.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Haresva li me i iska li neshto mejdu nas

Zdraveite edno momche zapochna da me pishe..okaza se che imame mnogo obshto i chatovete produljavaha poveche i se zadulbochavaha..useshtah kak me svalqshe.prez cqloto vreme mi pisheshe che iska da me vidi i nqkakvi vlubeni emotikonki...kakto si pishehme toi zapochna da mi govori za priqtelkata si s koqto sa ot 5 meseca no vruzkata im shtqla da zamine poneje se mesti v sofiq...posle zapochna da mi obqsnqva za "friendzona" v koito sme i az mu kazah che druga zona nqma da stane poneje ne si tursq gadje i ne sum ot onezi momicheta koito kato nqmat gadje se poburkvat i se hvashtat s purviq sreshnat...kakto i da toi opredeleno mi se struva svesten no neznam kakvo da pravq neiskam da razrushavam takava dulga vruzka i ne si padam egoist koito misli samo za sebe si i ne go interesuva kak drugite se chuvstvat...daite suvet

Няма как да знаеш дали те харесва или просто убива времето си с теб. Това няма как да разбереш с чат. Вижте се и от там нататък каквото е писано. Относно това, че разваляш връзката им, тя вече е развалена щом обръща такова внимание на други момичета.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Чат запознанство, задълбочен чат, влюбени емот икони, френд зона, разрушаване на дълга връзка с друго момиче от цели 5 месеца .. В голям филм се вкарваш. Ти въобще не познаваш човека, за когото говориш, а твърдиш, че е свестен.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Едно от правилата които следвам. Никога не се запознавай с противоположния пол чрез чат, освен ако не е от твоя град.

Ami toi vsushtnost shte uchi v moeto uchilishte no dr paralelka i za tova zapochnahme da si pishem...

И като завърши и отиде пак в неговия град сигурно ще те зареже както е зарязал приятелката си. Ако започнеш връзка с него ще ти е хубаво но после като си замине ще страдаш.

Ти избираш.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    В профила ти пише, че си на 18, но ми се струва, че и 14 нямаш.

hey.mistery 1.na 16 sum(ne che te zasqga) 2.pomolih za suvet ti ne dade zatova kato nqma kakvo da kajesh po dobre ne kazvai nishto i 3.ne mislish li che ako iskah da mi opredelqsh vuzrasta shtqh da go napisha v temata

Събери се с него, това е съвета ми.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кирилицата е задължителна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми