- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Аз и още един колега се превърнахме в точните американски задници в комедийните филмиГолеми сме идиоти, но пък е забавно.
Лека пичаги и пички :P
е, направо не знам, бива ли тази вечер да се засечем... хем сам бил, пък какво било. Разбира се аз както подобава не успявам да се сдържа и писах след това, еми не съм преодоляла нищо все още... пф
пак ще си сърбам супата от срам сабалям като преосмисля тъпо случилата се ситуация...
обичам си колегите
старите колеги, де
много са ми готини <3
Добре де, всичко мина доооста добре. Справих се доста добре и в училище, и в социална гледна точка - хем говорих с него(за пореден път се убедих, че е наистина готин човек, стига да говориш с него за нещо, което харесва), хем own-ах няколко пъти онзи тъпанар. Нагъл, че и прост.
Станах в 8 часа, за да тръгна в 9 и 15, да стигна до студентски в 10 и 20(закъснях 5 минути за лекция) и да не ме пуснат и да се прибера в 11 и 30 :Д нищо де, направих си някви палачинки само от 2 банана и 4 яйца и станаха мн яки с течен шоколад или със сладко от ягоди мхм досега къпах Кактус и беше много смешен :д ся отивам да тренирам и сядам да уча и мий мн айляк
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
прибрах се в 4:30, гледах сериали до 7, после бях на упражнения по латински и медицинска химия (благодарение на миризмата на Толуена изтрезнях напълно :Д), после с колегите ходихме да ядем китайско, след това помогнах на един колега за задачите по Биостатистика, току-що се прибрах и не изпитвам грам умора. даже кафе не ми се пие. плаша се :Д чувствам, че имам сили и да изчистя апартамента, да сготвя, да си напиша протоколите, и да отида до Джъмбо за нови коледни чинийки ^_^
Иска ми се това да важеше и за мен. ;с Спала съм общо 5 часа. На всичкото отгоре и се разболявам, което ме мори адски много. Тъпата хрема не може ли просто да я няма? ;с А иначе гледах Unsere mutter, unsere vater първата част. Много ме трогна. Щастлива съм, че съм се родила 50 години след края на войната, но една частица от мен иска да съм била жива и в осъзната възраст през тези 5 години. Всеки път като споделя това с някого, ме гледа като теле в железница.![]()
Лоша ти е математиката.
Иначе съм щастлива,че пак сме си само двете
Ама искам да си го видя, нямам търпение за утре вечер, а още повече за събота<3
maDamn
подстригах се 0 номер и се обръснах и съм като нов човек :Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Стара, въпреки че не ми личи. Честит ми 21ви Рожден Ден
не си усещам ръката от толкова писане :д и то писане на планове по право.. и утре тестче, за което не ми се учи в момента ъхг :д
хаха вече една седмица откакто е миличък и изряден в писането, значи можело нали.. :д
добре ми е, не точно щастливо, но не и тъжно, може би само малко притеснено..
той беше създаден да греши
тя беше създадена да намира грешките му за красиви
тя беше красива
той беше готов на всичко за да я впечатли
тя отдавна беше впечатлена
той оприличаваше думите и на ангелски хор
тя предпочиташе да слуша и съзерцава
тя не беше типичната жена
не чуваше избирателно
очите и ca като огледало за него
така незабравени
безброй пъти пожелавани
каквото е било ще бъде
всеки трябва да си свирка за да жъне
и преди римата да му се запъне
и стихчето му да потъне
спира
от цигарката да си опъне
предадена , тъжна, наранена.. леле звучи ужасно :Д
Неочаквано добър трибют, тея унгарци са класа. Още ми пищят ушите.
Welcome to the Jungle...
Ебаси, как може все по една (и по-малко от една) точка да не ми стига за по-високата оценка? Т'ва истина ли е? Прецаквация.
Иначе, stepping up my social game. Опитвам се да говоря и ми се получава г/д. Еми, окей.
Онзи момент, когато някаква тъпотия може да тe разстрои до сълзи.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Днес сутринта го приключих, наистина си заслужава. Препоръчвам го с двете ръце и двата крака.
Плами, мисля, че на теб ти е лоша математиката в случая, освен ако не говориш за 5-те години, тогава може да поспорим.
А иначе 'започнах да се разболявам' се превърна в 'болна съм' за отрицателно време. Имам нужда от почивка, а не мога да си я позволя. ;с