- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Разговор между мен и Андрейчо:
- ... и като се пренесем вече ще можем да си вземем още едно котенце, докато територията е все още неутрална
- А може да си вземем и две котенца...
- Да, и аз това си мислех между другото
:Д
Ще си направим котешка ферма и никога няма да е скучно в нас. Ох, нямам търпение да се изнасяме вече.
пак ме удари ток. нещо не се разбираме с този лаптоп. искам стария ))) :
СКА–ПА–НА–СЪМ!
седя си още по хавлия и нямам сили да кръцна. тъпча се с шоколадови десерти, което означава, че си прецаках и вечерята.
днес беше странен ден. хубав ((( :
сутринта до мен седна майка с бебче, което ме закачаше (((((((( :
на връщане ми се случи нещо странно. интересно. приятно. ех ( :
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
20/20 точки.
Добре почвам, но това ранно ставане ме мъчи.
Тъжно ми е ,пмс отново ме мъчи и всичко ме дразни.
И той ми се сърдиама няма пък и аз съм ината ...
Ах, това прословуто мое търпение... само аз си знам вътрешно как се изяждам за всичко...
Нещо ми е самодоволнои едно такова щастливо
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ахахахаххахаха както съм взела да изкарвам шестици без да уча или като уча само в часа преди теста, без преписване (!!!), направо да взема да не уча въобще, а?
Шегувам се де, няма такъв филм при мен. Входните здраве да е, малко се поизложих на някои от тях /да знаете, че цар Самуил е умрял през 1048г. Нова история пиша./ и за някои неща като споменатия пример ме е много яд. Такива грешки не съм правила никога, не знам какво ми става напоследък, но пък е факт, че добрите оценки са на лице. Господинът по история ми е сърдит заради същия пример, та трябва да му се подмазвам идните часове.Утре тест по география, надявам се да се справя, както не обичам географията въобще, а и не съм правила контролни от близо 2 години и половина, просто...Утре към 18:20 да ми стискате палци, ей!
ЩЕ ЗАСПЯ ПРЕД КОМПЮТЪРА. Докато пиша и то...Май ще се ляга рано днес.
Направо страхотно се чувствам ... Неам думи колко ми беше кеф да ходя на избори наприомер. Докато вкарвах бюлетината в процепа, все едно вкарвах нещо друго в процепа на Мая Мнолова, която е моя идеал за первезна жена.... Искам да правя секс с нея докато ми обяснява подробностите около политиката на БСП.......
http://iconomicabg.blogspot.com
Заинатил се е като магаре на мост. "Никъде няма да ходя" Това го слушам цял ден. Предал се е направо. Държи всички на тръни. Всеки момент очаквам да се обадят и да ми кажат,че се е влошил.
*Вдиш-издиш* един душ и след мъничко ще ми е по-добре
Тази вечер съчиних нова дума, а именно лосионирам, което ще рече да намажа с мляко за тяло, ни мога, много съм тЪпа
Он: Уморено ми е отново, двете дрямки определено не ми бяха достатъчни, но поне го няма адското главоболие от предните дни. Мразя, когато се развали някаква техника на 17+ години аз да съм виновна за тва o.O Еми да си гледат работата бе
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Чувствам се ужасно! Случиха се няколко неща, заради които от дни в главата ми е кашаСлучи се немислимото и сега съм раздвоена ... Не знам какво да правя, не знам как да постъпя и ми идва да се застрелям
Мразя се заради това, което се случва!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ох, прекрасно ми е. Деня с Нея беше и ще продължава да е прекрасен. Миналата година забравих рождения ѝ ден, но тази ще го празнуваме като за десет напред. Тоооолкова миличко ми стана като каза, че съм сладка. :3 За една ошмуглена роза... Обожавам хора, които също като мен се впечатляват от съвсем дребни нещица. И фейсбука ми е пълен със снимки от днес. Защото днес тя е добра - позволява ми да се снимаме заедно, даже ѝ е кеф и само скролвам аз кво съм щракнала и тя „Е, качвай де, кво питаш.“ Оооооооххххххх. :3333 Омо омо панда!
Само дето ми развали изненадата, говедото мръсно! Идеята беше да ѝ купя роза и да я чакам пред училище като свърши, а тя... :д Нищо де, все пак много се зарадва и ми стана мнго яко такова едно...
Иде ми да се застрелям.
От три дни не съм спала, щом и пълни дебили забелязаха, че не изглеждам като себе си положението явно е критично. Тея 20 идиота, които тровят живота на останалите 140 човека в къщата кога ще бъдат вкарани в ред, не мога да разбера. Това че дузина шматки са решили да се напиват всеки ден от седмицата, не означава, че ние останалите, които имаме да учим и си ходим редовно по лекции и упражнения може да си позволим същата липса на сън.
Поне тъпото контролно мина. :Д
Изморена съм... 24 часа не ми стигат, няма кога да се видя с него, трябва да ходя и на работа след 2 часа, а пък и тоя ме напрегна нещо... оф![]()
Някакъв жалък човечец ми е развил и 4-те гайки на дясната джанта. Направо съжалявам такива злобни същества, даже не заслужават и презрение. Мишки.
Последно редактирано от draid : 10-21-2014 на 20:00