- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На 12 а не ми идва
 Отговор в тема
 Отговор в тема

На 12 а не ми идва
 На 12 а не ми идва
				Здравейте,на 12 съм и не ми идва, а съм доста развита.Не съм слаба пълничка съм.Имам бяло течение.И мама постоянно ми казва,че ще ми дойде,но не ми идва.Какво да правя?Моля дайте съвет!При вас кога ви дойде?
За какво ти е да ти идва?Радвай се докато нямаш.
Щом имаш бяло течение ще ти дойде скоро.
Като ти дойде ще ти се иска да се беше забавило оооще мъничко поне
помня като майка ми ме учеше как се слага превръзка, ама на мен ми беше неудобно и я избягвах
накрая ме излови и беше приготвила някакви гащи и тръгнала да ги облепя
На някои им идва и по-късно, не е казано, че трябва точно на 12. Няма повод за притеснение, а и не знам защо толкова искаш да ти идва. Бързо ще ти мине мерака...
На една от моя клас и дойде на 14, тъй че има време, не се притеснявай излишно.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Когато минеш 16 години, и не ти идва, можеш да се притесняваш. Сега няма място за притеснение!
Няма за какво да се притесняваш едва на 12 си на някои им идва по-рано на други по-късно както на мен на 15 и 5 месеца съм и още не ми е дошло ходила съм на лекар и тя ми каза че до навършване на 16 година няма от какво да се притеснявам ако навърша 16 и още нямам тогава вече ще се търси причина.Така че има време не бързай.
Мило момиче,
Знаеш ли каква ЧЕРНА завист изпитвам към теб сега. И аз бях като теб преди година. Иначе сега ми се иска още малко да беше се позабавило, защото първите 3 дена са ми ад. Затова радвай се докато можеш.
На 12 си и не ти идва? Верно? Ми то си е за притеснение да ти кажа, закъсняваш....
Вие полудявате бе, деца..................................... спокойно нормално е да не ти е дошло още.
Иска да е жена вече бе. Я вижте как нейните съученички даже секс са правили, а на нея не и е дошло даже. Може ли такова нещо а ?

кво е тва желание да ви тече кръв от оная работа бе
баси
Както другите казаха-няма за какво да се притесняваш..на мен лично ми дойде на 15.
~
Не се тревожи,ти си още на 12.Малка си.Има момичета им идва на 18.