- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Милата. Иначе мен ледовете тази година ме притесняват повече от обикновеното, защото от едно известно време ми се изостриха проблемите с вестибуларния апарат, а комбинацията ми звучи отчайващо кофти.
Чуйте една много симпатична песничка с бивша съученичка^^ Мацката в червеното. Мееега сладурка!
https://www.youtube.com/watch?v=KVCz...le&app=desktop
Бтв, някой да има контакти на Namby? Фейсбук, да речем?
Начи, не ме е виждал от 6 месеца, а ми пише просто ей така в 8 сутринта да ме нарежда на немски (?!?!), че и приятелката му се включва да ме пита защо съм му звъняла. Ще кажеш, че аз съм започнала :д Първоначално не повярвах, ама наистина е приятелката му. Значи... аз мога да се сетя за поне 2-3 други неща, които бих правила с приятеля си в 8 сутринта, далеч по-приятни от това да нареждам някаква там, която предполагаемо мразя.
Просто... впечатляващо. Нямам никаква склонност да съм злопаметна, наистина никаква, забравям лошото по-бързо и от златна рибка, ама тоя човек всеки път ме кара да се сещам колко анти ми действа. Може ли да претендираш, че си мъж и да се държиш толкова незряло и жалко? Хем се смея, хем съм потресена.
Според приятелката му пък аз съм била мъжът във връзката, щото, видиш ли, приятелят ми трябвало да се обади да ми реши проблемите вместо мен. Думи нямам. Ами и на мен толкова ми е акълът да отговарям, де.
Иначе денят е хубав. Безкрайно е студено, станах безбожно рано, ама се трае. Гушкам се в топло пуловерче и захващам счетоводството^^
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-03-2014 на 07:48
Ужасен беше ноември месец,а сега този се очертава дори по зле.
Имам чувството,че всички са си поставили за задача да ме тъпчат.
Изнервена съм до краен предел и не знам колко още мога да издържа така.
Нещо съм крива, не трябваше пак да се успивам. Само хубавата оценка по специален предмет и кафето с нея ми спасяват деня. Има моменти, в които просто ми се иска да се сгуша в нечии ръце, без значение чии, и да се разпадна в сън.
Сънчо.После аз съм имала лош режим на спане.
Чета си по логика иначе и все още не съм започнала да се ядосвам, което е хубаво.След 4 дни имам изпит, не се чувствам много подготвена. Да не кажа никак.
https://stop-ttip.org/what-is-the-problem-ttip-ceta/
https://stop-ttip.org/sign/
шернете го във фейсбук ако не е проблем![]()
баца, ама мен ме домързя точно сега да го изчета
по-късно довечера
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аурис, и при мен не бацат линковете.
Иначе да, спасение и тям подобни, да бе. :д Колкото и да я обичам, дори кафето с нея ми дойде някак тежко и насила. А сега ще готвя. Не ми се готви.
Изгледах If i stay.. струваше си чакането. Имам чувството, че никога не съм плакала толкова много през живота си.
Никога не мога да се разплача, чувствителна съм, но си го събирам в себе си. А сега просто всичко излезе... безкрайно много съм възхитена от този филм .. Евала на режисьорите.. невероятен .. просто... нямам думи.. още не мога да се успокоя..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
линковете бачкат, просто вероятно някоя кратуна ги хоства на домашния си компютъризчакайте ги 2-30 секунди, дайте рефреш 1-2 пъти и те така =Д
https://www.facebook.com/eci.ttip
Сега малко почивка и от другата седмица нова работа <3
След малко малко до някои мол малко на разходка :д
Малко по малко започвам да осъзнавам какво се случва.
Не знам защо като се развълнувам повече и след това се чувствам изтощена, сякаш цял ден съм правила нещо силно физическо.
Та така, днес имах един такъв момент на вълнение, като слизах в подлеза на СУ и осъзнах, че скоро ще живеем на 5 минути оттам, а не да се друсам с влака всеки ден и после пеша и после евентуално автобус...
Много яко. Вече бях спряла да се надявам на перфектната локация. : )))
не е истина колко хубаво чувство може да имам през целия ден, след като сутринта ми започна с усмивка от непознат на улицата (при това прекрасен младеж, който си свиваше цигара на светофара до унито ми :д) и после тая шестица по статистика йеей! гордея се със себе си, поне едно контролно да направя като хората, че вече се бях отчаяла колко глупава съм :д
като цяло винаги изгрява слънце, просто трябва да си го припомням по-често и всичко ще е наред)
Последно редактирано от Dagichka : 12-03-2014 на 16:04
Мисля, че открих цвете насред поле от тръни, търсейки докато ръцете ми не кървясаха, това цвете не ми принадлежи.
Няма кво повече да добавя. :\