.
Затворена тема
Страница 100 от 367 ПървиПърви ... 509096979899100101102103104110150200 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 476 до 2 500 от общо 9154
    Мега фен Аватара на Dagichka
    пфф, спах като труп, дори не съм усетила кога майка ми е излязла и се е върнала :д едвам се движа, но е хубаво поне, че малко съм ги натоварила тия мускули най-накрая :д
    ама пък ми е толкова самотно и погълнато в спомени, че не знам какво да правя и как да реагирам на неговите писаници..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И тази седмица няма да може да се видим, а искам прегрътка
    Уплътнявам си времето с висша математика. Понеделника ще видя какво ше сътворя на практикума... зная ги нещатата, но ме е страх да не се притесня.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Свинщина.

Мега фен Аватара на babity
    Снощи бахти изненадата. Да ми го беше казал някой, нямаше да го вярвам. Но ме оживи драстично. Направиха се сума ти неща да ми се набие нарочно в очите, че не съм специална, че има други. И к'во? Очаквах да се чувствам унижена, да ме бутне в простотии, да ме накара да скоча на друго за да се издигна в моите си очи... нормалните за мен извращения общо взето, но не. Напротив! Цялата тая безумица просто ме успокои, все едно ми слегнаха тревожностите и ми даде земя, на която да стъпя. Понякога просто искам да му благодаря, че е пълно лайно. Да го разцелувам и с часове да му благодаря. Всеки път ме учи на нещо ново. Все едно е някой, който нарочно иска да ми счупи главата лошо за да се науча. Знам колко е абсурдно всичко това. Колкото повече изстивам, толкова по-силна ставам. Не мога да го формулирам правилно... Умилява ме с всяко лайно, което ми изсира.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    прегрътка
    олеле

Супер фен Аватара на Jaune
    Пф.. пия 50мг заебин и двойна доза презкурин и у лево.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    олеле
    Гаф

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    14 часа сън О:
    сега се чувствам много по-адекватна и умът ми е значително по-бистър, което ми напомня никога да не вземам каквито и да е решения, когато не съм се наспала.
    наядох се стабилно, тежко ми е...ии пак ми се спи :Д

Мега фен Аватара на Lilanda
    Тъпо, тъпо, тъпо. От толкова време го чакам тоя ден, накрая майка ми ми честити с половин уста и тримата излязоха по работа, оставяйки ме сама вкъщи. Добре, че е той, иначе щях да се побъркам...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    She’s out on the corner trying to catch a glimpse
    Nothing’s making sense
    She’s been chasing an answer, a sign lost in the abyss

Изнервен съм. Първо изпитание пред мен, да видим дали ще се справя. Сега се захващам за работа. Вчера си прекарах страхотно (с малки изключения). Паша и Арчи са големи изверги, ей. Много ме радват. Намерих си супер евтиното боро... Скъсах се да пуша. Кутията почти превърши, пхахаха. Мда, добра почивка пред тежък уикенд. Не успях да се кеширам на местенцето си, пфу!

// Бих си два шамара (преносно), стягам се. Станал съм голям лигльо.

/// Знаех си.

//// с/у мен седна мургава версия на Слаш, която ме дразни, щото само си примлясва. Сякаш е някакво преживно животно. -.-
    Последно редактирано от SonataArctica : 10-18-2014 на 16:37

Мега фен Аватара на tori
    Сигурно съм спала 13-14 часа и аз като Ива. Ех, голям ми е кеф. Тялото ми имаше нужда от това. После станах и се натъпках като свинче. Само дето сънувах простотии, които по никакъв начин няма как да станат реалност. И е гадно. И боли. И... все пак, сънувайки тия работки, се чувствах прекрасно. Беше ТОЛКОВА яко! Тая вечер мисля да пропусна и концерта, и механата. Нещо никъде не ми се ходи, а като знам, че на едното място ще го видя, пффффф. Няма да ми подейства особено добре.

Мега фен Аватара на xoxi
    Обичам, когато набарам някоя песен, която сякаш за мен е писана, композирана и изпълнена... Сякаш всеки тон и всяка дума излизат от душичката ми, горката.
    Ревла.
    Хич не ми отива.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    общо взето се чувствам се като от друга планета
    не се вписвам в общоприетите норми на хората за повечето неща, а и не искам
    ...

Мега фен Аватара на draid
    В предвид, че съм карал близо 2500км и съм спал доста малко се чувствам изключително бодър и пълен с енергия.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Депресиран съм. По-космата е от мен.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Не,този път няма да ми повлияе! Няма да го допусна! Довечера ще си се нарева и утре ще съм чистак-бърсак нова.

Абе ланкоу, сега да не е ден
    Последно редактирано от Andjyy : 10-18-2014 на 19:07

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цяяяял ден откарах в учене! Направо ми е лошо вече. И утре още повече! С другарят, който седеше от едната ми страна, се редувахме да цъкаме и мрънкаме под нос, аз си пиша програмите, той си пише есето. Идилия!
    Ама така е, както винаги съм шматка и сядам в последния момент да се подготвям като хората, през останалото време отбивам номера. Иде ми да се самонапляскам!
    Обаче е забавна гледка - събота вечер, а библиотеката пълна. Как да не се мотивира човек да учи!
    Поне ми платиха днес за двата изгубени часа да кликам с мишка. На седмица ако ми дават да губя по десетина часа така, ще съм много доволна!

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Абе ланкоу, сега да не е ден
    аланкоолу ?

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    аланкоолу ?
    същото е
    по дядовски ланкоуу

Мега фен Аватара на galaxy29
    ударих няколко екса, защото мислите ми са разяждащи и не се издържаше
    а ми се пие ей така, на чиста глава, с хвърчащи щастливи мисли ;/

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Аман бе, пак "сгафих" нещо, а дори не знам защо. Ако е за това, за което си мисля, ще се гръмна, честно. Не мога да съм 24/7 на разположение навсякъде, не ми е непрекъснато в главата, не мога всеки път аз да я търся.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Спокойно ми е.
    Май съм домошар.
    Днес прекарах прекалено много време в гледане на младежките олимпийски игри.
    Станала съм много сантиментална!
    Отношенията ни с него се затоплят.
    Имам нужда от повече време. И да стана по-организирана.
    Раздвоена съм. Не, разтроена съм. Мисля туу мъч.
    И напоследък много лесно паля, изключително необичайно за мен.

Мега фен Аватара на tori
    Тупнаха ми малкия боклук и вечерта ми е провалена, а имах планове. Някакви. :д Щях да ходя на концертче, тва-онова, да се видя с него... Ама на - „в 22 да сте вкъщи, защото тя е малка!“ и нам-ко. Аз щях да пия бира и да слушам бълвочите на групите в макса, ве!
    Говедото ми изпуши (и ще продължава) цигарите, мрънка колко е уморено и се е събрало с наркомани. Явно и тя като мен не се вре в шамарите, те я настигат сами. Аре, да ми е приятна вечерта. Ако не друго, поне има сладко, май бира и цигари. И музика. Мога да си направя вечерта кажи-речи. Ама що да е така пък?! Пфф. И все пак - в петък съм на некво друго концертче и си обещавам да се размажа - тоя път групите ще са ячки. Пък ако и компания открия, още по-хубаво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си