.
Затворена тема
Страница 124 от 367 ПървиПърви ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 076 до 3 100 от общо 9154
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    мноу мъка у вас е хора. Не ви ли писна да сте тъжни ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Не трябва да се хайпвам толкова много, но просто не мога да се удържа. Даноданодано го хареса и да го вземем ние. Почти идеален е, за изискванията ни едва ли ще си намерим нещо по-добро. И си има всичко и е точно както си го представях и брокерката е готина и каза, че ще измисли нещо за котето, "проблемът" както го наричат :д
    И най-якото е, че няма хазяи и е толкова вълшебно <3

anonymous708973
    Guest
    Пфу, може ли така жестоко да се успя и дори да не помня, че алармата е звъняла? Шамари.

Ох, като го слушам Кобрата как говори на немски, лошо ми става. За щастие, няма да си ползва немския, докато бие по Кличко. Пфууу, дано му се опъне стабилно.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Една от най-прекрасните ми вечери досега тук! Всичко обиколихме, хаха. Днес релакс и учене.

Мега фен Аватара на tori
    Толкова да ги мразя... На кого какво ще накривя ако направя каквото съм решила, не разбирам. Как може другите да си влачат гаджетата и приятелите по събирания с класа, а най-накрая на мен да се трие сол?! Кви са тия хора?! Пета година им търпя простотията и нервите ми вече не издържат. Добър си, на всеки помагаш, на никого лоша дума не казваш, мълчиш и си събираш, винаги ухилен и позитивен, на никого нищо не отказваш и накрая - курец. Да им се невидят ли и наглите боклуци, писнаха ми. Толкова съм бясна, че не мога да си намеря място. Да се свършва с тоя тъп дванайсти клас, че много ми идват драмите им и караниците. Как предния ми клас бяха такива сладкиши и пичове?! Ще ги видим след пет години като ги очука живота дали ще са същите нагли отворковци.

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    мноу мъка у вас е хора. Не ви ли писна да сте тъжни ?
    мдае. всеки се е вглъбил в нелепите си проблемчета.. на моменти и аз се усещам, че започвам да го правя ма тряа се отърсва човек, следя тука някои хора постоянно си пишат депресивни нещица, тъжно тъжно мн тъжно
    да пушат 1 бобач и да се стЕгат
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Миналата седмица се върнах от Немско с доста семки и бонбонки в джоба. Казано честно всичко ми е наред...
    Само ми е кофти, че се държа лошо с жените, но нямам никакво намерение да ставам пак послушен господинчо.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    мдае. всеки се е вглъбил в нелепите си проблемчета.. на моменти и аз се усещам, че започвам да го правя ма тряа се отърсва човек, следя тука някои хора постоянно си пишат депресивни нещица, тъжно тъжно мн тъжно
    да пушат 1 бобач и да се стЕгат
    понякога масура не е достатъчен. аз досега да бях почнала кока да друсам, но не мисля, че това е решението на проблемите лично за мен :д
    и това е дневник, всеки е свободен да си излива чувствата, ако ще да са най-депресивните на света, ама хаа :д

п.п. и да, на мен ми е зле, положението е същото както вчера :д

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Агресирах мощно. Почва да ми писва от тия тарикатски изпълнения. Сега им минават номерцата, ама след време няма да могат да си ги пробутват. Чакам с нетърпение този момент. Приготвила съм си един шоколад междувременно.. за душевно успокоение.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на galaxy29
    камелия, влез си в тъпия скайп

Не мога просто. Няма такава тъпа учителка просто, няма. Ще ми пише ниска оценка, защото задачите не били решени по нейния начин. Ама иначе всичко си е вярно, ама тя драскала с червено, драскала. Даже съм била за по-ниска оценка, ама от нея да минело. Бяясна съм.
    Усещам как отсега следващите 4 години ми се обезсмислят. Колкото и да уча, каквото и да правя, явно отлични оценки никога няма да изкарам по нищо.
    Ебаси гения дето съм по html, хехе. Е, в моменти учим прости неща, но все пак. Даже не очаквах всичко да ми е вярно от първия път, ама пък така се оказа. И на всичкото отгоре ми е супер приятно да работя с това. Ти да видиш. Поне една част от нещата, с които искам да се занимавам в бъдеще ми се отдава горе-долу, засега.
    Иначе като цяло беше по-добре днес.
    Малко се плаша от себе си, още отпреди да знам на кой ще подарявам, му бях измислила подаръка. Сега вече ми е напълно завършено всичко в главата, точно това ще направя. Дано да се зарадва, че не го познавам толкова добре момчето

Мега фен Аватара на babity
    Ааааа, днеска ебаси якия ден, майнааааа! Само к'вото не подхванах, само то не ми се получи. Дано съм ин серио!
    Искам да се сношавам малко утре и да не виждам никого до неделя. Дано ми спори работата, имам големи очаквания.
    И ми е миличко за моя малък чуждестранен обожател. Напра'о ме доядява като знам, че няма смисъл да му/си/ни давам надежди. Но пък всичко беше супер розово и по учебник... ама го няма вече.
    Кат' цяло ми е доволно. Дано не напълнея от т'ва.

anonymous708973
    Guest
    Вдъхновена, устремена, влюбена.
    Това си пожелавам занапред!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Интереси, интереси, интереси, ммм интереси
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Не знам вече на какъв език да им обясня на тези родители, да внимавам какво правят и говорят през децата си в къщи, понеже независимо колко са малки, всичко си казват и показват, без да сме ги питали Ама няма нищо де, поне на нас ни е забавно

Супер фен Аватара на RiB
    Пиша с искреното желание и амбиция това да е нова страница. Съсредоточил съм се много върху себе си, имам да преодолявам вредни навици и се надявам да успея. Знам че няма да е изобщо лесно, но...

ох, трябва да спра да си чистя зъбите с конец, когато съм така пийнала :д
    мъглата е приказна
    а пък сестра ми е настинала и й свири нослето, докато диша, сладко е
    и е толкова сладка като спи, не издържах и я рацелувах, почна да мрънка и да се върти :д
    днес и котето ми беше заспало дълбоко и понеже ме успокоява мъркането й, разбутах я, че да почне ми мърка, пък и тя беше такава сладка и не устоях :д

Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Пиша с искреното желание и амбиция това да е нова страница. Съсредоточил съм се много върху себе си, имам да преодолявам вредни навици и се надявам да успея. Знам че няма да е изобщо лесно, но...
    успех (:

Супер фен Аватара на paradosou
    Попаднах на неочаквано интересен блог, обаче желанието за сън вече надделява над любопитството. Все пак утре като стана май първата ми работа ще е да хвърля пак 1-2-5 погледа. Отделно от това вечерта беше и продължава да е странна. Не очаквах чак такава реакция. Ще мисля какво може да се направи де ;р.
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    а пък сестра ми е настинала и й свири нослето, докато диша, сладко е
    и е толкова сладка като спи, не издържах и я рацелувах, почна да мрънка и да се върти :д
    днес и котето ми беше заспало дълбоко и понеже ме успокоява мъркането й, разбутах я, че да почне ми мърка, пък и тя беше такава сладка и не устоях :д
    сладко^^
    RiB, успех и от мен !

какъв блог :д

Супер фен Аватара на paradosou
    на психолог

може ли да ми го бутнеш и на мен :д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Плюх с лекота на 8 години и половина. Избирахме пръстен, спрях се на модел, обаче чувството "Бах мааму, кви ги върша?" не ме напусна...
    Нито ми се реве, нито ми е депресарско, нито ми е самотно, само мисля да не вземе да свърши някоя глупост...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Поздравявам ви с нова прекрасна песен по повод прекрасния живот <3

http://hypetrak.com/2014/11/marion-c...napshot-in-la/

//сега видях горния пост, поздравявам и калпазанка и давам виртуална прегръдка
    Последно редактирано от Ewok : 11-13-2014 на 07:19

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    girlwithblueeyes, знаете ли вече пола на бебчетата?
    как можах да гледам до толкова късно, сега едвааам гледам, но какво да направя като е толкова зарибяващ, кара те да гледаш ощи и ощи... american horror story <333 а пък дребосъчето ми е толкова смело, не се уплаши изобщо докато му взимаха кръв, сладулче... постъпката му беше толкова мила, да ми вземе онези маратонки ей така и така добре да познава вкуса ми, страхотен ми е!!! Въздишки и трепети, хаха, още само 40 дни и ще съм най-щастливата жена...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си