Хаяши, нямам особен избор откъм козметика. Лаковете наоколо са ми на Артдеко и Клиник. Спиралите са Мейбълин.
По интернет не мога да поръчвам, щото ще ме обрулят с мито заради тва че съм В страна извън ЕС.
Не съм купувала нищо на Диор. Убедена съм на 100%, че тази скъпарска козметика е тествана на животни. За АртДеко се колебаех. Знаех, че не тестват, докато не стъпиха на китайския пазар.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз имах предвид, че тестването и нетестването върху животни си е точно маркетингов трик. Защото всяка една съставка така или иначе е била тествана върху животни, за мен няма значение дали е било като част от този продукт или от някой друг. Важното, че не виждам как мога да го избегна след като такива са законите. И тези надписчета "Не тестваме върху животни" са ми също толкова комични и като "Без парабени" на нещо пълно с алуминиеви соли например. Реално за животинките няма никаква разлика, просто някои компании печелят на гърба на незнанието на потребителите. Преди и аз не бях много запозната с тези неща, но след като самите ние правим експерименти с животни в студентските лаборатории ни светнаха как стоят накратко законите в ЕС.
Мислех, че си у немско между другото. Аз скоро поръчвах от iherb, които май са щатски и не съм плащала никакво мито. Всъщност аз поръчвам почти изцяло от страни извън ЕС към страна в ЕС (Франция) и не съм платила и стотинка мито. Знаеш ли законите за обмитяване там където живееш? Френските са много добри, до 45 евро извън ЕС не се начислява нищо.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en