- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
тези два дни нещо съм в серия, трета чиния чупя
^честит имен ден на братчето ми и на всички празнуващи днес! : )
Отново ми е някакво ентусиазирано, избирам дестинацията за зимната ни почивка, някой - идеи, препоръки?
Вече остават 17 дни, ни мога. Всяка вечер в леглото си мисля за него и си го искам още сега, стига толкова скайп разговори... Довечера пък ще се съберем всички на празнична вечеря и ще си изгледам любимото сериалче ^^
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Доживях и аз да се добера до фризьорския салон.На любовта дядо му има имен ден, ще се събират тази вечер и аз оставам сама вкъщи, та се чудя какво да правя. Приемам и предложения. :Д
Утре ще се наложи да си скъсам задника от учене, но предпочитам днес да си почина, че съм капнала от умора.
Както си се радвах, че ще си прекарам Коледа у дома, заедно с най-любимите хора... моята ми прави шаранче, глези ме и накрая още по-приятна изненада - резервирала романтично пътуване за двама до Солун. Аз казах само: МОЛЯ!? За това ли си даваш парите и точно на Коледа! В най-омразното ми място и тя го знае това, като че ли за да ме ядоса нарочно. И знае, че аз ще платя всички глезотийки, съпътстващи такова пътуване. Как мразя само Гърция и всичко свързано с това място. Най-много ме боли, че няма да уважи празника ми, все пак аз ще зачета техните семейни събирания и след това ще се юрнем към смотаната Гърция.
Do you ever get the feeling
That you think you’re going to die
When your heart’s imminent beating
Makes you want to cry
When you feel you can’t go on
With this somber life
Every time you get close to the top
You fall
Crashing down from the sky
Do you ever feel that sinking
In your stomach to the floor
When your hands won’t stop the shaking
And you can’t take anymore
When everything you’ve lived for
Just walked out the door
/тъй ;д
Последно редактирано от galaxy29 : 12-06-2014 на 16:34
https://www.youtube.com/watch?v=I0ZLrdFd11g Когато бях малък ;д
Прекрасно ми е и в същото време се притеснявам. Ще го видим какво ще стане след 4 дена, мдааа.
Многомногомного приятно и щастливо. Само се надявам номера да мине.
Нищо, че в трудовата книжка пише специалист мрежи и комуникации, днес ( продължение от вчера ) се правя на excel и hr експерт, правейки цветен график, и съставяне на смени 24/7 покритие, така че да отговаря на регулациите + сричам уеб девелопмент за няколко прости странички, които ще ми свършат работа.
качила съм 2-3кг, спирам хранителните удоволствия и трябва да си измисля нови тренировки вкъщи ( вероятно ще са тези на руми ) , че тае-бото е далеч и пуквам от студ с мокра глава.
Нямам търпение за новия албум на marilyn manson , скорооо
Шофьорски курсове в младост .. май ще е чак от януари, нито имам мерак сега, нито някой ще ме учи по коледа
А мъжото ми е мноооого прекрасно, само дето ми липсва. Да сме живи и здрави.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Язък за приятелката ти, честно.
По темата: Сготвих, заедно изчистихме - каква сме си комбинка, миличкият ми е толкова скапан, направо го изпращам в леглото, поучвам още час-два и лягам и аз, че утре да започнем на свежа глава.
Покъртително отвратена съм от това какви егоисти са колегите ми. Честно, колко е трудно да схванеш, че далеч по-бързо и лесно се учи с някого другиго, който да ти обясни това, което не разбираш, и на когото ти да обясниш това, което знаеш. Каквото съм обяснявала на някого, съм го научила 10 пъти по-добре, по-структурирано и лесно. Ама не, братче. Че и нямат топки да ти кажат "не искам", пф.
Ева, като ти чета постовете и толкова ти/ви се радвам. За харесване си![]()
maDamn
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Чувствам се в голяма дупка.Когато си припомня какво искам и откъде тръгнах,а къде съм сега...абе не се чувствам ок
2 момичета и едно момче бяха :S
Искам да гушкам сънена,рошава и мъркаща котка...ама в понеделник. Ще му призлее от мен, усещам, толкова ще го мачкам![]()
maDamn
Няма как за цял ден да сме заедно за общо 1 час и да не се скараме просто...Няма начин. То това не беше каране де, просто аз обичам да си го изкарвам на него, което ако успея някак да променя, ще е чудесно. "Трябва да разбереш, че той не е В. и в момента, в който му кажеш нещо, ще го приема буквално, докато не се убеди в обратното. Такива работи при него не вървят". Ама и аз съм една....Твърдя, че го познавам добре, а се оказва, че човек, който не го е виждал от сто години, го познава по-добре от мен. Ще се разрева от яд. И това, че съм сам-самичка ме подтиска още повече. Как винаги се случва така, че съм заобиколена от хора през цялото време, но когато имам нужда от подкрепа и утеха, всички са някъде си, заети?
едит: Тия хора не разбират ли, че аз си знам какво правя и няма нужда да ми се бъркат? Рода ми били...Еми питайте първо мен бе. Защо трябва да го разправяте наляво и надясно?
Последно редактирано от Lilanda : 12-06-2014 на 21:51
тук се чувствам толкова на място.
днес беше ползотворен ден. изгледах си любимите спортове, гледах филм и дори си обогатих общата култура. не ми е толкова гузно, че пак пропуснах да почета. и утре най-вероятно ще е така. ще има по-дълго ски бягане и малко по-къс /не на дистанция/ биатлон. обещах да се видя с едни френдчета и деня ше си мине :Д всъщност и ски бягането ще е по-малко така като се замисля на време и по-дълго на дистанция понеже ще стартират г/д заедно, а не интервално... :Д
в личен план нещата са фифти фифти. за пръв път от толкова време насам съм истински привлечена от някого, но разбира се, няма никакъв шанс. не мога да си обясня защо изпитах такова силно разочарование. следващият път, когато се видим ще ми бъде доста сконфузно. добре, че е фейсбук. заеби, ше го преживея. искаше ми се да не си бях позволила толкова, но мамка му, той също не остана длъжен. така съм си, влюбена в...любовта :Д
другото човече, което всеки път като погледна, усещам онези тъпи пеперудки в корема дори след няколко години познанство, се прибира съвсем скоро. ако някой ми беше казал тогава, когато бях едва на 16, че нещата ще се развият по такъв начин, щях да му се изсмея. въпреки всичко, въпреки разделите и кофти обстоятелствата, не можем да се освободим един от друг.
нямам търпение ( :
in my shoes, just to see
what it's like, to be me
i'll be you, let's trade shoes
just to see what it'd be like to
feel your pain, you feel mine
go inside each other's minds
just to see what we find
look at shit through each other's eyes
пс: всички песни на менсън са оргазмени ( :
Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-06-2014 на 23:01
Толкова съм бясна, объркана и разочарована, че вече думи нямам...
Загубих представа какво е добро и лошо, не знам дали съм права или греша...Аз ли не мога да преценя шибаните ситуации, или някой се опитва да ме отклони от правия път. Плача заради моето падение и малодушие, моята наивност...
Обирам като шибан парцал всичките им мръсотии и ги тая в себе си. Гласът ми остава нечут, а животът...явно продължава.
П.П: мислите на едно подпийнало момиче във 2:54...
Последно редактирано от IWannaBeSedated : 12-06-2014 на 23:57
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
мн добре
след половин час заминавам за Юндола))
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
там ли ще сте на 8ми? :д
мен ме е яд, че не се организирахме, но в крайна сметка няма да ги карам насила, шанс. събудих се свежа като краставичка, дано повече не ме боли главата, че ми стопира всякакви дейности, а трябва много неща да свърша тия дни на компа - презентация към курсовата, курсова на база данни за софийска вода и някакви такива глупости :д навън грее слънце, днес ще е хубав ден