.
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Threaded View

НЕ на тренировките! (момичета)

В тази тема ще ви обясня защо съм недоволна от упражненията в домашни условия и честно казано съжалявам, че изобщо започнах и пропилях толкова време и усилия. Моля фитнес фанатиците да не си изказват злобните мнения!
    Правила съм си тренировки долу-горе в продължение на две години. Като под тренировки се разбират клякания, различни движения на краката, които "стимулират" мускулите, коремни преси и т.н. т.н..като по едно време даже бягах по 4-5 км. Първо, момичета не се заблуждавайте, че като ги правите тези тренировки ще получите мечтаното тяло, защото това не е така. Всичко зависи от гените и натуралната ви форма. Със тези упражнения само затягате мускулите и ако сте го правили постоянно и интензивно, е възможно даже да наддадете на мускулна маса. Като цяло мускулите стават по-груби и големи. Второ, от личен опит знам, че се появяват ужасни стрии под дупето и бедрата. Аз съм ги забелязала от скоро и не знам много за тях, но доколкото знам е почти невъзможно да се махнат и се получават от не еластична кожа и упражнения. Така, че някой по-осведомен ако може да даде съвет тук или мнение ще съм му благодарна. Наскоро попаднах на снимка, която показва едно момиче "преди" и "след" упражнения и честно казано на мен повече ми харесваше тялото и преди. Изглеждаше много по-добре (като изключим килограмите) и повечето хора също мислеха, че тялото и преди изглежда по-женствено и натурално. Така, че аз си направих заключението, че не е нужно да тренираш за да си харесваш тялото. Не упражненията ще променят самопредставата ви за тялото ви, а начина на мислене. Всяко тяло е красиво точно така, както е създадено. Просто бъдете активни през деня (застоял начин на живот не се толерира) и се хранете здравословно. Изключвам хората с наднормено тегло, защото за тях тренировката е препоръчана физическото им здраве! Затова се опитвам да отвикна от навика ми за тренировка и мисля да ги спирам напълно. (Освен коремните преси, с които съм постигнала някаква форма на т.нар. плочки, но които също стоят под въпос поради страха от поява на стрии в областта на корема.) Съвети тук за стриите не са излишни.
    Благодаря за отделеното време!
    Последно редактирано от Pink_Panther : 08-03-2014 на 22:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си