- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
по-секси намигването![]()
Имам много енергия.
Задушно е и тая вечер.
Аз? Копеленце?
http://www.youtube.com/watch?v=0mLoLnnbo84
Копелета гадни бяхме всичките, до един,
ала така ни обичахте...
черните ми боксерки крият от вас колко ще забеля лицата ви
зелените ми боксерки крият от вас колко плесенясало е у нас
102/
Откъде тръгнахме, докъде стигнахме
дано те баннат за някой друг ден
само спамиш !
аааа калпазан
time to say good night
А щях да си лягам рано...
е как да стане
След като първоначалният възторг свърши, се чувствам просто объркана. Объркана! ОБЪРКАНА! И осъзнавам и колко много неща казах, колко лични неща. Хем ми е някакво леко от това, хем искам да си върна думите. Но не мога.
Обещах си, че няма да се впрягам, че ще оставя нещата просто да се случват, че ще се пусна по течението... Но не мога. Аз трябва да обмислям. И анализирам. И планирам. Уж се пускам на течението, да ме отведе където иска, но след малко пак се опитвам да се хвана за нещо и да тръгна на някаква своя посока, а дори не знам къде искам да стигна. И се чувствам и като удавник за сламка.
А сега всичко ми изглежда толкова изкуствено. Писането, разговора. И още по-лошото е, че не знам какво да пиша. А най-много от всичко искам да се върна в онзи момент, да чувствам допира по тялото си. Колко неща си казахме. Начинът, по който ми стискаше ръката, начинът казващ "До теб съм. Аз съм като теб, разбирам те. Можеш да ми вярваш.", прегръдките, да си играе с косата ми, като разбра, че съм се връщала към този момент. Искам да съм там и да не ми пука какво ще стане после. Казах му, че не знам какво чувствам, знае, че е така, казах му, че този път съм пас и просто отговарям на действията на хората около мен. Но какво ще стане след 27-ми и защо, по дяволите, не ми каза нищо за утре.
А всички чувства и мисли от преди това. Не мога просто да ги забравя, те са някъде там, из цялата бъркотия. Прекалено много информация. Не успявам да анализирам всичко. Умът ми е такава каша в момента...
За пореден път се убеждавам, че най-добре да нямам очаквания. Трябваше да прекараме една ПРИЯТНА вечер заедно, да вечеряме, да си говорим, а след това да гледаме хубав филм...еми гледахме Bronson. Вярно че филмът не е лош, и Том Харди си играе ролята невероятно, но определено не си представям така петък вечер, втренчена в телевизора, докато на някакъв затворник му чупят главата от бой, а друг си седи на леглото и си мажи лицето със собствените си...така де няма да навлизам в подробности.
Не, този път е друг.Въпреки, че и аз изпитвам дежа вю вече, добре, че поне на външен вид са много различни.
![]()
он: Събудих се с мисълта за шоколад. оО ЖАДУВАМ за шоколад в момента, обаче ме мързи да отида до магазина, още съм сънена.Мисля да изпия едно кафе, да сляза да си взема шоколад след малко и да започвам да чистя, че имам доста работа.
Събудих се сравнително рано. Не знам кога запоследно съм ставала в 8 и то без да ми се налага. Може би е от чувствата, които ме обзеха още към 6... оттогава нататък почти не мигнах, така че ранното ставане е обяснимо. Оф, мразя като става така. Тия дни ще са тежки.
сънувах сигурно 10 пъти различни неща тая нощ, беше мноого шашаво :д
оф защо трябва да съм женско и да търпя тия болки всеки месец, писваа ми вече ей
днеска не мисля да си показвам носа навънка, наще и сестра ми да се махат да пазаруват и да остана най-накрая сама за малко, че да си извадя емоциите на показ, полудявам иначе
Успях да закърпя 6-7 часа сън. Ама то чудо направо.
Ахх как ме вбеси хазяйката. Абе тая жена няма никво усещане!!
Дошла да ми тропа на вратата в 7ч. Събота е,очаква се хората да си почиват. На нея й е скучно и дай сега да се домъкне тука. Тя ще иска кафе.Да!Ама кафето без сладки не върви. После ще си вземе дистанционното и ще си намери някое политическо предаване. И понеже знам какво ще стане,опънах си се като бял българин,завъртях се на другата страна и заспах. Ще се научи да се обажда поне 5-10 мин. преди да се домъкне.
Мерси, #NambyPamby : )))
Леко меланхолично и разочаровано, имам нужда да си излея емоциите, а не знам как...
Аз искам в очите да гледам слънцето
без да чувствам страх,
сълзи да няма в тях.
Аз искам до звездите
да стигне някак си моята мечта,
и да се сбъдне тя.
Всичко което искам е СВОБОДА!
Последно редактирано от TheDevilInMe : 08-16-2014 на 08:54
cuz I swear, I don't care ... ;]]