- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
внимавай как ми говориш бе, идиот
прекрасно ми ее, въпреки че един колега малко ме ядоса :д много е тънка границата между тва да им помагам и това те да ме използват, не са познати, ако си мислят, че аз ще им върша цялата работа.. сега 4 дни почивка, трябва да си правя курсовите, да уча по икономикса и да си напазарувам зимни нещица, евентуално да се видя с него и с дружките от детската градина.. доволно :3
Забелязал съм нещо като оформила се тенденция при мен. Винаги,когато съм на купон някъде с рани на устната/ите си прекарвам чудесно,а често дори ставам и център на вниманието за някого или повече хора.По стечение на обстоятелствата и довечера ще се събираме с брат ми,гаджето му,братовчед ми и сестрата,брата или там както ми се е обявила въпросната девойка.
Пък ще видим дали пак ще си изкарам готино имайки впредвид че и сега долната ми устна е станала леко на гъз,че даже ме и боли.Засега не се знае точно къде ще сме,но като знам че ще е там и въпросната девойка не се и очудвам,че може да си прекарам готино.Егати и енергичният и весел поне външно човек.Винаги,когато сме се събирали съм си изкарвал доста готино.Падат бъзици,отвреме навреме леко добронамерен хранеж взаимно.Никога досега не се е обидила за нещо казано ама и не пада по-гръб никога.Понякога бъзиците преминават и в такива с лек или по явен сексуален привкус.Пък сега и гадже си няма така че мога спокойно да си ръся още повече простотии без притеснение че някой може и да се засегне.Липсва ми доброто старо време около 12ти клас,когато такива емоции ги имаше често да не кажа и ежедневно.Може много работи да ми тежат в тоя живот,но понякога обожавам да си се полигавя малко по начина,по който го правя с тази девойка в интернет или пък на живо.Обнадежден съм че ще понатрупам още някоя и друга хубава емоция поне след довечера.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
![]()
Много съм захлупена - всеки път минавам от там като ходя до библиотеката и за първи път да забележа, че имало люлки.Замръзнах, ама се полигавих малко. Много ме разсмя малкият джентълмен "Well, hello there. You are very pretty", изпънат като струна и важен, после се изчервява и заминава на пързалката, хаха.
Силно се надявам на изпита да няма такъв булшит като това, което не можахме да направим на упражнението днес, супер изнервящо.
Ей така се чувствам, макар и поради различна причина от негротоhttps://www.youtube.com/watch?v=vt2i0ts-uck Повече грешката, да разчитам на който и да е, освен на себе си, няма да се повтори. Сега остава само да се доведе до успех съденето до дупка в три различни съдилища.
Готвенето е неочакваната и продължаваща моя страст. Не мога да се сетя нищо друго, в което да съм относително толкова неспособен, но да продължавам да го правя с такъв ентусиазъм. Интересно дали е защото ме успокоява или защото цял живот съм чревоугодник покрай майка ми. Супер шемет съм в кухнята, за една седмица се нарадвах на няколко счупени чинии и успях да запаля котлона. Нп, няма да плащам блока, а имам и втори котлон![]()
Радвам се,че съм при мама и тате, ама чувствам моето вкъщи като друг човек...
Хаха...
maDamn
СВЪРШИ СЕ И ТАЯ СЕДМИЦА, НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!
Най-накрая мина тоя изпит, за който слушам от 8 клас сигурно.Писмената част мина на прилично ниво, дано да съм хванала с1 на всичките компоненти. Голямото ми притеснение беше отправено към устния изпит, но сякаш там ми мина доста спокойно. Отговарях си на всички въпроси, може и да се запъвах на моменти, но все пак успявах да се измъкна от ситуацията. В крайна сметка съм доволна от себе си и се надявам на добър резултат.
Сега е ред на два рождени дена, ядене и пиене и завръщане към нормалния училищен живот.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
^Хора нещо много сте се озлобили, свалете малко пулса, джъст сеин, да не ми се нахвърлите и на мен ;д
Пък на мен ми е уморено и изнервено и гладно и същевременно някакво нетърпеливо, нямам търпение да си дойде, не мога да повярвам, че остават само 18 дена вечи и ще ми е в прегръдките, хихи <3
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Ох, днес мн зле. Цял ден съм все едно имам махмурлук, а снощи съм изпила само чаша и половина розе. Може би комбинацията от това + недоспиване ми влияе така. Каквото и да е, много съм неадекватна и урока френски беше доста мъчителен, а след това се опитах и да поуча още малко, но в един момент главата ми просто отказа.
От друга страна се заредих с позитивност, заради няколко нещица. Първо че с една приятелка се разбрахме вече за ден да започнем да си разработваме темите. Също така намерихме някакъв мн як сайт за evs доброволци и ще гледам да си запълня лятото с нещо (макар че не знам какво свободно време ще имам с тези тъпи сесии, но все пак :д). Надявам се да отскоча до някъде, дори в Европа да е. И също така черновата на договора за квартирата е готова, малко по малко се приближаваме към чудесния живот : )))
whatever
Последно редактирано от shmatarok : 12-05-2014 на 18:00
Очертава се първото тримесечие на новата година да се преквалифицирам и да започна да се занимавам с нещо друго. Ще бъде интересно определено.
омгомгомгомгомг!
Повече не мога да кажа! НИМОА, БРАТ! НИМОА!
<33333333333333
Не ги разбирам тези жени. Хем не сме заедно вече... хем направи простотии, ама пак ми звъни да говорим, че и всичко опира пак до секс. Тези "бивши с привилегии" отношения не ме кефят нещо. Смисъл нямам против да теглим чертата... не че ще ми е много яко, ама все пак... как може си на 23 години и да не знаеш какво точно искаш... приятел с нея няма да бъда.
^тогава я чукай, без да се филмираш
Welcome to the Jungle...
Просто искам да се оплача някъде, че ми отне 4 дни да стигна до 3тата книга на The Hunger Games- Mockingjay, днес я почнах и реших да си пусна една песен от филма и се загледах по навик в коментарите и някой беше направил лист с имената на всички хора, които умират....много мразя, когато някой го направи това. Вярно, че вече гледах филма и не ми хареса, все пак това е само първа част и най-важните събития се случват във втора. Сега ми се отщя да чета
Мисля, че ми е време да си лягам да спя
мисля, че е дошло време да си подрежа ноктите
:***
сега се събудих, отдавна не бях сънувала такива филми, че чак и да ги помня :д снощи беше много мило като си писахме, даже пак ми се сви коремчето малко.. не знам какво да го правя тоз, сърце не ми дава да му тегля една.. :д днес сигурно ще излизам с наще, само дано не се изпокараме пак, че ми влияе адски отрицателно цялата обстановка вкъщи..
Излезе за библиотека, цялата стая мирише на него^^
Оф, дано днес ми върви, даноданоданодано, че хубаво бях спокойна дотук, даже се чудих как е възможно, ама стресът пак ме хвана. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...dc301ee521f221
True story :S
Ох, ох, мусакичка с домашни картофи, домашни картофи и най-важното - homemade кайма <3
Добро утро. Наистина е добро, определено. Много ми е щастливо идоволно, отивам да си перна едно душче и се захващам да чистя, а малко по-натам отивам у бабини, че имаме да поливаме дядото. Да му е живо и здраво името и той покрайнего и да продължава да е най-прекрасиния дядо на света.
<3
Добре бе, веднъж ще искам да ми обърне внимание, заради него от месеци не сме ходили никъде, уж на кино щяхме да ходим, простотии, простотии. Ама аз съм виновна, то сестра ми хубаво каза да не си вдигам очакванията, но си позволих веднъж да се зарадвам за нещо. И за какво? Все най-черната ме изкарва, все само пари съм искала, имала съм я само за банка и не ми пукало за нея. Като аз казвам нещо, все го извърта към себе си, ама как не съм забелязала, че й било лошо, глупости, глупости.
Писна ми от шибания й роден град. Айде още един уикенд развален. Ама кой ли ме слуша мене? То си ми беше ясно, че вече не съм й приоритет, ама пак..
Дано да се прибере. Направо имам чувството, че само на нея мога да разчитам в момента.
Последно редактирано от Arctic : 12-06-2014 на 10:33