- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
^разведриш*
Не бе големец, айде кажи и тук, нали много неща знаеш за мен..
БреЙ, Брей заеби голям разбирач излезе като познаваш, човек от курса ми... Евала - всичко знаеш, е такива мазни интригантчета като теб колко мразя не е истина... всичко все да знаят и на всяка манджа мерудия да са. Това как аз наричам приятелката си (или, които да е, освен теб) НЕ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ, схващаш? Леке с лекета.
Айде отиваш да се депресираш, женствен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Заредена съм с положителни емоции. А само до преди няколко часа си мислех как скоро не ми се е случвало нещо, което да ме усмихне искрено и да ме разсее от тревогите.
Малко му се оплаках, че ме боли главата от учене, че ми е скучно, защото съм сама в нас и дори кучето ми го мързи толкова, че не му се ходи на разходка :Д След един час ми се яви пред вратата с кутия от новите зимни донати и мрежичка мандаринки ((((((((((: http://prikachi.com/images/198/7748198b.jpg <3
Много мило ми станаНаправих набързо питчици и топла крем супичка. И неговата компания, и историите, които си припомнихме...Абе точно едно такова зимно и прекрасно ми стана...След малко се захващам пак с ученето, а за по-късно, преди лягане съм си приготвила една романична комедийка и пуканки с карамел ^_^
Последно редактирано от pandabear : 11-27-2014 на 11:36
pandabear, адски сладко и мило е, хихихи
Днес е дори по-гаден ден, пак си поплаках стабилно, няма оправия, братче... Разочарована съм и нищо не ме радва сякаш и мандаринките ми свършиха, а е толкова студено, че не искам даже да си показвам носа навън и да си купя нови...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Супер зареждащ пост![]()
//
КОЛКО още тъпи хапчета трябва да изпия бе. 'Баси, накрая ще се натровя и въпреки всичко няма да се чувствам по-добре. И лекарят ми си мисли, че шега си правя. И ако вземат да пуснат тъпото парно за повече от час вечерта би било прекрасно просто.
Хейт, хейт, хейт.
Извинете.
Добре, нужно ли беше това сега, при положение че човекът се опитва да се разберете по мъжки /буквално, ако щеш/, а не да прави сеир пред целия форум? Не, всъщност не ми отговаряй.
Лъчко, ще ти драсна едно ЛС, че от 15 минути се чудя дали съм права или пак се бъркам с някой друг.
он: След малко отварям учебника и започвам да уча по история. Да се надяваме, че ще ме изпита, а няма направо да предава урок, понеже миналия път е изпитвал и двата часа. ;с Много мразя като искам да ме изпитат по даден предмет, да се разболея и да решат, че точно тогава трябва да не дават нов урок, за да може да се навакса с изпитването...
Аааааадски студено беше днес, чак като тръгнах да му звъня сутринта, тъчскрийнът не хващаше. :Д Толкова ми бяха студени ръцете...Утре след училище ще се видим за повечно време НАЙ-ПОСЛЕ. От 2 седмици не се е случвало...Пък и ще сме сами най-вероятно.
Много ми е приятно - гледам детски филмчета и съм се заредила с чаша топло какао. А пък мисълта, че утре е петък, направо ме изпълва с положителни чувства.
По някое време възнамерявам да подхвана учебниците, вероятно ще се наложи и да забъркам нещо за вечеря. Даже нямам идея какво конкретно. Като огладнея, ще ми дойде вдъхновението.
You are broken, I can fix you...
Здравейте нов съм и се надявам да ме приемете в семейството. (:
По-темата:Супер ден последните няколко часа си изкарахме супер,студено ми е и после ще сядам да поуча и ще излезна навън много ми липсва,но така стоят нещата.
05:30 сутринта. Алармата ми позвънява с до болка познатия римейк на Бионсе за 50 нюанса сиво. Намразих пианото. Първата ми мисъл е: започва поредният безсмислен ден. Потънала съм в рутина. С усилия ставам, без никаква мотивация. Отивам в банята, след това се заемам с грима и косата, макар че с всеки изминал ден започвам да пропускам по нещо. Я спирала, я червило, я прическата (къдрици <3). На кого му пука как изглеждам и за кого изобщо да полагам усилия да изглеждам добре. Затова решавам просто да си вържа косата на небрежен кок, без грим и всякакви подобни екстри. Все пак вече нямам при готиния лектор. Ядосвам се на себе си, че съм настроила алармата толкова рано и се мушкам в леглото за още половин час дрямка.
Its time.
Навличам най-ескимоските ми торбести дрехи и изчезвам. Както винаги всички седалки са заети от бабички. Стари, противни, малоумни, невежи бабички. Те са отделен вид хуманоиди. След 50-тте може би, нещо в молекулата на ДНК мутира и те превръща в това същество. Тия кога спят, бе?! Е, пак ще се стои. Усещам тъпата болка там долу в корема, но ще търпя. Хормоните по време на менструалния цикъл понижават прага ми на търпимост и усещам как съм на път да се разкрещя, когато всички подхуманоидни същества ме избутват най-отзад, за да могат да се качат преди мен и да седнат. Бабички…
Споменах вече секси преподавателчето. Снощи го сънувах ((( :
Не какъв да е сън, а поредният мокър еротичен сън. Явно липсата на секс влияе доста върху подсъзнанието (?) ми. Той е млад и доста умен. Опитвам се да сметна горе-долу на колко години е и според мен би трябвало да е около 30-те. Знам ли. Аз не бих му дала повече от 25. Гласът му… о, боже! Начинът, по който произнася някои думи е меко казано възбуждащ. Не знам как успява да извърти някои теми към по-…интимна гледна точка. Тогава вече този плътен, дълбок глас става подмокрящ. Тяло тип ‘Джаред Лето’, точно каквото обожавам. Тъмна коса. Тъмни очи. При него винаги седях най-отпред. Оглеждах го. Оглеждах го там. Опиянявах се от гласа му. Гледах го в очите. Настоятелно. Нахално. Явно знаеше, че тази игра се играе от двама, а той определено беше по-добър от мен. Отвръщаше на погледа ми. Задържаше го. Гледаше ме по-настоятелно. По-нахално. Докато ми стане неловко. Пречупваше волята ми и аз отвръщах глава встрани. Така тази игра продължи няколко седмици. Игра, която ме кара да се усмихвам. Игра, която не бих искала да се развие. Игра, която не значи нищо за мен. Разбира се, малкият ми флирт със секси очилаткото имаше и други измерения, но… Може би е притеснително колко прилики откривам между мен и героинята на саша грей ( :
И те така те ( :
ГИЧИ, пак те сънувах
беше ми на гости и ти пробвах якето, после аз щях да ти идвам и да ми показваш някакъв магазин за бельо хаха
лейди, не ми е само това проблемът![]()
Мерси,мерсиии
Иначе мен например много не ме кефи да ми казват Георги.Като някой ми каже Георги имам чувството че иска след малко да ме набие едвали неПрез годините ако не са ме наричали с около 30-40 прозиводни имена те пък на.Чак Гоган са ми казвали
Мен обаче като че ли винаги най ми е било приятно,когато ме наричат Гошко или още повече Гоше с ударение на О(особено пък красиви девойки
).Та така
Иначе в нас след скорошният як скандал си е леко обстановката като след погребение едвали не.Дреме ми.Докато продължи дотогава.Няма и да се опитвам да затоплям отношенията с баща ми докато той не реши да го направи.Сега и без това е в пауър и или ни подкарва двамата с майка ми сам по сам или заедно или просто дума не обелва.Каквото такова.
А пък нея мисля да я поздравя с една песничка...
Иначе и аз започнах да пия кафе след 19тата си годишнина.
А пък днес сънувах,че ми подаряват някаква готина торта със някаква готина и цветна моя интернетска снимка в рамка забита отгоре.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-27-2014 на 16:48
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Галаксинско, убиваш ме с тия сънища просто, но пак има частица истина, защото вчера се сдобих с ново яке
![]()
баща ми замина сутринта, сега ще стискам палци само до събота вечер да се прибере жив и здрав, че толкова път по толкова пътища.. както имам страх, не ми е лесно, и надали щеше да е чак толкова забавно дори ако можех и аз да отида с него го италия ;д днес беше хубав ден, смях се до сълзи на просотиите на ксюша, преядох с печена царевица и сладко и се натренирих (Пантерке, всъщност откарах само 2 часа - по принцип имам час и половина спорт каланетика, правим стабилна загрявка плюс разни упражнения, а след това изкарах по 20 минути на кростренажора и 20 на велоергометъра). мда и като заговорихте за кафе и аз пропих сега като почнах университета, но пия мокачино или капучино, чисто все още ми е отвратително на вкус ;д
:О имам вълшебни способности, ясно е вече...
и виж приличаш ми на ей тая от клипа http://youtu.be/kQVf_MtwJ2U :д
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Има дни,в които просто се пречупвам,забравям какво съм си казала и самовнушила.
Днес е такъв ден.Липсва ми.Тъжно ми е.
Живота ми преминава супер еднообразно и се дразня.
Колко тъпо и неловко може да се почувстваш след случайно виждане с бившия..
Пф..
Не мога да повярвам, че ще наваксвам толкова много за учене.
почивах си 2 седмици.. сега ще ми дойде в повече.
Ох, нямам сили за нищо.
едно такова никакво.. нямам желание за нищо.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥