- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Добре ми е, мързеливо такова едно. :33 Пийвам си кафенце и ми е кеф. Имам да върша разни работи за майка ама след кафето с другото мами ще се захващам. Пък после евентуално ще се видя с един човек от фороня, ще видим кво ще излезе. Надявам се на спокоен и прекрасен ден, такива са изгледите.
Вчерашната фотосесия за албума с класа мина що-годе и познайте кой мрази да бъде сниман когато не е в настроение, а го има голяма част от снимките. Ама тъй то кат си як. :дд
Егото ми бавно и полека успява да заздравее което единствено може да ме радва. А пък утре вечер се очертава мееееега приятна, защото едната пандичка ще ме води на бира и някво такоа... Абе, обичам да пия бира с него, бе!
Всичко е наред засега. Спи ми се, но е изненадващо добре. Песимиста в мен чака нещо да се развали всеки момент, другата част се наслаждава на моментното спокойствие.
Това момиче просто не е добре. От всички възможни глупости, които можеха да бъдат предложени точно пък смятам да се съглася да внасят коледно дърво от Хелзинки, за скромната сума от 1400 паунда, мда. Или пък "Finally, I think we should all snuggle up on our luxurious blue leather sofas and watch Love Actually together, which will hopefully encourage some wondering fingers and some Christmas lurveee."
Не ѝ стигна спийд-дейтинга.
Тюторът ми по математика изрично му казах, че ще седна да си направя нещата сама, нямаше нужда да ме препраща към други индивиди, супер неудобно ми е сега, направо ми прилоша като си видях имейла. Един път ще забравя да си прочета материала и ще ми излезе през носа.
Което ми напомня, че вчера забравих да си направя теста по математика, омфг.
Забавно ми е все още.След час като си почна есето отново, най-вероятно ще ми се реве.
Ох, има къде къде по-приятни начини, по които бих предпочела да си прекарвам времето.
Ако се сети-сети,ако не -здраве да е.Повече унижавания няма да
търпя,то си личи когато човек има интерес и когато няма.Не ми пука!
(или поне се опитвам да се самоубедя в това)
Добре де много ми е слaдък,кaто ме глези тaкa aмa той и водa не ми дaвa дa си сипя сaмa
A зa нощни игри не можело ще нaвредим нa бебчетaтa,много ме ядосвa:Д:Д
TheDevili in me-не все още не ги знaем^^
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 11-13-2014 на 14:28
Това, това, това!
Всички като разберат какво се е случило, ми казват "Аз ти казах, ама ти не ме слушаш".Днес получих поредното подобно съобщение, а не е като да не е минало супер много време.
Цял ден уча думи, реших малко да си почина и да ви се похваля, че днес правим 1 месец хаха. ;3
Понеже и двамата нямахме възможност да се видим днес, ще си го отпразнуваме утре, макар и скромно. Нямам търпение просто. ;3
П.С.: Честито на калпазанка!
Проспах си упражнението...
Браво Пламена.
maDamn
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Че то си е за почерпка т'ва бе...
Имам няк'во минимално време на компа от сума време... И няма к'во да правя.. не мога да повярвам...Компа ми е скучен.. ;д
Слушам си няк'ва музика и я чакам да се прибере, а после ще се разходим нещо и на кино ще идем да гледаме Дракула.. Пак!
Трябва и да напазаруваме, че хладилника е пуст...
Бту интерстелър е абсолютна лудница ;3 (влиза ми в топ 5) Енигмата 23, струнната теория.. Ом ном ном ном ;3
Как да е, яко ми е, всичко е екстра, отивам да си направя храна. б.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Тоооолкова много ми се разхождааааа... Нямам търпение просто да изляза от нас, нищо че преди половин час се прибрах. :д
Последно редактирано от kalpazanka : 11-13-2014 на 15:50
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
^ Айде, ако не ти се черпи, мен може да ме пропуснеш. И без това имам и аз повод хаха.![]()
Прекалено ще е да сме в темата две, отказали годеж.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Калпазанке, предизвиквам те на кафе...Не се шегувам.
maDamn
Най-накрая свободна. Щастливо ми е.
Цялата съм в брокат, даже и по клавиатурата оставям :о :/
Мишката ще се прибира, искам да го видя.
Утре с момичетата ще гледаме анимация. А тия дни трябва да се съберем да гледаме стриптизьорките, че вече не се трае.
Досега помагах на братовчед ми с домашните. Много е шладък. После ще игреам. :д
Обожавам да пътувам. И то вечер. И то с тия яките хора.
Много е хубаво да имаш именно такива яки хора до себе си, да се смеете, да си тъгувате, да си мълчите многозначително.
Хубаво ми е. Наистина хубаво.
Интересно седмица бе до момента. До края ще става все по-интересна. Само някой, който не е прал анцунг със салфетка в него, не знае на колко много парченца може да се скъса. Неприятно много неща са ми на главата наистина, а как съжалявам за моя приятел не е истина. Пропаст с троен скок не се прескача.
^мале веднъж в дънките си бях забравила салфетка, всичките дрехи от пералнята после три дена ги чистих
хах, странно как се държи изрядно и ми пише самичък през 10 минути след като малко вдигнах тон и си казах ясно къв ми е проблемът с него. за какво винаги трябва да се стига до такива ситуации бе, грр. ясно ми е, че не е като мен, не го мисли и премисля толкоз, ама..
днес за пръв път играх джага с момчетата, беше толкооова яко, вкарах два гола даже![]()