- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Поздрав за Анархи. :дддд
- Слънчице!
- Да, мечо?
- Ще станеш ли да направиш кафе, сладката ми?
- Разбира се, зайо!
- Благодаря ти, пиленце.
- Няма защо, златце.
- Обичам те, писе!
- И аз те обичам, пухчо!
- Чакай малко! Ти също не се сещаш как се казвам, нали??!
Просто не мога да повярвам, че след всичко, тя ми заби нож в гърба ей така без дори да се замисли..."Говори ли с нея безкрайно много пъти? Каза ли ѝ какво ще се случи, ако го направи? Тя послуша ли те? Не, нали? А после се обърна срещу теб, нали така? Защо трябва да ти пука за подобен човек?". Просто не бива да е толкова прав...И все пак ми пука. Много ми пука. ;с В момента, в който видях това обаче, осъзнах колко реално ѝ пука на нея...
Тагнала се в някаква дискотека и се обяснява колко и е весело и как "разбива яко", а същевременно ми пише в скайп и ме пита какво правя и дали искам да си пишемАко това е "разбиване", то тогава се чудя какво е да им е скучно
Иначе имах много хубав и спокоен ден. И дядо ми не е толкова зле, колкото ми казаха, просто е бил на контролен преглед при доктора, а онази направо на предсмъртно легло го описа. Както и да е, радвам се, че всичко е наред в крайна сметка .
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Лиле плийс, ако се държи мъжки, ще пише на мен не на Ина, щото т'ва да пише на друг (относно мен) е интригантска постъпка и е далеч от "мъжко", "Лъчко" е една клюкарка точно по женски... голям мъж е заеби.. Слухти от един и се обяснява после на 100... Плете интриги и точно сеир иска да гледа.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Днес нито съм тренирал, нито кафе съм пил, ще умра на бюрото, но просто съм настроен така: "петък е, всичко приключва днес.."![]()
След работа задължително ще ида да тренирам и после се прибирам да спя?! Утре сутринта тя иска да идем да катерим Руен.. Предложих й да запалим колата и да идем някъде в по-големите планини, но тя си искала Руен, щяла да ми показва нещо.. свързано с него, пък ще видим.. В момента обаче, съм адски изневерен..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Смей се ти,но като изключим понякога почти 100% съвпадения като веднъж,когато сънувах,че са ми се запалили гумите на колелото на казана,а на следващият ден на път за селото с баща ми гумата на колелото ми се спука и трябваше да го бутам половината път,а на връщане го докараха, съм имал и един дето едно време като си споделях разни сънища в един сайт за сънища някаква девойка намери прилика с катастрофата на влака София-Кардам. Беше минало известно време и аз изобщо не се бях сетил,че може и да си приличат,а съня ми действително притежаваше много детайли метафорични и съвсем директни като в онази катастрофа дето изгоряха хората.И го бях сънувал 1-2 седмици по рано.И на двете места имаше,влак и линия,и на двете места беше тъмно,и на двете места имаше черни чували дето слагаха трупове в тях и в съня ми ги товареха на влака.Само дето вместо запалени хора във влака в действителността, в съня ми палеха кучета в някакъв голям казан до линията.И накрая някакъв човек с маска,който беше човек на високо ниво ме залашваше,че знаещите кой е разнесат ли ще им се случи нещо много лошо.В крайна сметка в действителността виновника за тази катастрофа така и не се разкри.Дадоха се разни теории и случая до днес просто се потули.Та понякога се изумявам просто на разни такива съвпадения и ми е някак трудно да повярвам,че просто подсъзнанието ми може да ги роди или да са наистина просто съвпадения.А вероятно това е заложено на всеки човек,а не само на мен.Просто едни понякога за кратко или по-за дълго се вглъбяват повече,а други въобще не се и опитват да обръщат внимание на сънища,символики и т.н.
Направо да покаже стъпка по стъпка на клипче та всеки да си сверява къде е прав и къде грешиНо действително поне според писанията тук има някои хора дето са много по-малки от нея,но са бая по просветени в тоя занаят.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Бива ли да съм толкова глупава? Как можах (може би, не е сигурно, надявам се да не е станало това, което си мисля) да прецакам евентуално приятелство не само с него, а и с кой знае колко други хора? Направо ме е срам, исках да си говорим повече, пък ако се случи, точно обратното ще стане. Супер много ме е срам, супер ми е неудобно. Как ще го замазвам това, не знам.
Тъпата ми уста просто. Прецаквам всичко.
Ти малоумен ли си, какъв си? Не съм казал нищо за теб, от всичкото, което знам. Няма и да го направя. Има хора, с които съм много близък от форума и на тях не съм казал. При положение, че тя ми е задала конкретни въпроси - ще и отговоря. Нямам желанието да го правя тук именно заради "сеира", както ти написах вече. Ти не беше задал нито един въпрос към мен и нямах никакво задължение да ти отговарям. Това е. Това, че ти продължаваш да нападаш и да се правиш на оборотен тук, още повече смъква мнението ми за теб. Най-тъжното е, че си предвидим и очаквах това от теб.
Слухтя ли? Та те и двамата само за теб ми говорят и ти се смеят. Просто светът е малък.
В пълното си право съм да си изразя мнението за всеки тук. Изразих си го за теб, тъй като съм ти се нагледал. Нямам намерение да се правя на добричък тук. Не ми и пука особено, за това дали ви харесва или не.
Доказателство, че не съм казал нищо, което знам за теб. Пантерата може да го потвърди.Първоначално написано от SonataArctica
// Изненадан съм, че още и двамата не сме изяли бана за спам...
'ма моля ви се - стига толкова джафкане! Нека има малко мир и любов и всички да се обичаме![]()
СУууууууупер изморена съм и ми е мега лошо, а гости трябва да чакам. :/ Обади ми се да ми каже, че цяла вечер не е спала, предполагам, че и двете ще сме криви и сърдити и ще си легнем рано поне, хахаха.
Излязоха ми последните изследвания - всичко е окей, отново, пак си набивам филмите излишно явно.
С нищо не ми се занимава.
А, да, естествено трябва да отбележа традицията, която започне да ми пари зад врата и всичките ми deadlines да наближават скорострелно, изведнъж светът се сеща, че съществувам и всеки решава да ме вижда. Първо оня от Глазгоу, сега онзи хубостник от Абърдийн специално щял да идва, защото "I'd love to see you", мда, мда. А лятото ме излъга, че бойлерът щели да му проверяват.Ще видим дали ще ми се занимава.
Някъде между това
и това
Главата ми завря тотално, окончателно и безвъзвратно. Не знам дали е, защото изговорих над 3000 минути тоя месец или заради другото, но това ми е лимитът. Знаех си аз, че и да почна нова работа, ще продължа да проконтролирам и старата. Нищо. Днес хем ще имам втора изява, хем ще се видя с едно много готини хора. Уикендът ще бъде само мой и най-накрая ще си отпочина качествено.
Последно редактирано от SpiritInBlack : 11-28-2014 на 15:33
Бива ли една песен да ми действа толкова възбуждащо и съседите ми да я надуят до дупка?! Откачам.
Него го няма до неделя, а после го искам във всеки един смисъл. По много.
Разгонила съм се нещо и хич не е добре положението.
Трябва да уча. Не да мисля за секс постоянно.
Поне работата върви гладко. Харесвам си я , ще видим докога.
Ъргхрррр, пак същата работа - толко много ми се излиза (нищо, че съм еболна нещо), а никой не иска да пие кафе с мен. Тъжно е. Надрусах се пак с хапчета и нещо ми дойде силата, тия двечките що са на кино, ве?! Няма ли да им свърши тъпия филм и да вървим нанякъде?!
Мечтая си за прекрасна морска нощ в Лозенец. Барчето с прекрасната си атмосфера и гледка. <3
Коледно ми е!
Сърбят ме ръцете да накупувам коледни украшения и да декорирам квартирката.
Последно редактирано от bloodfrozen : 11-28-2014 на 16:41
You are broken, I can fix you...
Днес станаха 9 дни. Чувствам се добре,противно на очакванията на почти всички. Не съм тъжна. Не помня кога плаках последно! Всъщност помня-преди 9 дни. Нощите ми минават тихо и спокойно. Не минава и ден без да си мисля за него. Предполагам,че е нормално. Не ми липсва,защото знам,че там/където и да е това там/е по-добре...
малко по-спокойно ми е, беше хубаво, че се прибрах, изгледах този филм, позамислих се, после ми дойде енергия и прочистих шкафове, изчистих и тн, почувствах се поне малко ползотворна :д трябва да си оправя отношението към хората и света, стига толкоз черногледо :д
утре бащатко си идва и веднага ще трябва да кара една съседка до болницата за изследвания, милата болна и стара е, дано всичко е наред..
едит: всъщност сега ми стана тъжно без причина, но това са подробности :д
Последно редактирано от Dagichka : 11-28-2014 на 18:32
Ей такова някакво. ♥
Не трябва да се хайпвам. Не трябва да се хайпвам. Току-виж са се наредили нещата, засега има голям постенциал.
спах цяяял следобед дооо..преди 2-3 часа, когато тела ме събуди. напоследък съм тъжна. мисля си разни неща за това колко бедни и нещастни хора има и се чувствам гузна, щото не оценявам това, което имам. егоистка съм и бла-бла. не се харесвам, не съм добър човек. днес прегазиха едно малко кученце на няколко метра от мен. малко. съвсем, съвсем малко. сега ми се насълзиха и очите... чух едно тъжно кратко скимтене и когато се обърнах, гледката ме вцепени. не знам колко време останах на място и просто гледах...гледах и гледах. това е един от онези моменти, които може би траят часове или пък секунди и е невъзможно да определиш. изпитах физическа болка, наистина. без никакво преувеличаване. и сега като се сетя, ми се свива сърцето и... и какво направих аз? продължих по пътя си. като всички. като тълпата. не знаех какво мога да сторя. тогава. може би най-малкото да махна кученцето от шосето, но беше късно и бях толкова афектирана, че нямах сили. отново тъпият ми егоизъм и бездушие...