- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Толкова съм уморена, във всеки един смисъл на думата. Не, че съм се пукнала от дейност, по-скоро я симулирам, но просто съм изцедена.
И тоя тъпанар как не съумя да ми излезе от главата за малко бе, мама му стара. Нито мога да се концентрирам, нито мога да уча, не мога да спя, не ми се яде. Баси, просто баси, чувствам се толкова жалка, че нямам думи направо. И знам, че нищо няма да стане и продължавам да се измъчвам и да мисля какво може да стане, някакви извъртени сценарии, които няма как да се случат, просто не мога повече така.
Просто какво е това, никога преди не съм била толкова на дъното заради някой? Направо ме е страх да си помисля, че е повече от обичайното харесване.
Хем искам да отида колкото се може по-далеч, за да не го виждам и да си отшуми това, но като знам, че иначе пък ще искам всеки ден да го виждам? Искам някакъв контакт с него, само и приятели да сме, пак окей, но сме никакви и направо..все искам да му кажа нещо, да говоря по някакъв начин с него, отварям уста и си глътвам цялата граматика, разтрепервам се и направо се отказвам.
Нямам никаква идея какво се случва, честно.
Все още не мога да повярвам, че са почти набори, учили са 3 години в един град В ЕДНО УЧИЛИЩЕ, имат толкова много общи интереси и не се познават. Как е възможно това? На всичкото отгоре от 6 години живеят на 2 крачки един от друг, даже бих казала, че са кажи-речи съседи. И до преди няколко месеца работеха в една компания. -_- Как, как, как?
- Бати, нали знаеш К., дето учеше хидротехническо строителство в УАСГ?
- Мислиш ли, че познавам всички, които са учили в УАСГ?
- Ама вие и в ПМГ бяхте заедно. Две години е по-голям от теб. *тъп поглед от негова страна* Напусна *името на фирмата* няколко месеца след като те наеха.
- Може и да го познавам, но да не се сещам. Та какво за него?
- Знаеш ли, няма значение.
Като се върне в Бургас, ще ги изведа и двамата някъде, ще ги запозная, а останалото ще си дойде от самосебеси. Ама като го гледам как се е засилил към Лондон, може и да не стане скоро.
Както и да е, учудването ми няма да намалее скоро.
Той е просто...перфектен. ;хх
*някакъв разговор за нашите и отношението им към това, че аз искам да работя*
- Емм, глезят ме, какво да ти кажа? Не искат да ме пуснат може би.
- Тогава трябва да те попитам...Като те глезят, как за бога си толкова идеална?
Просто...асдфскгйлайдг. ;3
едит: [00:37:52] Lynn: Въх, не съм плакала от обикновен разговор с някого от...ужасно много време...
Не мога да повярвам, че е преживял толкова много...Не мога да повярвам и че го разбирам чак сега. Никой не заслужава това, най-малко той. Такова добро същество не заслужава да мине през целия този ад, а той отчасти продължава да минава през него. Мъчно ми е, иска ми се просто да съм до него и да го прегръщам много силно...Пфф..Защо съм толкова емоционална?
Последно редактирано от Lilanda : 10-23-2014 на 21:48
Само на мен ми ли ми се струва или има някакво ужасно увеличаване на популацията на миризливките, каквото и да направя просто са навсякъде
Новият ни телевизор е толкова як, гледах си сериала на него, е нямаше такъв кеф просто. Днес изглежда времето е маалко по-хубаво от вчера....
cuz I swear, I don't care ... ;]]
И тая е красива. И на тая умственият й багаж граничи с това да каже къде да я закарат като я намерят. Прав е С.П. като казва, че продължителното увлечение по леки жени, прераства в бъдеще под формата на омраза към скъпи памперси.
6 съм!
Много ми е хубаво, нищо ми няма вече :Д, пия си кафенцето, чета си проекта и почти съм готова с рисърча по бизнес, остава да синтезирам нещата и да ги пратя на тея моите да проверяват. Ей, вярно в библиотеката се учи най-добре, трябваше да я послушам моята аверка още миналата година.
Тюторът ни по програмиране е много залюхан, днес изобщо не знаеше къде се намира и в крайна сметка ни пусна, без да ни обясни едната задача."Недейте да ми задавате такива сложни въпроси в 9 сутринта, имайте милост!". Хаха, ама на изпита ще каже "що не учихте".
Да! Много са и навсякъде. Комарниците са добре уплътнени и пак влизат?!?
При прехвърлянето на всичките ми работи попаднах на нашата си папка. Изгледах клиповете и снимките ни от басейна,рождения му ден,събиранията с компанията,разходките насам-натам. Много приятно ми стана. Дано времето е на моя страна,защото планувам уикенда само за нас двамата. Напоследък се оплаква,че нещата с приятелката му не вървят и една почивка ще му се отрази много добре. Е,и на мен също. Ще се озоря малко повече през седмицата и ще се справя.
Мъничка спи вече час и не мога нищо да оправя. Голямо пищене и опъване беше днес. Не ще да припари до църквата. Страх я е. Сега спи спокойно. От време на време пуска по някоя дълбока въздишка. Ангелче. Отивам да измия чиниите и си я гушвам. Следобедна дрямка.
Засега всичко върви добре, малки драми свързани със заминавания в чужбина, но то аз свикнах вече:д ии си измислих много як татус, другата седмица си го правя
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Ойй толкова беше прекрасно<3 опредалено беше голяма изненада малко шок но и двамата сме много щастливи
Само дано всичко е наред просто усмивката му когато видя екранчето беше толкова сладко толкова мило .Безкрайно съм щастлива че и той изпитва същото както и аз.
Да, и аз го забелязвам. До преди година не бях виждала никога такава на живо, а в един апартамент в Плд преди месец в рамката на прозореца имаше към десет.
Точно, много е странно. В нас преди беше влязла една и ми изкара акъла посред нощ...
Иначе, супер хайп съм, дано мине добре интервюто утре, стискайте палци!!!
И не ме приеха на първото обучение, за което кандидатствах, но пък не се отчайвам, има още много, все някога ще стане : ))
цял ден ми е лошо и всички го забелязаха. че как няма?! цветът на лицето ми е мъртвешки бледо. цикъл + настинка е страхотна комбинация. и после аз не съм била издръжлива. кой би отишъл на лекции в такова състояние? lo6o mi e, тресе ме, мда. а гласът ми е отвратителен, гаден и мутирал. баща ми ми липсва. дори не мога да си позволя настинката да ме повали, щото няма кой да се погрижи за мен. мръъъън, тъжна история.
Ааа, много обичам така да ми е пълен графикът и да тичам от задача на задача! Продуктивна мейби.
Подаръкът е забавен. Ама как ще го опазя до неделя/понеделник, евентуално?! Огромна кутия пълна с най-различни бонбони. И тая касиерка се видя в чудо с нас като взе да брои 2 по 2, по 2 и така до 200. Сто процента й е за пръв път в кариерата :Д
Хубави прашки й купихме и аз искам такива :/
Видях се и с него. Върна се най-накрая. Но ще тръгва тоолкова скоро :/
Мириша на него. <3
Готин ден си беше.
Мина пробният изпит, видях каква е обстановката, запознах се с изпита, но като зрител. Със сигурност ще спека на истинския, но поне ще имам представа за какво става на въпрос.![]()
Сега ми остава само да се излежавам, пък угре ще го мисля.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Уморена съм и съм МНОГО замръзнала - цял ден обикалям насам-натам като избит електрон по студа. Освен тва имам някакъв Bad Hair Day от тия мъгли, ветрове и мизерии, които са се набили в косата ми. Освен тва ми е некво криво и тъпо. Исках да го видя и съм крива, че не успях отново. Ама цял ден изкарах с нея, тъй че все пак ми е кеф. Ей ся тегля един горещ душ, чайче и сън или поне мързел в леглото. Няма да стана поне до 12 утре, пък ако ще света да се срива отгоре ми.
чувствам се така:
'Staying in my play pretend
Where the fun, it got no end'
Ух,сигурно го изплаших ,защо му пратих тая глупост ...
Несериозен е и ми се иска да се заблуждавам,че с мен е
различно,но накрая пак си знам какво ще стане .
п.с. - страхотна реакция,по-точно НИКАКВА.
Толкова ме дразни,ужасен е!
Последно редактирано от weheartiit : 10-24-2014 на 22:09
Съботата от край време си ми е любимия ден от седмицата!
И както винаги усещам, че нещо хубаво ще се случи днес... Няма да е зле обаче да не вися до 2 часа, при положение, че ще ставам в 6:30. Ама нищо, събота е. ^^
Лошо ми е днес смятам да върша малко работа само дано до обяд съм по-добре защото не ми се иска да прекарам целият ден в леглото. После съм на йога и имам малко задачки .А пък и с него трябва да имаме време да посрещнем майстора макарче още е рано но е хубаво да се огледа все пак тая стая .
Нещастно време. Ужасяващ студ, а след малко се налага да излизам по задачи. И най-сетне ще си посетя фризьорката, минимум от 3 седмици се каня. Днес планирам мащабно да си почета, скапаното време не ме предразполага към друго.![]()
You are broken, I can fix you...
Няяяяма такъв мързел като мен! Направих си презентацията по испански, но имам и есе по етика, а аааааааааадски ме мързи да го пиша. И как няма? Говоря си с него по скайп, знам и че ще се видим по-късно и единственото, за което си мисля е той. Срокът за предаване е чак другата сряда де, ама на кого му дреме? Искам да си го предам в понеделник, което значи, че днес или утре трябва да го напиша. А защо да не е утре?![]()
Тази седмица беше една от най-отвратителните седмици през целия ми живот. Успях да избягам от коварната :Д болест 19 години, но повече не успях. Е, беше голям ужас докато премине малко, но сега съм по-добре. Имам още белези де, които май ще си седят доста време, но... какво да се прави, нищо не мога да направя по въпроса. Изпуснах уни цяла седмица, сега ще ми излезе да не казвам през къде. Имам сумати неща за правене. А той беше толкова сладък да ме гледа и да ми готви цяла седмица. Ау! И то в това състояние, в което ме беше страх сама да се погледна в огледалото, за да не се изплаша. Щастлива съм, че нещата вървят добре и с наченки на влюбеност(?! :Д). Рано е да се каже де, съвсееем в началото на връзката ни сме. Много искам да се получи.
И така. А днеска се събудихме двамата и какво да гледаме - сняяяяяяяг. Чувствам се като затворник. От понеделник обаче отново влизам в релси.
Да не си бременна? Честито
//он
Не знам как ще свикна с тоя вятър?! Имам чувството, че някой ден ще отлетя
Имам да решавам задачи по математика и да направя тоя бизнес проект най-накрая. А как ми се иска просто да си лежа с филми и шоколад/чипс/нещо друго не особено полезно...![]()
аз съм няма толкова мързеливо същество.. особено вечер като си легна и почна да кроя великите планове как утре ще свърша това и това, ще науча по онова и тн.. и накрая кво? цял ден мързелувам, само ям, слушам музика и цял ден влача тоя протокол по физика, гррр. поне навън е хубаво, успокоява ме като гледам снежинките как се носят
30см мокър сняг, пътищата затрупани с паднали дървета, кабелите до земята, ама иначе има вече зимна атмосфера.
Не знам радвам ли се или не на снега.. Повече не, защото бях принудена да се разкарвам от единия край на града до другия, за да свърша задачи ии замръзнах от студ плюс, че ме боли и гърлото... Поне се чувствам, че ще си завърша деня пълноценно, макар че беше ден за почивка.
А началото беше повече от отвратително, тая некадърна лаборантка ми спука вената.. а после се скарах с майка ми .. страхотно.
Тъй като прощавам толкова лесно... вече ми мина..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥