.
Затворена тема
Страница 131 от 367 ПървиПърви ... 3181121127128129130131132133134135141181231 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 251 до 3 275 от общо 9154
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    из-мо-ре-на.
    дори не обичам сладко, а изпитвам огромно... удоволствие (?) нагъвайки шоколад. ъх, ш' стана дебела )))) :
    исках да направя добро дело и може би да спася живот, но 'Оооо, много сте слаба, не можете'
    тъпаци
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 11-20-2014 на 14:12

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    исках да направя добро дело и може би да спася живот, но 'Оооо, много сте слаба, не можете'
    тъпаци
    На мен ми отвърнаха "нямаш 50 КИЛА"
    Бях готова да се карам!
    /всъщност не знам дали говорим за едно и също нещо/

Каква ирония на СЪДБАТА...

Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    На мен ми отвърнаха "нямаш 50 КИЛА"
    Бях готова да се карам!
    /всъщност не знам дали говорим за едно и също нещо/

Каква ирония на СЪДБАТА...
    да, за едно и също нещо :Д

Мега фен Аватара на Dagichka
    Миро, много хубаво пишеш да ти се не знае :с

имам чувството, по-скоро подозрението, че постоянно съм с няква висока температура ;д обаче няма да се дам, изморена и разглобена съм след тренировката. рисуването доста ме успокоява, но се отчайвам, че сама не мога да измисля нищо смислено, а като гледам от телефона картинка примерно успявам да я възпроизведа почти перфектно без проблеми и после всички ми викат колко хубаво съм рисувала, а аз не съм нищо друго освен плагиатка.. уф :д

Мега фен Аватара на tori
    Pin-up грима е любимият ми стил грим евър!
    Иначе съм си окей, ще ходя до една аверка да я видя и така. Утре вечер се очаква да е интересна вечер, имайки предвид къде и с кого ще бъда. Нашата мъничка компания си е яка нали, сичко шест, НО със сигурност ще видя двама човека, които по никакъв начин не е здравословно или приятно да виждам. Ама вечерта ще сме си само двечките и ще си пийнем, ще си слушаме музика и всичко ще е прекрасно. Хем ще си имаме и кво да обсъждаме, хаха. Само да измислим и кво да му вземем на рожденика, цена няма да имаме.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Pin-up грима
    Какво ще рече това? ;с

Мега фен Аватара на tori
    Щот съм гадна. :д

Не чувствам нищо,нищичко

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    И кво писах последно:свободна съм. Да бе, чакай...
    Ама вече наистина съм. Интересна седмица. Да минава и утре и да се наспя.
    Толкова не бях учила отдавна. И накрая за какво?! Май се изложих брутално, ще чакам да видя.
    Лекциите, които изнасяме са скучнички. Но с игрите дооправихме всичко.
    Днес не знам как се взех в ръце и си казах всичко както трябва. И никой не прие нещата по необходимия начин. Май. Простики бяха.
    И егати нахалните. Толкова очевидно да си търсиш ебач, и то пред учител. Не понасям подобни изпълнения.
    Няма повече да пиша домашните на братовчед ми.
    Изморена съм. Глупаво ми е. Но съм и удовлетворена.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Натъжих се. И алкохолът се превръща в сълзи.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Натъжих се. И алкохолът се превръща в сълзи.
    да, вече се поуспокоих де
    винаги е така като ми е кофти
    на тръни съм, братовчед ми е в болница за изследвания, казали му че жлъчката му е добре, но далакът бил подут и се панирах, понеже майка ми имаше такова подуване, когато и откриха болестта
    не, нищо не може да му има, на такъв здравеняк нищо не може да му има, нали?
    писна ми от тея болести скапани
    и преди час майка ми ми го съобщава това и сега се сещам, че снощи го сънувах братовчед ми, някаква преживяна случка май
    и се сетих как и гичито от форума сънувах, че обсъждаме нещо за банка и като и го разказах и тя ми вика, че наскоро имала разправия с банка, без да е писала тук и без да ми е казвала преди т'ва ;о
    доста крийпи :д
    и отделно някакви гадости имам в главата, от които мога да извадя цяла тирада, ама засега просто ще ги оставя обобщени ;д
    Последно редактирано от galaxy29 : 11-20-2014 на 23:11

Може ли поне един ден да не ме боли главата, просто ей така, за разнообразие дет се вика

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами явно ъпгрейда ми ще почака още известно време колкото и баба ми да ни е заврънкала с майка ми и баща ми да купуваме нови очила от много отдавна.Трябва да се чака до 18ти че тогава им бил единственият свободен час до края на годината на Вижън за очен преглед.

А иначе да попитам някой по запознат като например Калпазанка или някой друго който е по на ти,просто от интерес,защото ми е интересна медицината,но не съм запознат с това.Какво е това така наречено обективно състояние в епикризата?

Оказа се че нямаме рецепта за очила.Последната ни е от 2004та година,защото от тогава не съм сменял очилата.Оказа се обаче че има и някаква доста голяма разлика.Ако се следва рецептата в едни по евтини оптики дето сме намерили очилата ми даже и да са фотосоларни и анти рефлекс излизат около 40 лева и трябва да се чака 1 ден.Друг е въпроса,че сегашните ми според жената в оптиката изобщо не са антирефлексни въпреки че за такива уж ги бяхме взимали отдавна.Ако се гледа обаче това,което пише в епикризата цената на очилата ми скача над 200 лева и периода на изчакване трябва да е около 10 дни,защото стъклата били поръчкови. Странна и нелогична разлика.

Иначе пък сега си пия хапченца,мажа се с мазила....Дано тази кожна лекарка се окаже по опитна и не вдигне и тя ръце от мен
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

^епикризата е съставена от няколко части, обективното състояние е една от тях
    описва моментното общо състояние на пациента
    *ама не, обърках се ;/
    то е обективно състояние и статус
    излага ти общото състояние И моментното локално, соматично и някакво друго, ако има нужда и в зависимост от случая
    Последно редактирано от galaxy29 : 11-21-2014 на 11:43

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ^епикризата е съставена от няколко части, обективното състояние е една от тях
    описва моментното общо състояние на пациента
    Именно заради това се появява проблема в тази дилема. Досега на прегледите все са ми казвали от много отдавна,че нямало промяна след един известен период на подобрение след операцията ми,която беше,когато бях на 7 години.След това подобрението спря и са ми казали,че толкова.Нямало да се влоши,обаче нямало и да ми се подобри повече зрението.В моят случай манипулация с лазер няма да има ефект,защото може да ми свали само диоптера,а при мен основният проблем не идва от диоптера.Някъде около 70-75 процента зрение при начално след раждането ми около 45-50.Колкото толкова засега поне.Но да се върнем на епикризата.Дилемата идва от там че разликата между това дето пише на епикризата от преглед във Вижън през 2014 и последната намерена бележка от 2004та година от друга клиника (може и други да не са ни давали) е че според епикризата очилата ще струват над 200 лева и около 10 дни чакане включващо и фотосоларната и антирефлексна част на стъклата,а според бележката също за фотосоларни и антирефлексни стъкла чакането ще трябва да е около един ден и ще струва около 40 до 50 лева ако рамката е по-скъпа.За справка в една от тези двете оптики очилата на баща ми за късогледство,които са с по ефтина рамка,само с диоптер и не са фотосоларни и/или антирефлексни струваха точно 18 лева.На мен само рамката дето съм избрал ми е 35 лева.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

редактирнах се, виж ;/
    а относно дилемата ти, нещо не можах да я асимилирна, ама съм на 200 мл ром ;/

аа, ами то не е ли нормално да има разлика между тея годинки, пък и са от различни места ;о

Супер фен Аватара на weheartiit
    Криво ми е ,пак не успях да се наспя
    Искам да си изкарам готино,другото за в момента не ме интересува.
    Просто поне малко да забравя за него.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Днес съм пълна с налудничеви идеи. Странно ми е. И безразлично донякъде.
    Хапват ми се пържени картофки. И сега ще си направя голяма зелена салата.
    И. е прекалено мил с мен, неудобно ми е, не искам да съм груба. Дразни ме, но донякъде е миличко.
    М. вече я наричам Вселена.
    Искам по-скоро да се съберем с момичетата и да пием вино, и да си говорим тъпотии, после А. ще се напие и ще търси ласките на същия пол (главо в мое лице :/), М. ще се хили дебилно, С. ще се садне, а аз ще се разбивам и ще ме връхлитат всички емоционални вълни, които съществуват. :/ Айде, де!
    Сега обаче ще си дръпна филм и ще заспя рано.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Бляяяяяяяяя! 65% само на груповия проект. Може ли такова нещо?! Толкова добре направихме всичко, не може никой да ме убеди, че онези неща, които сравнявахме, са били по-добри. Грр!
    Вечерята беше потресаващо зле. Даже и салатите са развалили в стремежа си да пестят от продукти.
    Много се раздразних. МНОГО!
    И ми е толкова студено... Може да си взема една дълга вана, хм. Тъкмо ще ми минат кръста и корема.
    Не ми се върши нищо, гушка ми се. Ама после кой ще остава на лятната сесия, а?!
    Последно редактирано от shmatarok : 11-21-2014 на 16:34

Ебаси. Все е недоволна. Още от вратата ми се развика, направо ми развали пак настроението от деня. Ще кажеш, че бомба съм пуснала в апартамента, така реагира. И сега не ми говори, суууупер зряло, браво.
    Много се дразня когато се вижда, че са ме преместили и пак ми се зверят, че съм им била седнала на мястото. Ми, сори.
    Колко ме дразни не е истина.

гладът ми за храна е задоволееен (( :
    вкъщи съм, приятно, уютно и топличко ми е. всичко ток и жица ( :

Мега фен Аватара на Dagichka
    Галаксинко, стискам палци всичко да е наред с братовчед ти!

мале, ако водех полов живот щях да помисля, че съм бременна, такива странни неща ми се прияждат умирам си за туршия или броколи, мм или пък кисели краставички.. а от сладките работи ми се яде шоколадова торта с ягоди или банановата от Пчела :д
    иначе душевно съм окей мисля, малко тихо и самотно ми е, но не се оплаквам. вече си проличават момичешките групички в курса ни, макар всички да сме дружелюбни една към друга.. то е ясно де, след като 4те живеят в студентски, другите 2 са си бфф-та още от даскало, а последната дори не се вясва на лекции :д нямам против де, без това нямам вяра на женските. ама ми е много кеф, че цъках джаги с момчетата за втори път, а днес ме канеха пак, ама нямах пари и реших тактично да се измъкна :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си