- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Два въпроса към дамите?
1 - ако обръщам прекалено много внимание, няма ли да си помислят, че ги харесвам или искам нещо от тях... и също така могат да се възползват от тва, знам, че е казано да се подминават такива хора, но има някой с които толкова много искам да си общувам...
2 - говориш за машинките, където ги има във всеки фризьорски салон ли? при мен е гадно, че имам косми само под капачката, а съм 11 клас...![]()
1-во, говориш за момиченца, не за жени...
2-ро, защо просто не правиш, каквото ти е кеф, без да се съобразяваш и да го мислиш толкова? Отваряш си 3-4 чата и си пишеш каквото ти скимне... някоя, като не й изнася, да те игнорва/блокирва, какво ти дреме?
3-то, според мен, ако имаш някакви намерения, дългите чатове са излишни... Просто гледаш да я изкараш навън и това е, а не да си пишете 1921471 дни на рандом теми и да очакваш да те намери и изнасили...
Първо - да прав си, моите наборки все още не са жени, а момичета.
Второ - по принцип и на мен не ми пука, но друго си е да имаш симпатии към дадено момиче и тя да те игнорира.
Трето - щях да ги изкарвам навън, дори най-изтърканото - да ги каня на кафе примерно, само да ми отговарят, ама те и това не правят.
Говоря за тези, които не ми отговарят, защото не всички са така.![]()
Последно редактирано от wildbear : 08-05-2014 на 12:22 Причина: правописна грешка
Ако не сте се виждали на живо, можеш само да гадаеш дали се прави на недостъпна или те е отебала... Всъщност, ако не сте се виждали на живо, как така преценяваш, че точно към нея имаш симпатии... В смисъл, има още към четвърт милион приблизително на тая възраст... все няколко хиляди ще ти допаднат и все някоя няма да се прави на интересна... цъкаш Next и готово, няма смисъл да си пилееш времето...
За първия въпрос - зависи доста в к'ви отношения сте по принцип и т.н.
За втория - аз лично доста се подигравам на мъже, чиито крака са по-гладки от моите и го смятам за гейско, но виж, бях чувала някъде, че има такива машинки, които не премахват изцяло космите, просто намаляват количеството. Поинтересувай се. Надявам се, че не съм чула грешно.Успех.
За 1вото - момичетата обичаме да ни се дава внимание, но не прекалено много. ако някоя момиче те игнорира това е прост намек, че примерно не те харесва и не иска да й пишеш. но според мен по-голям намек, че даден човек не иска да си пише с теб от ''seen'' няма.![]()
за 2рото - Ако искаш си махни ''девствените'' косми, за да не те е срам. те ще пораснат други, но няма да са много големи и твърди, от един път не става така. Но зависи от краката ти, ако са ти доста слаби е гейско да ги бръснеш, но ако са ти нормални дори е привличащо :P
Момчето ако ми пише само за с*кс много ясно,че няма да му пиша ще ме извини ама си е така.Иначе лично аз обичам някой да ми досажда така не се чувствам забравена от хората в скайпа или фейсбук.
Или ако некой ми е писал и аз го прочета и не му отговоря ще ми стане тъпо и затова който ми пише му пиша и аз.
А колкото за космите по краката аз не харесвам такива момчета които си ги махат било то по краката или ръцете,много ми заприличват на гей.
Харесвам момчето такова каквото е.И не мисля,че ти си длъжен да си махаш космите по краката само защото и другите момчета го правят.
![]()
The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova
Хляб имало да яде... Африканците ги отписах като я прочетох тая тема.
За първия - да, в известна степен искаме да бъдем търсени, НО щом след няколко пъти все пак не отговаря, значи не проявява интерес.
За втория - Не е задължително при мъжете, стига окосмяването да е в граници.
Първо-зависи от момчето.
Второ-може да са малко обръснати крака,аз не обичам да са гора,но пък и да не са по-гладки от моите.
Ужасно грозно е да видиш момче без косми ... Налии сте мъже ? Смешно е ,когато имате по-гладки крака от някои момичета .С приятеля ми също сме обсъждали тази тема .Предупредих го да не прави такива тъпотии ! Мъже пък с тънички вежки,без косми,с перчеми разни ..не,мерси ! За първия въпрос не мога да ти кажа много,защото аз съм доста приказлива и доста досаждах на моя приятел докато ме вземе ! Ама сме заедно от почти 3 години де не съм го насилвала !
![]()