Първоначално написано от
FemaleEyes
Знаеш ли на какви неща съм станал свидетел? Като малак се разхождах по строежите и настъпих един ръждясал пирон и като се прибрах у нас от раната нямаше и следа. Пък веднъж докато запалих една клечка кибрит онова изхвръкна и ми влезна в окото но не се запали! Аз лично вярвам че ти дори да си някакъв бедняк без диплома Бог може изведнъж да направи нещо подобно на това: Ходя из улиците през нощта и виждам някакво куфарче под контейнера. И аз отивам да погледна отварям го и виждам вътре 1 милион лева в стотачки. Всичко може да стане... може пък някой да ме види и да пита какво правя толкова късно навън? И аз му отговарям че спя през деня и този човек да ми предложи работа като нощен пазач(въпреки че нямам диплома). Аз гледах в един филм как шефа отива до стаята да каже на сервитъора че е уволнен. Вратата е развалена и може да се отваря само от външната страна. И вятъра затваря вратата. Те двамата остават сами в стаята и остават там дълго време без храна. Шефът намерил една мръсна маслина на пода и започнал да пее "няма да ти дам няма да ти дам!" апък сервитъора му се молил дай ми поне половината умирам от глад! И след време сервитъора намерил цяла консерва и шефът казал "мамка му така ми се пада сега..." обаче сервитъора му е дал на него! И тогава той му казал "Не мога да уволня такъв добър човек, не си уволнен". Виждаш ли? Ако Бог каже ще го бъде, аз се ядосвам на Бог защото ме оставя.