- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Търся мнението на форума обича ли ме или ме използва за да се кефи на фетиша си?
Още от малък винаги тежах повече от другите. Едър съм и сега, но имам и приятелка. Тя е слаба и има фетиш към гърдите ми, а те са добре оформени. Запознахме се в училище. Тогавя бях 9 клас. Всъблекалнята по Физкултура едно момче ми се позиграваше. Каза, че съм имал гърди, като на момиче. След, като излязохме той продължи а аз търпях. Страхувах се да го нападна. Тогава Вероника от моят клас му удари два шамара и каза ако още един път се подиграваи с него ще те наритам. Той не очакваш и не отвърна и кротна. След часа и благодарих и я поканих да и помогна по Математика за да се справи на контролното в знак на благодарност. Трудно и беше с Математиката. Тя прие. Обясних и и по едно време ми налетя аз не очаквах, но правихме секс в стаята ми. Станахме неразделни. Минаха около три месеца откакто се познавеме и тогава бяхме у тях и тя се разкри пред мен каза, че имала фетиш към гърдите ми и много иска да ме види облечен със сутиен. Аз си помислих, че ми се подиграва и отказах тогава тя се разплака. Не го очаквах от нея. Усетих, че е искрена и тя ми купи на следващият ден сутиени понеже моят размер е голям. Хареса ми и на мен да се гледам със сутиена а също и ми беше удобно за гърдите. Минаха години и и предложих да се оженим. Но един приятел, който винаги ме е подкрепял каза, че греша и, че ме използва заради фетиша си. Този приятел е гей, но това не ме интересува. Винаги ми е помагал.
Търся мнението на форума обича ли ме или ме използва за да се кефи на фетиша си?
Аааха да ти повярвам. Твоят гей приятел те издаде. Пууу.
Аз когато се сприятелявам не гледам сексуалната ориентация. Този приятел винаги ми е помагал. Когато нямах джобни той ми даваше. Споменах, че е гей, защото усетих, че разбира от любовта повече от мен пък аз съм хетеросексуален. Но ми се иска да греши и търся мнението на форума.
Форумът проговаря:
"Чадо, избави света от присъствието си, в името на отца и сина и светия дух. Амин"
само ми петниш ника...тлъст травестит! Ако момичето е с теб само заради циците ти...то жалко за нея!
Вече е друг въпросЪ ако ти си с нея, щото е единствената дето ти е пуснала! Ако е така...много жалко за теб!
Спри да носиш женски дрехи! Повърнах!