.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Маска за много изтощена коса

Здравейте. Рових по нета и видях доста маски, но повечето съм ги пробвала и не помагат.
    От около 1, може би дори почти 2 години, всеки ден си изправях косата с преса на 200 градуса и косата ми много изгоря.. отделно 2 или 3 пъти я боядисвах и от това съвсем заприлича на метла
    Taa сега от 1 месец вече не си я изправям и дори не я суша със сешуара.. вече започна да се къдри малко и не седи като в началото като метла Използвам шампоан и балсам на "Българска Роза" и съм много доволна , но все пак косата ми изглежда доооста изтощена.. не ми се иска да я режа, защото до скоро бях с къса коса и тамън започна да ми расте... има ли някакви маски които ще ми помогнат да спре да ми седи тооолкова гадно? Под гадно имам в предвид, че стърчи от всякъде, има много връхчета ии.. просто не изглежда никак добре :/ Като излизам си слагам кристали за коса и изглежда що годе добре, но все пак нещо не ме кефи.. Някакви идеи какво ще ми помогне?

П.П. Преди да започна да я мъча с боядисвания и изправяния ми седеше горе долу така без да и правя нищо:

Сама си се накъдряше и ставаше супер добре.. но нз защо повече се харесвах с права коса

В момента ми седи така:

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Като имаш връхчета, заминавай на фризьор. От клепане с маски и слагане на кристали няма да се махнат.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    отиди на фризйор и попитай какво да правиш или я пострижи

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Няма как, трябва малко да я подрежеш, щом ти е настръхнала. Иначе си вземи кокосово масло (най-добре екстра върджин, от онова в големите буркани). Мисля, че дори и само с него да се мажеш, ще ти подхрани добре косата.
    Hold on to me. Never let me go. (h)

еми трябва поне 2-3см да пожалиш и да отрежеш и после почвай с домашни маски 1-2 месеца докато се заздрави и така...
    ето моята маска много е ефестивна аз вече от 2 не си изправям, къдря и не използвам сешоар и е много здлава:
    кокосово масло, кисело млако, жълтък, мед може и други масла да слагаш

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Момиче, иди се подстрижи и на връщане се отбий през аптеката за Герикапс. Вземи си и био кокосово масло, може и от пшеничен зародиш, за да ги редуваш.
    Допреди 4 години трудно можех да си представя, че ще пусна дълга коса /по моите представи/, но вчера щом майка ми отбеляза, че косата ми не цъфти и е пораснала много, смятай за какъв напредък става дума. и напредъкът е герикапс и мацане с масла
    Сешоар ползвай само в студените месеци и то когато ти се налага да излизаш, след като си се изкъпала.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Момиче, иди се подстрижи и на връщане се отбий през аптеката за Герикапс. Вземи си и био кокосово масло, може и от пшеничен зародиш, за да ги редуваш.
    Допреди 4 години трудно можех да си представя, че ще пусна дълга коса /по моите представи/, но вчера щом майка ми отбеляза, че косата ми не цъфти и е пораснала много, смятай за какъв напредък става дума. и напредъкът е герикапс и мацане с масла
    Сешоар ползвай само в студените месеци и то когато ти се налага да излизаш, след като си се изкъпала.
    На мен герикапс не ми действа, всеки има различен организам , ама ти от много време предполагам, че ги пиеш. Аз изпих 2 опаковки и не видях промяна и спрях

Мега фен Аватара на babity
    Е, тя ако е накъсана как няма да стърчи? На мен горния ми пласт е доста накъсан и независимо к'во ще правя, ако не е изправена си стърчат няк'ви работи. За да ги махна, трябва да си отрежа целия горен пласт.

Иначе, мацай там к'вото ти казват и чакай да израсте, друг начин няма. И аз в началото на лятото направих грешката да се боядисам два поредни месеца с евтина боя, бъкана с амоняк, та чак скалпа ми прегаряше. Кат' приключих с експериментите косата ми спря да се омазнява. Направих си експеримент и на 7-мия ден още нямаше и зачатък на омазняване. :Д Подстригах връхчетата, вечната ми маска на Денис (жълтата капачка) и допълнително домашни маски (с к'вото сваря в хладилника) и миналата седмица дори успя да се омазни!

anonymous708973
    Guest
    Яко подстригване + витамини + домашни маски 2-3 пъти в седмицата с доста масла + спиране на преса и маша, ако можеш и сешоар. Това е. Няма друга формула.

Нямало ефект от повечето маски, ти да не очакваш ефект на втория път? Я се мацай 3-4 месеца да видиш ква разкошна коса ще имаш. Утре след фризьора ще ти пусна снимки преди (тоест, сега, когато косата ми е стабилно дълга) и след (подстригана) и за сравнение една снимка от зимата да видиш как ми беше косата до раменете, в момента е почти до кръста Хем съм я горила повече от теб - вярно, не съм я боядисвала, но пък я горях с пресата през ден в продължение на около 3 години

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от BEaUty_girl Виж мнението
    На мен герикапс не ми действа, всеки има различен организам , ама ти от много време предполагам, че ги пиеш. Аз изпих 2 опаковки и не видях промяна и спрях

Моме, пия го от поне три години

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Аз бях на фризиор, но косата ми мисля че стана още по-зле.. или тая нищо не направи :/ Имам в предвид, че даже да отида на фризиор супер бързо ми се появяват връхчетата.. има няма 1 седмица и вече ги забелязвам. А за маските казах че тея не ми помагат щото съм се мацала 1 месец и няма АБСОЛЮТНО никакъв ефект. В смисъл не очаквам да ми стане няква супер яката за толкова малко време, ама трябва да има поне малка промяна нали?
    А също така от около 2 седмици косата ми яко пада. Като се разресвам,като си махам ластика (даже да не е стегнат), дори когато си я пипна и ми остават косми по ръцете Може би порсто ми трябват някакви витамини?
    Ще пробвам всичко, което сте ми препоръчали пък дано да помогне

П.П. А за косата нямах в предвид, че въобще не искам да я режа.. всеки месец си ходя на фризиор и ми маха 1,2 см, но не искам да има някво драстично рязане като например чак до раменете.. сега ми е до кръста.

kalpazanke, започнах ги тези витамини(Герикапс) преди 5 дни и се чудя прави ли се почивка през 1 месец или не ?
    Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!!! :P

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от BooNBooN4eToo Виж мнението
    kalpazanke, започнах ги тези витамини(Герикапс) преди 5 дни и се чудя прави ли се почивка през 1 месец или не ?
    Я кажи по каква схема ги пиеш

Ами всъщност някъде из форума беше коментирала Герикапс, и осъзнах че точно това ми трябва. Косата ми е е много тъничка(съответно и бързо се изтощава) и попринцип доста капе. Затова реших да ги започна - пия всеки ден по 1

Град
    пространството на Дисе
    За 20 дни ли?

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от antevasin Виж мнението
    Аз бях на фризиор, но косата ми мисля че стана още по-зле.. или тая нищо не направи :/ Имам в предвид, че даже да отида на фризиор супер бързо ми се появяват връхчетата.. има няма 1 седмица и вече ги забелязвам. А за маските казах че тея не ми помагат щото съм се мацала 1 месец и няма АБСОЛЮТНО никакъв ефект. В смисъл не очаквам да ми стане няква супер яката за толкова малко време, ама трябва да има поне малка промяна нали?
    А също така от около 2 седмици косата ми яко пада. Като се разресвам,като си махам ластика (даже да не е стегнат), дори когато си я пипна и ми остават косми по ръцете Може би порсто ми трябват някакви витамини?
    Ще пробвам всичко, което сте ми препоръчали пък дано да помогне

П.П. А за косата нямах в предвид, че въобще не искам да я режа.. всеки месец си ходя на фризиор и ми маха 1,2 см, но не искам да има някво драстично рязане като например чак до раменете.. сега ми е до кръста.
    Нормално е т'ва с косопада да го има по т'ва време на годината. И мен ме натегна преди няколко седмици. Горещо препоръчвам маската против косопад на Криста Джи. По-скъпичка е, но бях адски доволна от нея. Т'ва е единствената маска, с която бих си сменила Денис-а.

Пантерке, за домашните маски какви масла употребяваш точно и в комбинация с какво?

За 20 дни ли?

Ами ии аз не знам, затова теб питам. Да ме посъветваш как да ги пия

Град
    пространството на Дисе
    10 дни по две капсули. Започваш, когато ти дойде менструацията.

Супер фен Аватара на Cloud9
    10 дни по две капсули. Започваш, когато ти дойде менструацията.
    После предполагам се прави почивка до следващия цикъл?

Град
    пространството на Дисе
    Да, нова опаковка се започва на първия ден на следващия цикъл.

Охх, ами аз нямам такава вече 3-ти месец
    А 10 дена и след това какво правя

Град
    пространството на Дисе
    Охх, ами аз нямам такава вече 3-ти месец
    На колко си?
    От колко време имаш М? Колко тежиш? Колко си висока? Храниш ли се нормално? Акне и мазна кожа имаш ли?

А 10 дена и след това какво правя
    Мацаш масла по косата, не ползваш сешоар, преса, купуваш си подходящ шампоан и те така

на 16 почти

Имам М от около 4 години. Храня се съвсем нормално(даже малко повече от колкото трябва)
    и съм около 55 кг при ръст 165. С нормална кожа съм и без акне засега

Общо взето не знам каква е причината за липсата на М.
    Последно редактирано от BooNBooN4eToo : 08-13-2013 на 13:13

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Нормално е т'ва с косопада да го има по т'ва време на годината. И мен ме натегна преди няколко седмици. Горещо препоръчвам маската против косопад на Криста Джи. По-скъпичка е, но бях адски доволна от нея. Т'ва е единствената маска, с която бих си сменила Денис-а.

Пантерке, за домашните маски какви масла употребяваш точно и в комбинация с какво?
    Всъщност изобщо не е нормално сега да има косопад. Би трябвало да има есента и пролетта.

За маските:
    бадемово, пшеничен зародиш и стимуланта на Икаров използвам най-често. Също ми се намира кокосово, зехтин, разбира се.
    С жълтък и мед задължително, а ФЪК13 ми каза хитринката да добавя и 2 с.л. кисело мляко, за да не лепне меда. Можеш да сложиш и оцет за блясък, алкохол за загряване и т.н.

Авторке, няма как да не ти действат домашните маски. Това не ти е химия, че да не действа. От коса до кръста я подстрижи на коса до средата на гърба, не е такава загуба.

Калпазанке, Герикапс само 20 таблетки ли е?

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Калпазанке, Герикапс само 20 таблетки ли е?
    Да.

Общо взето не знам каква е причината за липсата на М.
    Гинеколог, мацко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си