.
Затворена тема
Страница 141 от 367 ПървиПърви ... 4191131137138139140141142143144145151191241 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 501 до 3 525 от общо 9154
    Мега фен Аватара на pandabear
    заспах много трудно и той преди малко ме събуди. не успях да го смъмря даже, толкова беше мил :Д забравил за онова, което предстои днес и се обажда, защото искал да ми пожелае успех, и да ми каже, че се гордее с мен, и вярва в мен, и че щял по-рано да си тръгне от работа, за да ме вземе от университета, и да ме заведе да хапнем спагети (защото запомнил, че в четвъртък съм споделила, колко много ми се хапват!!!). ох. заспивам отново. много щастлива ((((((:

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Доста е протяжен и има много... неща в него. Малко в повече ми дойде.
    никви неща няма в него
    от 3 часа филм, 2 часа са close-ups на пясъчни бури
    и звезди
    и планети
    и вода
    и ледници

ебахти помията

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Така.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Днес е денят.
    Цяла нощ го сънувах :/

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    ходих да гледам Интерстелар... не са за мене тия филми...
    И аз му се каня заради главозамайващия рейтинг, много ми го препоръчаха :д

Ох, така се каних да започна рано с ученето, ама... то мозъкът си искаше сън. Тук най-накрая е студено, едва миналата седмица сложих тънкото палто, днес вадя тежката артилерия + шапка и ръкавици. Днес правото е наред, май ще се окаже, че съм някакъв скрит талант - дано, че само това може да ме спаси предвид тоталната липса на време, аааа!

Спорта така съм го пренебрегнала, че душата ми се свива. Хубаво, че е добрата храна и секс, че да не стана кръгла
    Днес най-накрая ще опра до бокс, густо такова ;3

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И аз му се каня заради главозамайващия рейтинг, много ми го препоръчаха :д
    Аз съм установила, че много често мнението ми се разминава с рейтингите, които дават на някой филм. Не съм критик, затова обикновено казвам просто, че този или онзи филм не е за мен.
    Всеки сам си решава.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^Филма е доволно забавен, а "пропуски" и "гафове" няма, просто хората са доста глупави и не разбират от физика.. Да не говорим за качеството на ефектите и актьорската игра.. Определено са на ниво! Малко е дълъг, но някой може ли да ми каже къс филм на Нолан? Някой? Лично на мен филма наистина много ми хареса, грабна ме и определено отива в топ 10.
    Просто е доста сложен и заплетен..

Как съм аз, цяла сутрин в работата сме си пуснали 2Cellos и правим нек'ви тъпи доклади и простотии, защото е края на годината рий'ш ли.. Поне яка музика си слушаме..
    Ся съм в обедна почивка, но си се тъпча в офиса и си релаксирам, че не ми се излиза.. пък и няма с кой и къде.. тя е офф тхе лимитс фор шорт тайм.. Чудя се довечера какво да правя, да ида да играем мач с аверчИтата или да идем с колите до някъде..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на galaxy29
    като знам ти колко си сложен и заплетен, предпочитам да ти подминавам препоръките

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ^Филма е доволно забавен, а "пропуски" и "гафове" няма, просто хората са доста глупави и не разбират от физика.. Да не говорим за качеството на ефектите и актьорската игра.. Определено са на ниво! Малко е дълъг, но някой може ли да ми каже къс филм на Нолан? Някой? Лично на мен филма наистина много ми хареса, грабна ме и определено отива в топ 10.
    Просто е доста сложен и заплетен..
    Are you for real?

Супер фен Аватара на tireheb
    силата на любовта надскочи времето и пространството и спаси човечеството
    умрех от сирене

Мега фен
    знам само че преди да излезе, по моите сайтове, дето ги следя, се разфучаха как рендера (картинката) на черната дупка била физически-точна според познанията, които имаме

видиш ли, програмистите, дето са работили над рендеринга на ефектите, така са си написали кода, че можем да спим спокойно знаейки, че именно така изглеждат черните дупки =D

изключително радостен ме прави този факт.
    сега ако се заемат с това да скалъпят начин най-обикновена електрическа крушка да симулират 'физически точно' равни няма да имат

//извинете тирадата, с гъза нагоре станах тая сутрин

Вкарани са неща като 5 измерния тесаракт, теорията на относителността, червееви дупки (wormholes), the grandpa paradox, струнната теория и още.. мен ми хареса това, че са вкарали стабилно количество физика (И то не са си измисляли разни неща от задниците, ами Нолън е поканил физик, който да помага точно с тези елементи на филма)
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Също така за пръв път "wormhole-a" е изобразен по правилен начин (въобще в киното).. Защото се предполага, че не са кръгли, а сферични и "the event horizon" всъщност е навсякъде по обвивката на сферата.. (изкривеното пространство) The Singularity

Dr. Gregory House

Мега фен
    като стана въпрос за сайфай =D

http://vimeo.com/108650530

искам нещо с такава атмосфера <3

Мега фен Аватара на babity
    Студенко ми е. И ме мързи да уча, а трябва.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    От разни писания тук пък и не само сериозно се замислям да го изгледам този Интерстелар като се появи в интернет.(ако не се е появил вече някъде).

Иначе няма кой знае каква разлика при мен.Само дето ми е малко гадно заради вътрешният ни котарак.Така без нищо преди няколко дни започна да повръща от един път до няколко пъти на ден и спря да яде.Само пие по много вода,но когато е прясна.Водихме го на ветеринар вчера и онзи ден.Бил му е и двата дни по три инжекции антибиотик в задният бут и по една с глюкоза във врата.Една комшийка каза,че преди седмица, две спасил нейната котка.А на нашият днес трябва да му бие още една инжекция антибиотик.Засега е само малко по неактивен,но успява иначе да си се качи чак на шкафчето от масата,което е на около над 2 метра височина от земята.Какво ли не му предлагахме не и не.Откача за гранули,а сега вчера едвам се нави да изяде десетина на обед и 2-3 вечерта.Дано се оправи,че сме свикнали с него.Вече е на около 4 години.Вчера сутринта на връщане от ветеринара повърна в нас още един път и вероятно е повърнал и хапчето за паразити дето му даде.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Варна
    Също така за пръв път "wormhole-a" е изобразен по правилен начин (въобще в киното).. Защото се предполага, че не са кръгли, а сферични и "the event horizon" всъщност е навсякъде по обвивката на сферата.. (изкривеното пространство) The Singularity

Нещо, за което се предполага, че изглежда така, макар да няма реални наблюдения върху него, за първи път е изобразено правилно...

На теория е доказано, това че не сме го виждали или правили не значи, че не е възможно..
    Dr. Gregory House

Град
    Варна
    На теория е доказано, това че не сме го виждали или правили не значи, че не е възможно..
    Не твърдя, че не съществуват. Просто е тъпо да кажеш, че нещо, което никога не си виждал, най-после е изобразено правилно. Теориите са си теории.
    Теорията едно време е била, че земята е плоска и е имало куп доказателства в подкрепа на това.

Между другото греша, това е правено и се прави.. (в ЦЕРН)
    Тъй, сферично си е и го знаят ;д А до сега е изобразявано като кръгла дупка (2д) вместо сферична дупка (3д)
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Dagichka
    нанагорно ми идва. пак болки в подмишницата, ама тоя път в лявата.. като казах на сърдитката а.к.а майка ми да видиш как набързо ми проговори и сега ще звъни да ми запазва час утре за мамоложката :д не вярвам да е нещо сериозно, ама все пак.
    утре имам две контролни, не се чувствам достатъчно добре подготвена, а като си видях резултатите днес от контролното и изпита направо се вбесих на себе си, как може така да се изложа :д за стипендия сто процента ще хвана, но наистина ми се иска първия семестър да го забия с над 5.50, все пак е най-лесният ебаси, не ми се мисли нататък какво ще е.. ама все тая де, здравето е по-важно

Мега фен Аватара на baby_baby
    Много ми се спи а съм на работа до 19:00 как ще издържа нз добре че после 2 дена ще почивам

Петък и събота тия дискотеки ми дойдеха в повече :д

Обикновен "зимен" ден...Чаша чай,бонбонки M&M,блогче в Tumblr с момчета,дето никога няма да ги видиш в живота си(пък са такива сладури) ,музичка,"решаване" на задачи по математика и циврене,защото няма свестни момчета
    http://prikachi.com/images/258/7756258L.jpg

Супер фен Аватара на per-dead
    https://www.youtube.com/watch?v=-YpDfn5b9D8
    Oh, fragments of my broken past...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    официално ми е коледно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове