- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Не се чопли, че сериозно остават белези!
Хареса си подаръка, няхнях. Днес парти - приятелите му също са му подготвили суууупердобър подарък - с моето любезно съдействие, хехе. Викам да си пийнем стабилно така, а? Крайно време е, с това вино само се лигавим :д
И с парите за наема ще се оправим, ама май няма да си имам нови спортни обувки - кривичко, предвид колко бях навита, ама... нейсе.
Ох, дано снегът не дойде до Варна, защото ми се свива сърцето, че трябва да хващам влака от 5 и 20. Отделно очаквах да остана в тях чак през декември.
Искам да го видя![]()
успех :P
бтв много съм развълнувана, ще сме един вид лели и вуйчовци на бебето/бебетата на синеочка :д
Последно редактирано от galaxy29 : 10-25-2014 на 15:38
girlwithblueeyes, ако наистина си бременна, както и на мен ми се струва, можеш да ме питаш, ако те вълнуват някакви нещица
Та... тъжно ми е и разочаровано, плановете ни пропадат, просто защото една кола не стига за толкова много хора, пък е напълно излишна придобивка, която ще ползваме само 3 седмици, поне той ще си бъде с нас, трябва да гледам от положителната страна на нещата, нали, ще се самонавивам пък! ;/
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Има камъни в бъбреците, а гаджето й е садист. Мара подробната сте, ей !
самотно ми е. не е нормално човек да си говори толкова много сам /наум. засега/.
спах 14 часа и още малко отгоре и пак дремя. сигурно е от лекарствата. гърлото ме боли доста и нищичко не помага. надуло се, дращи и ми се реве.
чувствам се гузна, защото не отговорих на смс-а. не знам какво да кажа. объркана съм. искам и не искам и мрън-мрън.
след време можем да си правим форумни срещи с бебешки колички и да си оставяме децата на някой съфорумец, за да се усамотим с половинката, а може и децата ни след години да се сгаджосат
представяте ли си
Едно и също всеки път. Вече сигурно ако дишам, ще засегна някого.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
оф, насълзиха ми се очите :д
пише се бутилка обаче ;/
аз ще бъда водеща на сватбата на Naive и съм много разтреперена от емоции
ще разгледаме кандидатурата ти, Галаксинке
Do you want to build a snowman?Така каза тя. Нищо, че на път за у тях псувахме студа, не е важно. Важното е, че всъщност снежния човек няма да е само един, а двама. Муахахаха. Ще ми се да го отъркалям в някоя преспа и да му напълня гърба със сняг пък!
Иначе ми е заспало вече - деня беше як, но пък студен и уморителен за моите представи. А шитав, гаден сняг на 25ти октомври НЕ Е нормално явление. Даже не знам дали снега като цяло е нормално явление. :д
Не мога да повярвам колко рано се надигнах тази сутрин. Пийвам си кафенцето и се захващам с приготовленията.
Днес ми предстои пътуване, надявам се да мине без произшествия.![]()
You are broken, I can fix you...
Пак ме налегна апатията. Искам да се прибера и да работя. Дано шибаният вирус е отшумял....
Гадно е, ама грам не ме интересуват любовните и (нито няк'ви други) терзания. Започвам да се уча да живея с мисълта, че не съм добра приятелка. Не е нещо жизнено важно...
о, на самолечение съм, нищо особено /инфлуцид, терафлу, трахизан/. смешното е, че съвсееем наскоро си направих противогрипна ваксина и пак заболях. възможно ли е да е от нея? :Д иначе боледувах доста пъти, мда ) :
п.т. пак си легнах супер рано, просто очичките ми не издържаха. чувствам се по-болна, отколкото вчера. побиват ме студени тръпки и имам чувството, че имам огромна буца в гърлото. не си завиждам )))) :
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
зарадва ме слънцето, макар че за кратко се показаи че вчера се пак се насилих и успях да си свършва протокола и да препиша лекциите по математика. днес трябва да успея да прегледам нещата по инф., че утре да го питам тоз дърт пръч някви неща и курсовата да я нахвърлям основно :д
за другите неща в главата ми отказвам да мисля за момента, няма смисъл само от анализи, накрая нищо няма да стане