- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
из-мо-ре-на.
дори не обичам сладко, а изпитвам огромно... удоволствие (?) нагъвайки шоколад. ъх, ш' стана дебела )))) :
исках да направя добро дело и може би да спася живот, но 'Оооо, много сте слаба, не можете'
тъпаци
Последно редактирано от Ivaaaaa : 11-20-2014 на 14:12
Миро, много хубаво пишеш да ти се не знае :с
имам чувството, по-скоро подозрението, че постоянно съм с няква висока температура ;д обаче няма да се дам, изморена и разглобена съм след тренировката. рисуването доста ме успокоява, но се отчайвам, че сама не мога да измисля нищо смислено, а като гледам от телефона картинка примерно успявам да я възпроизведа почти перфектно без проблеми и после всички ми викат колко хубаво съм рисувала, а аз не съм нищо друго освен плагиатка.. уф :д
Pin-up грима е любимият ми стил грим евър!
Иначе съм си окей, ще ходя до една аверка да я видя и така. Утре вечер се очаква да е интересна вечер, имайки предвид къде и с кого ще бъда. Нашата мъничка компания си е яка нали, сичко шест, НО със сигурност ще видя двама човека, които по никакъв начин не е здравословно или приятно да виждам. Ама вечерта ще сме си само двечките и ще си пийнем, ще си слушаме музика и всичко ще е прекрасно. Хем ще си имаме и кво да обсъждаме, хаха. Само да измислим и кво да му вземем на рожденика, цена няма да имаме.
^shto me izprevari -.-
http://lmgtfy.com/?q=pin-up+makeup#seen
Не чувствам нищо,нищичко![]()
И кво писах последно:свободна съм. Да бе, чакай...
Ама вече наистина съм. Интересна седмица. Да минава и утре и да се наспя.
Толкова не бях учила отдавна. И накрая за какво?! Май се изложих брутално, ще чакам да видя.
Лекциите, които изнасяме са скучнички. Но с игрите дооправихме всичко.
Днес не знам как се взех в ръце и си казах всичко както трябва. И никой не прие нещата по необходимия начин. Май. Простики бяха.
И егати нахалните. Толкова очевидно да си търсиш ебач, и то пред учител. Не понасям подобни изпълнения.
Няма повече да пиша домашните на братовчед ми.
Изморена съм. Глупаво ми е. Но съм и удовлетворена.
Натъжих се. И алкохолът се превръща в сълзи.
да, вече се поуспокоих де
винаги е така като ми е кофти
на тръни съм, братовчед ми е в болница за изследвания, казали му че жлъчката му е добре, но далакът бил подут и се панирах, понеже майка ми имаше такова подуване, когато и откриха болестта
не, нищо не може да му има, на такъв здравеняк нищо не може да му има, нали?
писна ми от тея болести скапани
и преди час майка ми ми го съобщава това и сега се сещам, че снощи го сънувах братовчед ми, някаква преживяна случка май
и се сетих как и гичито от форума сънувах, че обсъждаме нещо за банка и като и го разказах и тя ми вика, че наскоро имала разправия с банка, без да е писала тук и без да ми е казвала преди т'ва ;о
доста крийпи :д
и отделно някакви гадости имам в главата, от които мога да извадя цяла тирада, ама засега просто ще ги оставя обобщени ;д
Последно редактирано от galaxy29 : 11-20-2014 на 23:11
Може ли поне един ден да не ме боли главата, просто ей така, за разнообразие дет се вика![]()
Ами явно ъпгрейда ми ще почака още известно време колкото и баба ми да ни е заврънкала с майка ми и баща ми да купуваме нови очила от много отдавна.Трябва да се чака до 18ти че тогава им бил единственият свободен час до края на годината на Вижън за очен преглед.
А иначе да попитам някой по запознат като например Калпазанка или някой друго който е по на ти,просто от интерес,защото ми е интересна медицината,но не съм запознат с това.Какво е това така наречено обективно състояние в епикризата?
Оказа се че нямаме рецепта за очила.Последната ни е от 2004та година,защото от тогава не съм сменял очилата.Оказа се обаче че има и някаква доста голяма разлика.Ако се следва рецептата в едни по евтини оптики дето сме намерили очилата ми даже и да са фотосоларни и анти рефлекс излизат около 40 лева и трябва да се чака 1 ден.Друг е въпроса,че сегашните ми според жената в оптиката изобщо не са антирефлексни въпреки че за такива уж ги бяхме взимали отдавна.Ако се гледа обаче това,което пише в епикризата цената на очилата ми скача над 200 лева и периода на изчакване трябва да е около 10 дни,защото стъклата били поръчкови. Странна и нелогична разлика.
Иначе пък сега си пия хапченца,мажа се с мазила....Дано тази кожна лекарка се окаже по опитна и не вдигне и тя ръце от мен![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^епикризата е съставена от няколко части, обективното състояние е една от тях
описва моментното общо състояние на пациента
*ама не, обърках се ;/
то е обективно състояние и статус
излага ти общото състояние И моментното локално, соматично и някакво друго, ако има нужда и в зависимост от случая
Последно редактирано от galaxy29 : 11-21-2014 на 11:43
Именно заради това се появява проблема в тази дилема.Досега на прегледите все са ми казвали от много отдавна,че нямало промяна след един известен период на подобрение след операцията ми,която беше,когато бях на 7 години.След това подобрението спря и са ми казали,че толкова.Нямало да се влоши,обаче нямало и да ми се подобри повече зрението.В моят случай манипулация с лазер няма да има ефект,защото може да ми свали само диоптера,а при мен основният проблем не идва от диоптера.Някъде около 70-75 процента зрение при начално след раждането ми около 45-50.Колкото толкова засега поне.Но да се върнем на епикризата.Дилемата идва от там че разликата между това дето пише на епикризата от преглед във Вижън през 2014 и последната намерена бележка от 2004та година от друга клиника (може и други да не са ни давали) е че според епикризата очилата ще струват над 200 лева и около 10 дни чакане включващо и фотосоларната и антирефлексна част на стъклата,а според бележката също за фотосоларни и антирефлексни стъкла чакането ще трябва да е около един ден и ще струва около 40 до 50 лева ако рамката е по-скъпа.За справка в една от тези двете оптики очилата на баща ми за късогледство,които са с по ефтина рамка,само с диоптер и не са фотосоларни и/или антирефлексни струваха точно 18 лева.На мен само рамката дето съм избрал ми е 35 лева.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
редактирнах се, виж ;/
а относно дилемата ти, нещо не можах да я асимилирна, ама съм на 200 мл ром ;/
аа, ами то не е ли нормално да има разлика между тея годинки, пък и са от различни места ;о
Криво ми е ,пак не успях да се наспя
Искам да си изкарам готино,другото за в момента не ме интересува.
Просто поне малко да забравя за него.
Днес съм пълна с налудничеви идеи. Странно ми е. И безразлично донякъде.
Хапват ми се пържени картофки. И сега ще си направя голяма зелена салата.
И. е прекалено мил с мен, неудобно ми е, не искам да съм груба. Дразни ме, но донякъде е миличко.
М. вече я наричам Вселена.
Искам по-скоро да се съберем с момичетата и да пием вино, и да си говорим тъпотии, после А. ще се напие и ще търси ласките на същия пол (главо в мое лице :/), М. ще се хили дебилно, С. ще се садне, а аз ще се разбивам и ще ме връхлитат всички емоционални вълни, които съществуват. :/ Айде, де!
Сега обаче ще си дръпна филм и ще заспя рано.
Бляяяяяяяяя! 65% само на груповия проект. Може ли такова нещо?! Толкова добре направихме всичко, не може никой да ме убеди, че онези неща, които сравнявахме, са били по-добри. Грр!
Вечерята беше потресаващо зле. Даже и салатите са развалили в стремежа си да пестят от продукти.
Много се раздразних. МНОГО!
И ми е толкова студено... Може да си взема една дълга вана, хм. Тъкмо ще ми минат кръста и корема.
Не ми се върши нищо, гушка ми се.Ама после кой ще остава на лятната сесия, а?!
![]()
Последно редактирано от shmatarok : 11-21-2014 на 16:34
Ебаси. Все е недоволна. Още от вратата ми се развика, направо ми развали пак настроението от деня. Ще кажеш, че бомба съм пуснала в апартамента, така реагира. И сега не ми говори, суууупер зряло, браво.
Много се дразня когато се вижда, че са ме преместили и пак ми се зверят, че съм им била седнала на мястото. Ми, сори.
Колко ме дразни не е истина.
гладът ми за храна е задоволееен (( :
вкъщи съм, приятно, уютно и топличко ми е. всичко ток и жица ( :
Галаксинко, стискам палци всичко да е наред с братовчед ти!
мале, ако водех полов живот щях да помисля, че съм бременна, такива странни неща ми се прияждатумирам си за туршия или броколи, мм или пък кисели краставички.. а от сладките работи ми се яде шоколадова торта с ягоди или банановата от Пчела :д
иначе душевно съм окей мисля, малко тихо и самотно ми е, но не се оплаквам. вече си проличават момичешките групички в курса ни, макар всички да сме дружелюбни една към друга.. то е ясно де, след като 4те живеят в студентски, другите 2 са си бфф-та още от даскало, а последната дори не се вясва на лекции :д нямам против де, без това нямам вяра на женските. ама ми е много кеф, че цъках джаги с момчетата за втори път, а днес ме канеха пак, ама нямах пари и реших тактично да се измъкна :д