.
Затворена тема
Страница 12 от 367 ПървиПърви ... 289101112131415162262112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 9154
    Мега фен Аватара на galaxy29
    мисля, че и двете се чувстваме по... подобен начин :д

Мега фен Аватара на 102
    смотани ?

пак ли искаш тройка по груб начин

Мега фен Аватара на 102
    не
    последниа пат дупето ма боля три деня

Супер фен Аватара на Jaune
    чувствам се емоционално изнасилена

Мега фен Аватара на 102
    готин гръб в колко отваря

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Аааууу 2 часа плажен сет на Coldplay & Hardwell ми предстои, с мойта красивна душичка до мен ;3 + яката компанийка и на най-хубавото място .. Е т`ва е живота, наистина не се нуждая от нищо повече, дори и не усещам адската жега, която не ми прави впечатление особено

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    чувствам се емоционално изнасилена

само с това за прошката, дето се пее не съм съгласна
    да си се освободиш, най-добре
    ама е приятно злобна :д

Супер фен Аватара на paradosou
    Нормално. Нещата, които трябваше да направя днес, са отметнати .

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ПрaвУ у сърцето. Хaхaхa

Време е зa сет-a ! Събрaх всички песни след 2 месечно търсене.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Студеният душ и сладоледът определено ми оправиха настроението
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

просто ще умра от жега

Мега фен Аватара на Lilanda
    Е друго си е да отидеш да си вземеш да ядеш, да се върнеш и да ти дойде проверка от НАП. Никога не съм била толкова притеснена. На всичкото отгоре ми беше лошо още преди да дойдат...

В последствие осъзнах, че като съм ходила да взема телефона, за да се обадя на майка ми, съм взела паласката със себе си несъзнателно.

Усещам, че утрешният ден ще е невероятен. <3

Мега фен
    тва връзки с обществеността кво е впрочем ? журналистика за тия, дето ги е мързяло да си научат, че да влезнат журналистика ?

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Първо каза, че не знае, после преминахме през категоричен отказ, докато накрая си промени решението и сам пое инициатива. Забавно е, когато "не" се превърне в "да". Оправя ти се настроението. С друг щеше да ми е изморително периодичното пускане по пързалката, но с този не ми е. Много ме дразнеше непостоянството му, докато не осъзнах, че и аз съм същата шматка и за период от два часа си сменям хиляда пъти мнението.
    Прекарахме си доста добре и колкото и да не искам да го призная - оправи ми настроението, а не беше лесна задача. И споделя с мен, което ми четка самочувствието, особено като го знам какъв е темерут.
    Признанието му беше приятно. И гушкането беше приятно. Хубаво ми е.
    Знам, че трябва да карам внимателно, ако не искам да побегне с 200, но знам и че си струва. Всяка минута и всяко усилие. Той е човекът, който ме кара да се усмихвам, с когото мога да си говоря за всичко и който прави животът ми по-цветен и по-хубав.
    Не знам колко ще продължи, какво ще се случи и дали няма да съм наранена накрая. Знам единствено, че искам да бъда щастлива, а той е човекът, който ме кара да се чувствам по този начин. Пускам се по течението и оставям времето да покаже как ще се развият нещата.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    тва връзки с обществеността кво е впрочем ? журналистика за тия, дето ги е мързяло да си научат, че да влезнат журналистика ?
    ВО всъщност последните години /но не и тази/ беше с по-висок бал. :Д Което не значи, че е по-престижна.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Не знам колко ще продължи, какво ще се случи и дали няма да съм наранена накрая. Знам единствено, че искам да бъда щастлива, а той е човекът, който ме кара да се чувствам по този начин. Пускам се по течението и оставям времето да покаже как ще се развият нещата.
    Абсолютно да.
    Толкова е хубаво, че искам да се ощипя понякога. Обичайно скачам с главата напред, в момента ту правя това, ту се дърпам, защото ме е страх да не повярвам прекалено много и пак да съм с излъгани очаквания. Всички малки мои тестове досега ги е преминал със зашеметяващ успех без дори да предполага, без да използва нищо друго освен изненадващо добрите си инстинкти, а аз все си мисля, че ще дойде Голямото Разногласие. Разкъсвам се между това да стъпвам върху яйчени черупки и това просто да пищя и подскачам като малко дете.

Нека пък. Ще си струва. Отдавна не съм срещала човек, който да ме амбицира да се доказвам - и то на себе си, което е по-важното, разбира се. Който да ме мотивира така, който да е извор на непрестанно вдъхновение, който да ме побутва, когато имам нужда. Боже... толкова е просто да ми се каже "Хей, стягай си дупето и учи, вярвам в теб", защо тогава е първият, който успява да активира това чувство за подреденост, подкрепа? Защо е първият, който може да превърне нещо проблематично в "не е голяма работа", и то в смисъла на "ще се погрижа, няма страшно" (а не в "абееее, биг дийл, кво си се загрижила") и наистина да се погрижи? Без да се налага аз да се тревожа, да проверявам дали е свършено. Мога да се отпусна и да го оставя да се погрижи. Уцели ми слабото място. Не, уцели ми всички слаби места, и то в десетката.

Учих статистика плътно 3 дни, загрявам нещата. Амбицирано ми е. Да, да и пак да.
    Лягам си, утре - финанси. Давам газ до 30-ти, след това ще се размажа от кеф. П-р-и-о-р-и-т-е-т-и.

Мега фен Аватара на draid
    Изпаднах в дълбок размисъл. Отказах чудесна работа, само и само да не изгубя времето и парите които вложих в нещо което не се знае дали ще се окаже успех или провал.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Глупачка,защо ли си помислих,че този път сме се разбрали и всичко ще си е нормално.
    Изведнъж се сети,че нещо не му изнася и сега пак аз бера ядовете и излизам виновната,
    но не ,този път не се чувствам така ,не може все аз да съм му кривата.
    Всичките емоции трябва да си ги изживявам наново,знам че ще ми липсва,но това
    вече наистина е края,не мога повече.Надявам се да не ми е много,много пред очите,
    за да не го мисля и всичко да мине лесно.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Не може ли по-често да ме разнася извън града с колата и да ми купува баничка?!?
    Не искам много. Само баничка и да пътуваме.
    Да не спираме.
    Да не се връщаме в града
    Да не гледаме намръщени физиономии.
    Да няма мрънкащи хора.

Защо ли въобще го мисля..
    Смешна работа.

Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Не може ли по-често да ме разнася извън града с колата и да ми купува баничка?!?
    Не искам много. Само баничка и да пътуваме.
    Да не спираме.
    Да не се връщаме в града
    Да не гледаме намръщени физиономии.
    Да няма мрънкащи хора.
    заета си
    потресена съм
    защо ми даде напразни надежди ;////////

Супер фен Аватара на mayaaa
    То аз вярно казах, че ще е epic, ама не точно това си представях... Сега сериозно, чувствам се като кълбо от мисли, чувства и емоции, което е готово всеки момент да ИЗБУХНЕ. Но има и друго - чувствам се добре.
    През живота си н-и-к-о-г-а не съм си изливала така душата. Казах ВСИЧКО, дори и неща, които старателно се опитвам да се убедя, че не мисля. Не се харесвам слаба, и това казах. Но днес ИМАХ НУЖДА да съм слаба, имах нужда да разкрия всяко едно мрачно кътче от душата си, имах нужда някой да види, че не съм винаги онова положително същество, което смята, че живота е прекрасен във всяка една секунда.
    А и колко неща чух... Колко истини. Колко спомени. Колко моменти. Колко емоции.
    Този път просто ще се пусна по течението, пък каквото ще да става. И без това ми се преобърнаха и малкото останали съзнателни чувства. Спирам да анализирам и да мисля за всичко.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Изпаднах в дълбок размисъл. Отказах чудесна работа, само и само да не изгубя времето и парите които вложих в нещо което не се знае дали ще се окаже успех или провал.
    Дано да си е струвало! Успех в начинанието ти!

И така.
    Сънувах най-странния сън на света. Затвор, заминаване за близкия изток, горнище на анцуг, ксерокс машина... Някойтам ряпа да яде :ДДД
    Ениуей, денят започва добре, дано финансите да тръгнат бързо, че има тоооолкова за четене.
    Куч става на 5 годинки днес, нашите имат годишнина от сватбата, ще се видя за последно с най-добрия си приятел.
    И пътувам след ШЕСТ дни! ДАДАДА!
    Последно редактирано от LadyDi : 08-15-2014 на 07:20

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Оф, в последно време мога само да спя. Нищо друго не ми се прави.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си