.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Спирала

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Хаяши, нямам особен избор откъм козметика. Лаковете наоколо са ми на Артдеко и Клиник. Спиралите са Мейбълин.
    По интернет не мога да поръчвам, щото ще ме обрулят с мито заради тва че съм В страна извън ЕС.

Не съм купувала нищо на Диор. Убедена съм на 100%, че тази скъпарска козметика е тествана на животни. За АртДеко се колебаех. Знаех, че не тестват, докато не стъпиха на китайския пазар.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Хаяши, нямам особен избор откъм козметика. Лаковете наоколо са ми на Артдеко и Клиник. Спиралите са Мейбълин.
    По интернет не мога да поръчвам, щото ще ме обрулят с мито заради тва че съм В страна извън ЕС.

Не съм купувала нищо на Диор. Убедена съм на 100%, че тази скъпарска козметика е тествана на животни. За АртДеко се колебаех. Знаех, че не тестват, докато не стъпиха на китайския пазар.
    До колкото знам и Мейбълийн тестват.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Аз имах предвид, че тестването и нетестването върху животни си е точно маркетингов трик. Защото всяка една съставка така или иначе е била тествана върху животни, за мен няма значение дали е било като част от този продукт или от някой друг. Важното, че не виждам как мога да го избегна след като такива са законите. И тези надписчета "Не тестваме върху животни" са ми също толкова комични и като "Без парабени" на нещо пълно с алуминиеви соли например. Реално за животинките няма никаква разлика, просто някои компании печелят на гърба на незнанието на потребителите. Преди и аз не бях много запозната с тези неща, но след като самите ние правим експерименти с животни в студентските лаборатории ни светнаха как стоят накратко законите в ЕС.

Мислех, че си у немско между другото. Аз скоро поръчвах от iherb, които май са щатски и не съм плащала никакво мито. Всъщност аз поръчвам почти изцяло от страни извън ЕС към страна в ЕС (Франция) и не съм платила и стотинка мито. Знаеш ли законите за обмитяване там където живееш? Френските са много добри, до 45 евро извън ЕС не се начислява нищо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си