- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
My point exactly![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Доволен брой разочарования напоследък.
Welcome to the Jungle...
Може ли снимки?
Едит:
Като заговорихме за хъскита, тва ми излезе във фейса и реших да го споделя с вас.
Последно редактирано от tori : 11-29-2014 на 23:09
Гледат ми се от онези лигави, захаросани романтики. Положението е трагично, значи.
Иначе пък с нея направо спирам да се занимавам. То се видяло, в крайна сметка все аз съм виновна...за какво да си правя труда вече?
Нямам търпение да стане 8ми и да се видим, но сега трябва да учим и двамата.Поне съквартиратката е печена, но тия от бившето СССР много викат.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Супер доволна след неочаквания разговорИ без тва адаптацията ми никаква я няма, а гърчът е на ниво...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
телът ми полодиа и някаква жена от време на време казва некви неща, които не мога да чуя. ей така, от нищото. телът ми е обладан О:
иначе съм заредена с много положителни емоции от този прекрасен уикенд. цял ден зимни спортове. от кога мечтая за това. но има едно малко проблемче. ппц съм си наумила да уча през почивните дни, защото през седмицата нямам никво време, а сега ще съм заета с любимото ми занимание, което ще доведе до никакво четене, а учебниците се трупат и трупат. почваме нови предмети. хихи, на сесията ще бъде забавно :Д
снощи излязох. два пъти. видяхме се. аз съм глупачка ( :
Искам да спя поне 12 часа :/
Не да стана в 3, да слушам музика до 5 и после да мръзна навън.
Ама поне си взех хубаво яке. И панда (сърце)
Яко ми е. Дано утре се справя добре пред инспекторите.
Имах прекрасен уикенд. Нямам търпение пак да се видим след няколко седмици. <3
Как не искам сесия.![]()
на моменти ми иде да ревна, иначе ми е леко изнервено-натоварено-напрегнато-заето. като цяло кретам :д
Последно редактирано от Dagichka : 11-30-2014 на 18:07
Всички стискаме палци.
Дано се окаже адаптиран за пералня. Само това е проблемът. И цената, де, но има голяма вероятност да се смъкне малко и да ни стане точно.
Ще се повторя - мястото е вълшебно!
Направо вече си представям как си пазарувам от яките магазинчета и от пазара и как се прибирам вечер по красивите улички и как ще завали сняг и голямата ни тераса ще е отрупана... <3
Но да, нека не се вълнувам прекалено.
ходих да гледам Интерстелар... не са за мене тия филми...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да беше попитала да ти кажем. На мен ми хареса, но определено не е филм за всеки. Малко е протяжен.
Има много неща взети от една книга на Артър Кларк "Одисея в космоса"
Олееее, какви глупости се изписаха. :ДДДДД Знаех, че е глуповат, ама чак пък толкова..."Той е мерило, но не за интелигентност. За идиотщина е мерило". :ДДДДДД Още не мога да спра да се смея. :Д
Била съм права, трябвало да ми повярва. Еми аз го повторих над 50 пъти, сега сама да си блъска главата. Още тогава ѝ казах, че още веднъж върне ли се при него, повече няма да види моята подкрепа. Хубаво щеше да е и това да не го бях повторила над 50 пъти като цяло, но поне този път ще си удържа на думата.
С изключение на това, всичко е 6. ;3 Тегля си 'Ну погоди' в момента, ще си го пусна и заспивам. ;3 Дано утре да е хубав ден, дано, дано, дано. ;3