- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Обожавам разходките с него. Мога да се разхождам цял ден и няма да ми писне щом е с мен.
От друга страна висшата математика мъчи и двама ни.
Яко ми е - следобеда беше прекрасен. Момчетата наистина са забавни и осъзнавам тая подробност всеки път като излизам с тях. Тоя човек има поразителен вкус за музика и хора около себе си, признавам го.
Искам да го пречукам направо. НО не ми стиска и физически няма да се справя с него. Знам,че един ден ще му се върне.
Обичам като се размрънкам, денят да стане неочаквано хубав. Вместо да се мъча с гадната глава по финанси, ще пием вино с него^^, а финансите на свежа глава друг път.
Тренировката беше доволна, той се занимаваше само с мен, хихи. Започнах подготовка за набирания.
Влизам за душ и го чакам да се върне от работа))
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-22-2014 на 20:21
Предстои ми да взема важно решение, вероятно ще се измъча вътрешно докато го направя.
Отвратителен ден. Отвратителен!
Да не се връща и да не се повтаря... дано.
Опитвам се да се фокусирам само върху позитивните неща и почти успявам. Само, че почти.
Искам да заспя и да забравя.
Утре ще е хубав ден!
Животът е пред теб, бре ;} Винаги можеш да смениш специалността, а и в началото всичко е трудно - не се предавай толкова бързо. Всеки е правил грешки - устискай до края на годината, че поне да си сигурна, че и твоето решение е такава, и ако още си на същото мнение - сменяш посоката. Нито ще си първата, нито последната :}
Извинявам се за нетърсения съвет - просто ми стана кофти като те четях. Успех !
Нещо подобно:
How many times do I have to tell you?
Even when you're crying you're beautiful too.
The world is beating you down, I'm around through every mood.
You're my downfall, you're my muse,
my worst distraction, my rhythm and blues.
I can't stop singing, it's ringing in my head for you.
My head's underwater
but I'm breathing fine.
You're crazy and I'm out of my mind.
'Cause all of me
loves all of you.
Love your curves and all your edges,
all your perfect imperfections.
Give your all to me,
I'll give my all to you.
You're my end and my beginning.
Even when I lose I'm winning.
Cause I give you all of me
And you give me all of you, oh,
give me all of you, oh oh.
Просто невероятно! Единствено ми е кофти, че си нямам и на идея какво да му купя за рождения ден. ;/
Ох, хубаво ми е. Цял ден мързел. Смъкнах се на практика за няма половин час и си тръгнах. Сега май едната ще идва на кафе в нас след като свърши училище и ще се наланкаме, че има кво да си говорим. С едното от момчетата току-що направихме баси чата, добре ми е. Само че пак стана така, че шамарите сами ме намериха. Ех, нищо - той поне е интересна личност и ще ми е приятно да му държа душата в шепи.
Болят ме ръцете от вчераТака, така.
Заминавам да правя крака, после да си напазарувам^^ И нормално ли е просто да нямам търпение да се сгушим с него на дивана довечера? Съкровището то.
Добре, де, как може да са толкова загубени? Като виждаш, че водата не се оттича, просто спираш да се къпеш там. Сега и баня, и тоалетна,, и коридор са наводнени. Ебати тъпото френско племе, сериозно. Не знам как Hayashi се оправя с тях. Бр.
Очакват ме доста интересни дни. И много събития. И все пак, искам октомври вече да свършва. И една от девите ми влиза под кожата, мхмм.
обожавам това време. обожавам студа и дъжда, а ако завали и сняг, идилията ще е пълна. топличко ми е, уютно ми е. всичко /или почти/ щеше да е ток и жица, ако не бяха болезнените спазми. ъх )) :
Всичко щяло да се нареди. Ебати, искам да я пречукам бе. Все в последния момент ми ги сервира тия неща, елементарна съобразителност се изисква бе. Отказвам да повярвам, че е толкова заспала, остава да го е направила нарочно.
Ще остана без обувки за дипломирането му, знае каква ми е дилема от една седмиба и няма да се сети ли? Аре ве.
писнало ми е да се бутам в рамки, по-скоро другите да ме бутат в такива.. толкова ли е невъзможно да си прекарвам добре в една или друга ситуация без веднага да ми се лепкат етикети бе? 'баси промитите мозъци
мисълта за него съм я игнорирала и забутала в една далечна стаичка на душата ми, която се отваря с трясък всяка нощ когато заспивам, но.. не знам, още ми е много объркано
но и съм мотивирана да се грижа за себе си, така че ще видим накрая какво ще стане![]()
Ужaсен ден,цял ден ми е зле и лежa,през нощтa почти не спaх a днес сaмо спя.Трябвa утре дa идa нa лекции,a после нa лекaр.Дaно той успее дa дойде с мен мн искaм<3.Поне приятелкa ми дойде нa гости и хaпнaхме пaй<3.
Е, как може да се падна с тях, бе?! Откровено тъпи са. И сега аз да правя целия проект сама. Яко. Ще си философствам цяла вечер за болния дух на Сократ. А те утре ще стоят и ще ме гледат "като теле в зеле". И после браво на всички. Мразя несправедливости. Но ще го направя за себе си.
Дразнещо е, че част от приятелите ми са мързеливи почти колкото мен. Иначе днес стана ебати чудото - стабилно си намокрих телефона и си бачка, за втори път Sony не ме предава, преди 15-тина години култувия тогава Sony Ericsson беше изпран, само за да проработи 1 ден по-късно безотказно. Квито и съмнения да съм имал, явно е от Sony-то. Откакто си счупих Самсунга, имах колебания къв служебен тел да си купя, но вече друго освен Sony няма да ползвам. В София си ми е добре на 4 градуса с лятното якенце. В Москва гледам е -13, хубаво ще обмисля завръщане през зимата там.
Уморена!!! Дълъг,напрегнат и уморителен ден! А утре ще е забавно, и ще го гушкам!!! И чакам мойто овчи да се прибере да се видим за повечко,дано не заспя преждевременно![]()
Мързи ме да се лакирам. Само душ и филм!
Утре цял ден на работа ще ми се види рошаво небето с всичките нови кампании и нещица,но както стана известно Плами ис стронг!
Последно редактирано от granger : 10-23-2014 на 16:44
maDamn
Втори ден мъка. Нито мога да изляза, нито да правя каквото и да е, хапчетата пак не действат и откачам просто. Никак не мога да функционирам - нито мога да се концентрирам върху упражненията, нито върху задачите, а пък да правя рисърча за проекта по бизнес просто не. Не ми се играе, не ми се говори, искам само да спя, ама от болки и това не мога да правя. :Д
Утре не знам как ще издържа на упражнението, снощи ми позволиха да не ходя, ама не мога всеки път да си оставам вкъщи по здравословни причини. В понеделник отивам на лекар, ако до тогава не получа тъпото писмо, и ще се разправям какво е станало с регистрацията.
Днес бях спокойна, поне излишните размисли бяха по-малко, а сега отново ме обзема параноя...Ужасна съм.
Последно редактирано от IWannaBeSedated : 10-23-2014 на 18:24
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (