.
Затворена тема
Страница 129 от 367 ПървиПърви ... 2979119125126127128129130131132133139179229 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 201 до 3 225 от общо 9154
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    "Щото да си независим означава да си най-зависим
    ..от тва 'дето обожаваш"

Цитатче от фейсбук, което много ми хареса и реших да споделя с вас

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Тя си стои във Варна вече цяла седмица. Е хубаво си е у дома, но това не е нормално, пи положение, че задълженията я очакват, а и все пак отскоро сме заедно. Би било добре да се почувствам малко ревнуван...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    "Тая любов на шега излезе най-голямата истина в живота ми! Защо трябва винаги да бъдем сериозни, непогрешими и скучни като пътни указатели? Хора, сърцето ви е домашно куче, свикнало с късия синджир и кошарата."

Мега фен Аватара на Rakshy
    Хах, не мислех, че някога ще пиша в подобна тема, но ето- нá.

Чувствам се отвратително, предаден, измамен, в мен бушува някакво твърде странно съмнение във възможностите ми. Искам да ударя нещо, много пъти, искам нещо да го боли. Такава бурна агресия не съм изпитвал преди. Мисля, че мога да забравя за сън тази нощ. И то цялото това нещо, заради липсата на вяра и отдаденост, но повече вяра. И заради едно момиче, едно шибано момиче да те кара да се чувстваш като лайно.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Четем си "Десет начина да управляваш МПС със зърното си" и се надявам това да не е било адамова ябълка

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Чудя се
    http://www.teenproblem.net/a/4-zdrav...oks-v-ustnite/
    дали при инжектиране в пениса, ще има същите рискове. Май не си заслужава за едната хубост да си рискувам здравето.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Хах, не мислех, че някога ще пиша в подобна тема, но ето- нá.

Чувствам се отвратително, предаден, измамен, в мен бушува някакво твърде странно съмнение във възможностите ми. Искам да ударя нещо, много пъти, искам нещо да го боли. Такава бурна агресия не съм изпитвал преди. Мисля, че мога да забравя за сън тази нощ. И то цялото това нещо, заради липсата на вяра и отдаденост, но повече вяра. И заради едно момиче, едно шибано момиче да те кара да се чувстваш като лайно.
    опа
    кубрате
    здравей

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    опа
    кубрате
    здравей
    здрасти

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Много тегаво, много тъжно

Чувствам се страхотно. Броя дните си до завръщането ми в България. От три месеца съм в Дания, уча и живея тук. Много се радвам, че успях да стигна до тук и да получавам образование в чужбина. Чувствам се влюбена в живота си, щастлива съм, липсва ми родното, но в крайна сметка това е животът. А вие как се чувствате ?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Един път съвпадение,втори път съвпадение,трети път съвпадение....
    Дали пък всъщност съвпадението е чак такова съвпадение или алгоритъмът си е чиста константа?...
    А дали пък тази константа е неосъзната или пък си е напълно осъзната?...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Colouring
    Снощи не можах да спя, мислех си за нея. Мислех си колко ли щеше да е хубаво сега и двете да сме заедно тук, в София. Как щеше да е една огромна моя опора, как щях да си имам по-голяма сестричка тук(е, не буквално, но щях да я чувствам като такава със сигурност). Вероятно щеше да работи това, с което се беше захванала и сигурно щеше да е успешна. Пф, какво сигурно?! Със СИГУРНОСТ щеше да е успешна, като фурия беше. Хем страшно умна, хем красива, хем упорита, амбицирана и какво ли още не. Мамка му, и аз искам да съм такава! Винаги тя ми е пред очите като пример.
    До 5 часа си спомнях някакви моменти... Помня как отивах до тях и я гледах как се оправя пред огледалото, докато си говорим някакви работи. По-точно тя говореше, а аз я слушах де, нали знаете, респекът към голямата кака, хах. И след това ме взимаше навън с нея да ходим се видим с приятелките й. И за мен тези дни бяха като празник, буквално. Аз, детенцето, с по-големите каки. Беше забавно.

Пф, ебаси, ще се разрева отново. Не ме е напуснала депресията от вчера.

Ох, не мога да опиша как ми липсва моята кака...

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Не знам дали говорим за един и същи вид топче, но аз имах подобно за доста продължителен период . "Брилянтното" заключение на дерматолозите в България бе, че е лимфен възел, което бе доста притеснително, защото не се махаше със седмици и беше само под едната мишница. Отидох в Германия и се оказа, че е просто подута масна тъкан. Вече не спя на климатик през лятото и всичко е точно. А и още нещо, не крий симпатиите си към някого, когато ги имаш, момчетата се радваме на такива неща. Просто не бъди винаги "always available". Хубаво те посъветвах
    хаха благодаря ти дам точно такова топче е, вчера ме болеше адски, днес само като го натисна.. тъй като преди два месеца минах операция за отстраняване на доброкачествено туморче в гърдата се притесних да не е свързано пак с нещо такова ;д но ще отида на лекар след няколко дни, ако не се е махнало.

днес айляк хаха само един час ни държа госпожата по английски, а после този по математика ни освободи :Д трябваше да си правя тренировка в момента, но вместо това ям шоколад.. браво на мен :д усещам как днес ще прочета цялата книга, толкова е завладяваща и прекрасна, чее <3

Оф, защо ли се изненадвам вече, не знам. То се видяло, че когато нещо хубаво стане, на следващия ден резултата е напълно заличен. И всичко пак си е гадно. То това, един хубав ден, 10 ужасни след това.
    Майко, а такава ревност досега не бях изпитвала. То не беше пуфтене, въздишане, нервничене *от моя страна, разбира се*. Чак ме питаха какво ми е и защо съм се сдухала така. Буквално ми стана лошо. Е, не. Изобщо не мога да я карам така.

Супер фен Аватара на paradosou
    Невероятно без да има специална причина. Силата е с мен . Подълбах в избори, претеглих евентуалните предимства и недостатъци... и разбрах, че със сигурност не се сещам за още много , ноо няма как. Хич няма да ми се отразят зле повече дни с такова приповдигнато настроение.
    Последно редактирано от paradosou : 11-18-2014 на 15:12

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Доста противоречиви емоции напоследък, чудя се къде ще му излезе края.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на tori
    Определено ми е много якичко, направо не знам. И няма някаква причина, просто ми е щастливо, защото се замислих над някакви неща и как всъщност съм ако не щастлива, то достатъчно доволна от настоящото си положение. Пък и няма за кво да мрънкам, така ми е много по-окей. Да видим сега кой първи ще черпи бира. :ддд Ама оная шматка си отвори устата снощи и ме е страх, че ще стане точно така, както каза и двамата ще я черпим по една. А не трябва да я черпим пък! От моя страна всичко е приключило, повече нямам нервите.

Зле съм и то много.Не ми се пише повече

Супер фен Аватара на shmatarok
    Хубаво ми е.
    В доста добро настроение съм даже, въпреки че не се наспах, въпреки теста по математика, въпреки изпита утре, въпреки че в четвъртък целият следобед ще ми замине по прегледи и доктори, просто ми е добре. Даже не се ядосах на тютора ми, въпреки че се опита да ми уреди среща с някакъв, да сме били решавали задачи, защо не се занимава толкова с Камерън, който е в пъти по-зле от мен, ами само за моите резултати се загрижил. Тя цялата ни група е трагична, може да обръща еднакво внимание на всички, ще започнат да ме хейтват останалите иначе.
    Терапевтката ми си я бива доооста. Кара ме да се замислям за разни работи. За първи път не се ядосвам след разговора ни, тя също отбеляза, че има някакъв напредък.
    Тъпча се с шоколад, гледам Ted talks и си мисля разни неща. :Д На няколко пъти ми се случи да ме поздравят за нещо днес, вярно, супер тривиалните неща, ама пък ме радва донякъде. :Д Много ми е странно. Супер леко ми е на душата, даже не знам как точно да опиша как се чувствам.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    ШОК!ШОК!ШОК! Излязла ми е бенка на гърба?!? Кога?? Колко време е там и не съм забелязала?? Заминаха ми роклите с гол гръб...
    Т'ва е от температурата! Очетата недовиждат,ушетата недочуват. Утре няма да е там.
    /Надявам се/

Мега фен Аватара на Lilanda
    Как може да съм толкова недобросъвестна? -_- Знам, че е станало напълно несъзнателно и все пак не мога да проумея как съм успяла да го позволя. Хареса ми баща ми как ме защити с "А, то е разумно нашето дете", но това, че съм го направила по невнимание не ме оправдава ни най-малко. Най-лошото е, че намесвам и него в това. Или намесих, не съм сигурна. Викам си на ум, ако не беше той, сигурно нямаше да е някой друг, но в последствие осъзнах, че всъщност наистина е така. И това 'заради мен', намесено при всеки подобен разговор от негова страна, не е много правилно де, май истината е някъде по средата. Не можах ли просто да кажа "Ми да, така е" и да се нареди всичко, за бога? -_-

Окей, няма да е утре, защото е малко явно, но другата сряда ще е 'денят'. I promise.

едит: Е, друго си е да се тролиш сам от фалшив профил. Вече съм сигурна, че нищо не може да ме изненада.
    Последно редактирано от Lilanda : 11-18-2014 на 17:35

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Смесени чувства...щастлива съм, но и съм тъжна.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Град
    София
    Българският Х Фактор ме кара да плача и да се чудя защо, бе, защо..

anonymous708973
    Guest

Не съм го гледала, ама специално заради твоя коментар ще хвърля един поглед.

Град
    София
    Обърни внимание най-вече на момчетата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си