- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Обикновено хората ги събуждат с кафе или сок,а мен ме събуждат с вино."Пий! Виж колко си бледа"
/това беше само началото/
В такива дни се радвам,че утре е понеделник.
Зареждам термоса и се захващам.
Пък как ме боли главата...
е какво, така си се пише май :с демек, че съм си въобразила, че се люлее земята ;д
Пав, силна прегръдка от меен, ти си много силно момиче дори в "слабите" си моменти, така че горе главата! :*
малко ми е сънено, ама май защото преядох с вегетарианско гювече и бисквити, а не трябваше :д взимам се в ръце и си почвам протоколите и курсовите, че време не остана
Колкото повече наближава, толкова повече ме е страх. Ужасно ме е страх. Лятото беше страхотно, имах нужда от нещо подобно, но това лято ми провали сегашните страхотни моменти. Днес можеше да се видим, но НЕ. Кому е нужно? Както и да е, ще знам за напред. И да се надяваме, че ще мине добре.
нвм, надявам се да не са го видели мн хора :*
Последно редактирано от Ewok : 11-23-2014 на 10:27
Е то попринцип това дето е при майка подлежи на повече прегледи и изследвания и заивиси от индивидуалната преценка на лекарите.Колко е учил даденият лекар и дали е учил на изуст или,защото му е било интересно.Докато не знам дали си имала пряк контакт,но изследванията на очното зрение са в общи линии еднотипни и най вече с компютъризирани машини от рода на:Гледай корабчето,колата,дирижабъл а на екрана съответно с едното и другото око,впръскване на въздух в окото за да се види очното налягане,заставане пред екрана със символите.Слагане на една медицинска рамка,на която се сменят стъклата и те питат с кое виждаш най-добре.След това ти показват символите за да разберат колко виждаш като доколкото знам не трябва да е максимума,с който ти е най-добре, а малко по-малко (около половин диоптер),защото максимума товари очите После следва дай да ти видим очното дъно.Ако не може да се види слагаме капки за разширение на зениците.Гледай в светлината (гадно е малко,но се търпи) хайде сега нагоре,надолу,наляво, надясно,което се повтаря един известен период от време.След това специално във Вижън ако преценят че има нужда и си платиш 300 лева те слагат на един скъпичък апарат дето компютърно ти изследват още по подробно очното дъно и така.Та в общи линии тук ако се обърка нещо значи въпросният доктор може направо да си скъса дипломата.Не че веднъж не ми бяха объркали градусите де.Но го отдадох на адаптирането при смяната на диоптера,което го има известно време.Е като започнаха да ми сълзят очите впоследствие се разбра че не е само заради смяната на диоптера де.И веднъж дето една както казах се беше унесла нещо и вместо - беше писала + , но това го хванахме навреме.
А иначе като каза окръжна болница се сетих,че там човек сериозно трябва да се притеснява да ходи на хирург като знам че един хирург дето работеше в моя град сега работи там.Въпросният хирург навремето като ми вади нокта на палеца на крака докато ми правеше упойката си заби иглата в палеца на ръката като въпросната игла премина през част от пръстта ми и гумената му ръкавица.Та не ми се мисли какво може да стане ако той или някой като него сгафи по подобен начин при някоя по-сложна операция или пък при упойка в гръбнака например.Нищо,че тогава едвали не мен ме изкара виновен.
Последно редактирано от Niakoitam : 11-23-2014 на 10:54
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Глупачка.Колко още ми трябва,за да ми умрат надеждите.
Не знам на какво се надявам като е от ясно по-ясно.Мазохистка явно ще ставам.
Втора седмица почваме заедно, ще вземат да ни свършат темите и ебавките и няма да е красиво. :д Даже ми пя, мамицата ѝ, после трябваше да се друсам с обезболяващи, че главата ми се пръсна. Опитвам се да заобичам чая. Това съвсем не значи, че кафето не е най-голямата ми любов, да се знае. Хубаво ми е, чувствам се точно там, където трябва да съм.
Иначе съм малко уплашена, дано не стане така, както са казали. Дано не са прави. Дано...
Безумно изморено ми е, ноо тази вечер ще се наспинкам наистина, толкова ми е хубаво...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Оф, голям филм ми е за КСК. Голяма паника просто и не мога да се събера и да се захвана да действам...
Всъшност съм добре, прекрасно даже. От много време насам не ми се е случвало. Идната седмица ще бъде кратка и надявам се не-толкова пренаселена както предишните няколко![]()
Постоянно се чувствам като в някакви окови. Очаква се от мен винаги да правя това, което най не ми харесва..
Имам нужда от свобода! От пространство..
Ако не ми се отпуши носа скоро наистина ще превъртя.
Тъжно. Самотно. Безцелно.. Така се чувствам..
И не виждам какво може да го промени.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
оф, бях на зъболекар, към 12 май излязох от кабинета и трябва да чакам ДВА часа сега, значи до 14:00 часа не мога да ям, а не съм закусвала и си взех от любимите ми обикновени вафли Riffo с лешник и от любимото ми кис мляко - домашното на бор-чвор и не знам как ще издържа до два, много съм гладничка ;///////
и понеже много я харесвам зъболекарката, й занесох бурканче домашно сладко от малини и го опаковах много яко, ей така http://gurman.mk/wp/wp-content/uploa...almarmalad.jpg и тя много се зарадва
и 'тук и сега' блога й препоръчнах и на нея, защото е прекрасен като цяло, пък и защото е хубав за хора сблъскали се и сблъскващи се с рачета-осмокрачета, а тя е една от тях
и ме даде за пример пред някаква жена, че от пациентите й, съм една от най-грижещите се за зъбите си
и я спуках от въпроси, чак се почувствах дразнеща, ама много ми е приятно да си говоря с нея ;/
Ето така се чувствам всеки път като си говоря с тати. :Д А човекът всеки път си обяснява супер разпалено. Много ме радва. :Д
Като заговорихме за зъболекари...Минах през моя след училище и направо ме изгони с думите "Записвам ти час за петък след училище, изчезни ми от главата".![]()
Денят ми започна идеално - 1 час кафенце с него докато ми мине свободния, после си видях 5-тичката иии общо взето останалите часове не правихме нищо. :Д
Тъкмо снощи с него си говорихме за ниската самооценка и днес госпожата по етика ни дава същия урок за следващия път. :Д Ще го прочета с удоволствие. ;3
Послах си около час и нещо и в момента ми се спи още повече...Как да стане просто?
доста...емоционален ден. отвратително емоционален. в такива моменти се сещам някви спомени от детството и си казвам 'мамооо, къде си?' но мама я няма и няма кой да ми помогне и спаси. никога не съм се чувствала толкова уязвима.
когато се чухме нямах никакво намерение да й казвам какво се е случило, но тя веднага ме усети. как може през повечето време да е такъв дебил, а понякога да става и толкова мила, нежна, добра. това окончателно отпуши слъзните ми жлези и.. тей
Добре ми е.
Чудесна разходка си направих, времето е страхотно - студено, ама свежо такова. Такава хубава есен/зима не си спомням да сме имали, откакто живея тук.
Коледният базар е отворил, беше удоволствие да се помотая около сергиите и да наблюдавам хората.За пореден път ми прави впечатление обаче разликата в стандарта на живот. Неволно направих сравнение и между коледния базар в Бургас (
) и тукашния, хаха. Миризмата от кебапчета и кюфтета с неизвестен произход изобщо не ми липсва.
От цял следобед обикаляне на магазините се прибирам с едно червило.Направо потресаващо, нищо не си харесах никъде. Тя ще идва в петък/събота, смятам да я изнудя за втори тур, току виж този път съм си харесала нещо. Ама дори и да не стане, пак нямам проблеми, толкова ми липсва, не сме се виждали от месец и половина
Не мога да повярвам как сме издържали по 5-6 месеца без да се видим, бля.
Рошльо () също ми е залипсвал, ама днес смятам да уча и да не се разсейвам, за мое най-огромно съжаление.
Californication съм го гледала донякъде, ама нещо ми стана тъп. :/ Може с Шеймлес да пробвам.
Скучно ми е.
Трябва ми нещо и знам какво е това нещо,но и знам,че няма да дойде скоро...
Радвам се за нея,но както в повечето случаи изпитвам лека завист,но благородна.
Дано поне на нея и се получат нещата,искрено се надявам и ако мен ме огрее ще е страхотно.
Чувствам се празна,по принцип толкова теми са ми в главата,хващам разговор с хората,но
напоследък и затова нямам желание и муза,супер скучна съм станала.Не ми харесва този период,да минава по-бързо.
Просто оооооооооообичам, когато реагира така. ;3
едит: Вече няма значение.
Последно редактирано от Lilanda : 11-24-2014 на 20:08