- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
аз съм асоциален, интровертен - перманентно : |
Последно редактирано от fire_magic : 11-08-2014 на 01:31
не стига, че съм зодия риби, сега пък и с тоя сатурн в риби в 8ми дом, и марс в риби пак в 8ми дом, май ми е ебана майката![]()
Последно редактирано от fire_magic : 11-08-2014 на 03:11
среднощният разговор с него.. душичката ми се стегна, не мога да го разбере тоя човек, хем ме дразни супер много, хем ме привлича и ми иде просто да го гушна и да му затворя вечно отворената уста с целувки..
навън е мрачно, жалко.. дано изгрее слънце и на моята улица дет се вика :д
Вчера беше невероятен ден. Тестът по химия мина добре, после по история малко се изнервих на класа, но не е нещо ново. След училище брат ми ме чакаше долу и отидохме до мола, хапнахме по един съб и отидохме да гледаме филма. Официално Интерстелар и Люси се нареждат в топ 10 сред любимите ми филми, даже изместват няколко доста достойни в класацията. След филма с брат ми малко се скарахме, понеже за него все аз съм му виновна за всичко. Но вечерта беше страхотна! След като я взехме от Билата, спора утихна и започна яката вечер!
По едно време с него малко се сджавкахме /първия ни спор/ и много ми хареса как мина, даже му казах, че ми се иска всеки наш спор/всяка наша караница да минава така. ;3333
Събудих се, намързелувах се, хапнах, сега - към баба. После евентуално кафенце с нея. Иначе снощи наистина ми дойде много добре инфото за дискотеката, направо се насрах от смях. Ама така е - направени и големи най-лесно затъват в говна. Айде, от мене от тука насетне само пари ще видят. Вечерта снощи също ми дойде добре, направо не мога да разбера защо продължавам да забивам все с едни и същи хора - аз си забравих и другите познати, бе! Разговорчето по скайп пък съвсем ме хилна, имам чувството че като тотален идиот съм спала с усмивката на лицето. Обичам го тооооолкова много, че чак е невъзможно просто. И нямам търпение да си дойде вече, нямам идея как ще изтрая до 23-4 май.
Айде приятен ви ден, аз отивам при баба. :333
това пълнолуние/затъмнение (беш)е еба си напрегнатото.
не остана незасегнат, виждам, че и тук има споделени проявления...
поне съм си вече вкъщи, пия чайче и слушам прекрасния нов албум на деймиън))
асоциална фаза: он
Изгубих се в тая мъгла направо, ужас голям. Поне успях да си накупувам разни нещица с последните останали пари. Удовлетворена се чувствам. И фалирала, ама утре ще ме финансират.![]()
You are broken, I can fix you...
Пак съм болна. Едва гледам. Спешно трябва да се оправя до понеделник!
Той се прави на голямата работа, ама ако иска. Не съм длъжна все да оправям неговото настроение, а той да не ме попита дори "как си". Се тая.
Днес трябваше да ида да вида М., ама в тва състояние... :/
Ядат ми се моркови. С лимонов сок.
И ми се иска някой да ми изненада, ей така. Ама няма.
Цял ден съм обградена от уют, топлина, интернет и храна. Щеше да е идилия, ако нямах сополи и на всеки 2 см.- нямаше кърпички.
Малее, толкова да ми е тегаво, не е истина просто!
Как може да съм толкова бъгната, бе. От един обикновен кошмар така да се изнервя и цял ден да ме държи. В момента вече съм толкова издразнена, че ми идва от вътре да звънна някой друг телефон и да се скарам с някого. Каквото и да правя, където и да ходя, колкото и жилища да сменям, всичко ще продължи да си ме преследва. Защо нямам един бутон за рестарт и да забравя всичко. Притрябвали са ми спомени!
И хитлерката ме дразни неимоверно много, защо трябва да опорочава всяко едно нещо, което ѝ споделя. Да ме пита човек защо изобщо го правя.
От друга страна имам супер много работа, което се предполага, че ще ми държи ума зает. А дано!
И от трета - не помня последният път, когато съм била толкова спокойна и ми е било толкова доволно, колкото през последните няколко дни.
Въпреки това в момента ми иде да удуша някого.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Есента ми действа носталгично. Не знам и не мога да го опиша,някак студено и объркващо.
Мисля някакви неща. Дали хората се обичат наистина,цялостно или просто обичат идеята да не са сами,а другият да е просто частица от тази идея... Плашещо и плачещо ми е цял ден.
Но пък изчистих,научих,за утре ми остана само една статия да пиша,ще се наспя до късно,ще си почина и в понеделник на работа,а лекциите...когато,тогава.
пс:Днес задуха силен вятър и падна цяла купчина листа,беше толкова романтично,но и умиращо.
Пиф,нещо тия дни е на пух...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Хаха много ме кефи как си предават вината една на друга. Викам им и на двете "Няма значение и без това, просто знаеш, че не обичам занимавам с интриги" и и двете продължават да ми се обясняват как другата е виновна.Накрая ще се окаже, че и двете са в кюпа май. Ама ми е все тая общо взето. Отдавна съм ги отписала, общувам с тях, само защото ми се налага.
Виваком за взели да пускат коледните реклами вече.Нямам търпение да дойде Коледа. Усещам, че тази Коледа ще е чудесна. <3
За чудесна не знам, но по-интересна няма шанс да е. ;д
Еми ... цял ден ми е супер сдухано,а на него очевидно не му пука.
Трябва да спра да се излагам.Просто искам обяснение ...
Има страшно много неща, които трябва да изгладя в себе си. Точно в момента се чувствам като извънредно буен дребосък, хах. Поне е далеч от слабостта. Да кажем, че изпитвам неудовлетворение... засега. Карай. Нали утрото било по-мъдро от вечерта? Като нищо ще изникнат нови хрумки... скоро, ако не точно със сутринта.
Последно редактирано от paradosou : 11-08-2014 на 22:35