.
Затворена тема
Страница 135 от 367 ПървиПърви ... 3585125131132133134135136137138139145185235 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 351 до 3 375 от общо 9154
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Много ми е добре. Като изключим тежкият махмурлук , перфектно.
    Той е прекрасен! Тъжно ми е че трябва да замине за няколко дни и то по тъжен повод, ама живот, кво да се прави.
    Надявам се поне фактът че рожденият му ден беше повече от перфектен да притъпи болката малко.
    Ще ми липсва, даже се чудя дали да не го попитам да ми остави ключовете и да спя у тях, сякаш ще ми липсва по-малко така.

Лягам да дремя и да релаксирам, обичайки щорите и парното, че след 3 часа трябва да съм готова за следващо парти.
    Искам спокойствие малко, ама няма да е днес.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    За съжаление днес бях на погребението на един обичан от мен човек, който си замина неочаквано.
    Съболезнования. ;с

ПТ: Трябва да ѝ кажа. Знам точно какво, чакам само да останем само двете. Да се надяваме, че ще се случи скоро.

Той всеки момент трябва да се прибере и ще ме убие, ако разбере, че и днес съм пропуснала. Така де, още не е късно.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Тооооолкова ми е притеснено и си мисля, че няма да се справя. Не искам притеснението ми да ми изиграе лоша шега....

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    https://www.youtube.com/watch?featur...&v=McMer02dYwQ Cause I'm In beast Mode!!! Cause I'm In beast Mode!!!

Ей така се чувствам.. Easy Mode on, beast mode on... Няма какво да ме спре.. супер натоварен график, но не ми пука.. не чувствам умора или нещо, а напротив... чувствам няк'во блаженство странно, пък и змията вкъщи се държи странно добре, за това време от месеца, което ме радва..
    Сега отивам да тренирам, а после на кино!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    чувствам няк'во блаженство странно, пък и змията вкъщи се държи странно добре, за това време от месеца, което ме радва..
    Жалък си.

Мега фен Аватара на pandabear

Мега фен Аватара на galaxy29
    махат му далака, операцията е започнала в 14:00 часа и още не е свършила или поне не беше като се чухме с тях към 18:00 часа
    айде да свършва, че не се издържа вече
    искам добри вести

Толкова е рано, а аз съм у нас. Веднъж и на мен да ми провърви.
    Успях на път за вкъщи да спра до няколко магазина и да накупя бебешки столчета играчки и някои други дрехи, понеже родителите не са като българските и не се сещат, че може би на децата им е студено в това време и това може да се избегне, ако им облекат яке или дълги панталони. Освен това си намерих цялата поредица "A song of ice and fire" и "The Hunger Games" на разпродажба и си ги взех. Време много за четене нямам, ама поне желанието е налице

Сонатко, айде само да не лепиш етикети, а?
    Че ми писна от теб.. Щото нито знаеш, защо го казвам нито нищо.. ама е тъй да кажеш нещо, влизаш...
    Но хайде, да обясня да си знаеш за следващия път.

С бъдещата ми съпруга, се наричаме с обидни и злобни имена пред други хора, с цел ебавка.
    Тя ме нарича ПОР, КОЧ, ПРЪЧ, КОЗЕЛ, ИЗРОД, ЛАЙНО и прочие, аз обичайните ЗМИЯ, КОЗА, КОВРА, ДЪРТА КРАНТА и прочие..
    Всъщност милите и сладки галени именца ни дразнят доста.. много рядко да използваме нещо мило и то само в моменти на слабост. Даже тя като ми се нервира и иска да ме дразни ми казва "бамби"... Пък аз с "пате". Цялата игра на думи тръгна от това, че имаме една приятелска двойка (вече женени), които си казват постоянно; коте,пате,пиле,бебе и етц булшитс и това нас ни дразни адски много, щото е много изкуствено и навряно в очите на хората, за това и започнахме с хейт думичките, които всъщност изразяват умилението помежду ни чрез ирония..
    И нещо от сорта на: Ей коза грозна донеси ми един сандвич - всъщност означава; "Напиши нещо мило тук", ще ми донесеш ли сандвич? Или: Ей пръч крив, айде да ми разтриеш гръбчето - "Напиши нещо мило тук", много съм уморена моля те разтрий ми гръбчето.
    ЕТЦ ЕТЦ...
    К. ту. б.

.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ И все пак изглежда страшно грозно отстрани. Дори обяснено и подплътено с двата ти примера, чак ми става тъжно. И ми е непонятно как ви харесва да се нареждате така постоянно, дори и на шега да е, ама какво ли разбирам аз. Както и да е.

В момента седя на земята, с гръб опрян в парното и направо ми се плаче като знам, че ще го спрат след половин час. Болят ме кръстът и коремът, бляя. И не трябваше да се тъпча толкова на вечеря, даже съквартирантът ми ми направи забележка, че ще ми стане лошо, ама нали много обичам да слушам като ми казват нещо. Оф. Иначе интересен разговор проведохме, не знаех, че знае толкова много за България, явно последното му пътуване до Румъния го е подсетило.

Галакси, стискам палци всичко да е наред. Кураж.

Предпочитам да ми каже, че съм пор отколкото "бамби"..
    Dr. Gregory House

а това във въображението ти ли е само или е истина :{{

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Въх, каква е тази дето ще се излъже да те вземе... предай й съчувствието ми.

anonymous708973
    Guest
    Пък на мен ми викат коалка, а аз на него - какавидка. На български :д
    И ми е безумно сладичък и миличък, и все иска на мен да ми е добре, и е безкрайно благодарен за всяка дреболия, която правя за него - дори да става въпрос за правене на кафе или носене на сандвич. Оооой.
    Иначе го шамаря и си топля леденостудените ръце на него, пък той ме стиска за врата

Добреее, още не съм изпаднала в паника за изпитите. Keep calm и учи по счетоводство.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Самотно ми е, ама много, изведнъж ме връхлетя чувството и си поплаках, поне малко ми олекна де, ако не друго ;д
    Още не съм решила дали ще се освобождавам от изпита, а времето си тече.... мразя се в подобни моменти отлагам ли отглагам... Би било добре да отида и до мола и двамата имаме нужда от разни нещица спешно, май ще е в петък. Купих си желирани ягодки за утеха пък!
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

имало е някакви усложнения и затова толкова време, ама вече всичко е наред :}}}}}}
    и дано тоя път си вземе поука, 'щото тоя удар може би е от поредната пиянска случка

вече мога спокойно да си ям мандаринки и шоколад с лешници и стафиди и да гледам мача и да се натряскам в чест на лудогорец

Мега фен Аватара на Dagichka
    Пав, стискам палци и аз всичко да е наред!!
    ох тамън го написах и ти си писала ъпдейтче, радвам се

боли ме главата, пак съм в едно такова.. шибано състояние, най-малко имам право на бащатко да се сърдя и все пак ми беше неприятно и нервно като му показвах на гугъл мапс по кои магистрали трябва да мине и тн.. айде да минават тия 4 дни, другото ще го оправя някак си, решила съм утре от 9 до 1 да се разбия във фитнеса, ако не припадна по някое време де ;д

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Въх, каква е тази дето ще се излъже да те вземе... предай й съчувствието ми.
    Ееее, 'що не казваш, че съм споделила екран? ;с

ПТ: Е, по-тъпо не можеше да мине. Сега си нямам и на идея какво да правя, реве ми се, а той се затвори в себе си. Простооо нямам думи.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    .
    {P}

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Вие пък какво се впечатлявате на изтъркани парчета?

Нещо се сдухах аз, ходихме на ебати мизерното място и ми напомни на минали времена, които не ми харесаха. Слава Богу седяхме 30 минути и се прибрахме, че на мен парти ми звучеше като цяла нощ мъки.
    Пък сега си чакам вечерята, дано да ми я донесат по-бързо, че пиянският глад ме налегна отдавна и така.
    Мисля да стана да пуша една цигара и да пия нещо, да му подосаждам малко, че май ми се разсърди. Аз просто исках да се гушкаме, тъп мач. Дано да изгасне тока. Или телевизията. Или интернета. Квото и да е. Нещо, което да го накара да дойде в леглото и да ме....гушка.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    За съжаление днес бях на погребението на един обичан от мен човек, който си замина неочаквано.
    Съболезнования....

Наваксвам с новите технологии, запалила съм се по четене на художествена литература, а оттам страдат приоритетните задачи... За капак нещо ми харесва да си живея като свободен електрон и не знам как ще го бъде със семейния живот.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    решила съм утре от 9 до 1 да се разбия във фитнеса, ако не припадна по някое време де ;д
    Какво ще правиш 4 часа във фитнеса?! о.O

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ееее, 'що не казваш, че съм споделила екран? ;с
    не разбрах :/

Супер фен Аватара на tireheb
    сутрешен пакет
    от 9 до 1 за 2 кинта
    и тоста ти е левче, вместо 1.50
    лето господне '01 в покото до нас, never forget <3

Мега фен Аватара на tori
    Бясна съм му, пак се изцепи. Седи, мълчи и най-накрая като каже на магарето чуш, ебава майката на всичко. Петък сигурно ще се въздържа от Джони, че ще е грозно. Сумати време му търпях простотиите, бърсах сополи, не повдигах кофти теми и най-накрая Тори го отнася. Елементарен респект спрямо чувствата на някого трябва да имаш, то не става само да си словоохотлив във фейсбук и да ръсиш глупости на килограм. После се чуди защо е сам и едва ли не е готов майка си да продаде за малко любов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си