- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Не мога да ходя, дори като лежа ме боли кръста, а лекарката ми е толкова компетентна, че нищо не ми каза, поне ме успокои, че не било бъбреци. За какво учат по 12 години и плащат луди пари за това образование, като нещо не знаят?
След 11 дни имам рожден ден и ако още някой ме попита какво искам, вече ще се развикам. Нищо не искам!
малко ме боли глава
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
^защо ли
добре ми е, открих няква колония от бодливи малки нещица до парното о.о с майка ми почистихме основно, ще измрънкам и баща ми най-накрая да сложим тапетите, че вече не търпя тая грозна картинка наоколо..
чувствам се отпочинала от съня, хубавко ми е засега, дано се задържи така ;д
Хахахаха. Малки житейски уроци. Част първа: Ако изтъкваш грешките на другите спрямо теб, ще получаваш каквото пожелаеш. Малко дипломация и господин "винаги зает" си намира време да ми легне в скута и да ми говори за проблемите си и нещата от живота.
Въпросът е: кому е нужно толкова канене преди да ме види? 'Ма ако си направи нещата да са му прости и приятни, няма да има за какво да мрънка. Не става!
И все -пак, предпочитам него, отколкото т.нар. ми приятели. С него ми е по-просто.
бях забравилa колко мило може да ми въздейства просто един смс :}}}}} помня как преди време си пазех всяко едно съобщение на телефона и ми беше много сложно да избирам кое да изтрия, когато ми се напълни кутията :Д уви вече трия всичко, без да се замисля. и аз не знам защо. оф, отнесох се. както и да е.
навън е слънчево отново и това е повод за усмивка. пия си кафето и отивам да си купя дънчици и боти. после една хубава разходка, а пък те седемте протокола сами ще се напишат.. :Д
Пращам му есето си по етика /написано в quip/ и той ми вика "Каква е тази статия и защо ми я пращаш?".Викам му, че не е статия, а есето ми и той ми отговаря "Чакай, това си го писала ти? о.о". Много мило ми стана. <3 Дано и реакцията на госпожата да е подобна.
Сутринта говорих с нея по телефона и ми разказа всичко, което се е случило вчера. Не мога да повярвам в какви филми я забъркват...И най-вече не мога да повярвам това момче в какъв филм е влязло. Викам ѝ "Напомня ли ти на някого?" и тя ми отговаря "А не бе".
Чакам го да си свърши играта, през това време ще си преговоря думите и може да го накарам да си домъкне гъза до Несебър по-късно, тъкмо да се видят с нашите. ^^
Мндааа, довечера ще се пийне.
Така ме мързиии, днес ме чак пак дълга нощ.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
К*р за брокерите. Омръзна ми от скапаните им трикчета. И не разбирам защо не осъзнават, че като са коректни ще печелят по 10 пъти повече... К*р и за бабките хазяйки, без конкретна причина, просто гледам какви дупки пускат за безбожни цени и си държат на глупавото обзавеждане.
И много ми се пътува :/
Мислех да отидем някъде за нова година за два-три дни, но са надули цените супер мн, една моя заплата + част от неговата ще отидат за 2-3 дни, а трябва да събираме и за изнасяне...
И апартаментът в Люлин сякаш усеща, че ще се махаме и става все по-непоносим.
По-добре съм. Дано утре да съм съвсем окей, щото не ми си занимава с глупости.
Той е странен, аз съм странна, явно затова не си омръзваме толкова години.
Днес картофчо има рожден ден, щеше ми се да не живее на другия край на България.
Уютно ми е. Мамчо ми е купила нескуик зърнена закуска. Цял ден ме завива, носи ми храна и гледа с мен филми. Много ми е забавно като ме глези излишно, когато боледувам :д
И цял ден си пея: My name is Luka, i live on the second floor,i live upstairs from you, yes i think you've seen me befoooree
ДАА!
и идват без предупреждение
ровят по шкафовете
приплюват като говорят
говоренето е всъщност викане
Щастлива съм,но ме е страх да споделя.
Преживях много тежък,но в същото време и прекрасен уикенд. Посрещането беше чудесно. Гушки на килограм. Майка му също се държа много готино. От него си откраднах целувчици. Много. Изпращането беше мноого емоционално.
чета книга и пия чай и ми е мн яко и утре ще се наспя и имам един колоквиум и ще уча сутринта и се надявам да го взема и тва е
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Разнежено ми е и миличко, ама много. Той е толкова прекрасен, всичко, което ми каза ме разтопи направо... :3
И беше доста приятно и хубаво, че ни дойдоха на гости, такива хубави играчки донесоха на малкото дяволче, само да не ми беше настинало, толкова му беше зле, че нямаше сили да прави бели даже и само си лежеше в мен и ме гушкаше авввв <333
cuz I swear, I don't care ... ;]]
И са супер неуки и неграмотни и тъпи и като нещо тяхно се счупи ти си виновен.
бтв май няма право да идва без предупреждение :Д
зависи от довора, де, но стандартните са с 2-3 дни предуреждение веднъж в месеца
@Papugai, ти си вторият форумен съсед :Д
В кой блок си?
И не пия кафе, но ако имаш чайник ще донеса чай )
Еммм, аз поканих само теб, а ако напиша кой блок съм, ще дойдат всички маймуни. В Люлин сме така, идваме без покана и си тръгваме, когато няма нищо останало за ядене и пиене.
Близо съм до 96-то
Много ми е добре и доволно.
Може да имам ужасни time management skills през по-голямата част от времето, ама като си седна на задника и нещата се получават и то както трябва. Най-много седмица ми трябва да вляза напълно в релси. Мда.
Всичко е прекрасно, когато никой от дразнителите не ме търси. Ама ми се върти идеята да прекарам коледната в София в квартирата на братовчеда, и сама да съм, хич няма да ми пука.Колкото повече наближава момента да се прибирам толкова повече ме е страх и се притеснявам. Утешава ме мисълта за страшни филми и кфс.
![]()
Обичам я толкова много! На моменти ми идва да я набия, ама аз съм си голямо говедо и пълен емоционален инвалид, така че не е като да не съм виновна и аз. Трябва да се науча, че хората не могат да четат мисли. Ама е толкова миличка, всеки ден да ми звъни и да ме разпитва и за най-малките подробности, при положение, че има да учи толкова много и не е препоръчително да си губи времето с мен.
На лично или пред всички, разлика няма, освен да ми се изсипят повече непознати
ще се пробвам отново сама, може би така трябва, след като всичките ми опити за партньорства не стигат доникъде.
не е като да се съмнявам в себе си:Д
добре се чувствам. разцъквам варианти за лого, остават ми по-малко от 200 страници от книгата, силно вдъхновена съм в няколко паралелни коридора, остава само да се програмирам, както трябва.
//утре мисля да погледам документалките на ранно пиле в дома, нещо ме тегли натам