- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
На летището, 30 минути безплатен нет, йей. Заради веселият ми пакистански шеф, вместо в неделя, се прибирам днес.
Ей така за нищо.
По официални данни съществото ми ще го видя чааак след 2 месеца пак. По неофициални - дано в края на месеца, или първата седмица на януари. Даноданоданоданодано.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нямам търпение да се видим, липсва ми, а 8-ми ми изглежда толкова далече.
любовно
скъпа ми текила
желая те
правиш ме щастлива
поемам те дълбоко
преминаваш през мен за части от секундата
в душата ми вече не е така жестоко
сетивно замъглена съм от твоята особа
не спирай, няма глоба
усещам те във себе си като еуфория
тъгата ми вече е история
на бара съм
доливат ми, отново и отново
не изчезвай, мила ми особо
не изчезвай, моля те, недей
страх ме е без теб
живей
/така ;д
^deep
днес съм на много кафета /а дори не съм им фенка/ + бира и много боклуци, които погълнах през деня и усещам прилив на хиперактивност ;д
станах в 5, за да се контя за този сеекси, секси лектор. ъх, не мога да спра да си представям разни неща и съм со хепи, че пак го видях. ии днес се заглеждах по рандъм момичета и установих, че масово са дебеланки. обичам се <3
сичко ток и жица
Заебах си изпита. Уеекенда почва. отивам да си подменя кръвта с по-приятни течности.
Добре ми е! Утре ще украсяваме елха и ще си го мачкам. След 2 дни пък ще си ида до вкъщи, че не съм виждала мама и тате от 2 месеца..че и отгоре. Надявам се да си прекараме добре,че и татито ще има ден ден!
Ах, а той ми е един<3 Най ми е сладък сутрин рано...рошав, сънен, безкрайно неориентиран. Бонбон!
maDamn
ех, онзи 11 август на брега на Рейн в Дюселдорф <3
айде и тук
https://www.youtube.com/watch?v=6WOVBNULkYc
Последно редактирано от paradosou : 12-03-2014 на 22:17
мрачно
потънала във тъмнина
в стая с приглушена светлина
останала по черно бельо
сама в голямото легло
обгърната от сенки
докосващи ме джентли
сломена
ранена
но опиянена
отпивам още глътка утешение
забравям тежкото ми унижение
сълзите спират да кървят
минутите неспирно си вървят
намятам се
подавам се навън
настръхвам във смразяващия сън
танцува нощното сияние
преплита се със моето страдание
прибирам се, трепереща от студ
потапям се в завивките със нишки от барут
затварям очи, в очакване на кошмара
с надежда да не се появи в утринната омара
на този фон
Последно редактирано от galaxy29 : 12-03-2014 на 21:54
Не знам дали ми се отваря клипът, ама все пак държах да отбележа, че любимата ми част е след 2:37
От както се върнах всяка сутрин тичам по 7 км без почивка, без значение каква е метеорологичната ситуация. За съжаление пак трябва да си прекъсна режима, защото пак заминавам.
Вижте на каква новина попаднах тази сутрин:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4452780
А тук има няколко прекрасни снимки на динозаврите, неандерталците и дървото с птеродактилите и папагалите
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1359628
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Искам да се пенсионирам, честно...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
СМОТАНИ ГЪЛЪБИ! От много време не се бях събуждала заради тях. Един почивен ден да имам иии....гъррррр.
Оф, ставам да ям, че това е единственото позитивно нещо,което ще свърша тази сутрин!
maDamn
То тва го даваха по некви новини наскоро, да. Изглежда интересно, бих разгледала.
Иначе съм гладна, а даже нямам идея кво ми се яде. И ми е студено и наистина много мразя да вали. Ама ей сега като хапна, се мятам на топло в леглото да си довърша книгата и после ще мисля кво ще правя. Следващата седмица от четвъртък насетне се очертава интересна и социална, дано имам финансовия ресурс и търпението за това. :д И дано не е чак толкова студено и влажно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
:дддд
Видях динотата, да. Сладки са, чудя се дали мога да си открадна единия за вкъщи, че ми е самотно напоследък.
Ок, този разговор беше странен. Не виждам какво странно има в това, че сме още приятели. Момчето нищо не ми е направило, аз на него също /надявам се/, просто обстоятелствата не бяха на наша страна. В момента поддържам приятелски отношения с човек, който не го заслужава изобщо, а и аз май не заслужавам много неговото приятелство, та с него ли няма? Между впрочем трябва да звънна тези дни на този човек, за да се видим. Сигурна съм, че имаме какво да си кажем, а доколкото го познавам, няма да каже много в чата. Не че имам време за това де, но пък имам нужда да се видя с него, така че не виждам проблем. Най-вероятно това "тези дни" ще се превърне в "след Нова година" обаче, което е аааадски кофти, но какво да се прави...
А иначе лигавето е на лекции цял ден днес, което ще рече, че ще се видим чааааак довечера. Пак като не е безхич, съм доволна, че и такива моменти е имало.
ПС: Оказа се, че и по-голям инат от мен имало. :Д