- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Имам някво наличие на махмурлук?? Почти не съм пила..
Darling, you've got to let me knowwww
should I stay or should I go![]()
О даа денят ми опредалено ще стане по хубав само да я видя тая смотла !!! Такъв бой ще й сложа че ще ме запомни докато е жива .
Главата ме цепи и ми е недоспало. Събитието мина по-добре от очакваното. Дано днес е малко по-прохладно.
Искаше ми се да можем да се видим, но явно ще остане за друг ден. Липсва ми и ми се прави секс.
Обаче всичко това е маловажно, защото ДНЕС ЗАПОЧВА ВИСШАТА ЛИГА! Новият мениджър изглежда като точния човек и отборът трябва да прогресира и да се върне там, където му е мястото. Никакви компромиси и мощен секс за всеки, който ни се изпречи на пътя.
#not arrogant, just better
Welcome to the Jungle...
Едва си държа очите отворени.
По-късно ще намина да раздам малко банове.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Каквото и да става, не трябва да се поддавам на емоциите си.Сега като почнат и лекциите, ще си намеря занимание, може да почна пак да тренирам, но не бива да ме натъжават неща, които нито ще се променят, нито подобрят...
най- сетне се прибрах, колко е хубаво да спиш в собственото си легло, ама тая жега ще ме умори съвсем
Хем се наспах, хем главата така ме боли, че ще се пръсне
Най-добра приятелка ми е, знам.
Мисли за мен, знам.
Иска да ме предпази, знам.
Изразява собствено мнение, знам
НО!
Не е права и не разбира. Помислих върху гледната й точка, наистина го направих. Но не е така, както изглежда. Само аз знам какво е, защото само аз го виждам. Тя, като страничен наблюдател, не го прави. И веднага ме обвинява, че не съм можела да гледам обективно на нещата. Да, замесена съм, което ме прави субективна, но не означава, че съм заслепена. Глупаво се почувствах и ми стана обидно. Много. Не мислех, че изглежда така в очите на хората и в момента ми е гадно, защото няма как да им променя нагласата и мнението. Не че се влияя от хорско мнение, но определено ме интересува, защото в момента не е просто хорското, а приятелското и то вероятно не само нейното. Пф. Не знам.. просто.. наистина не знам.
#Дaсимислятчесиядосaн, думичкa тaм и думичкa тaм перфее
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Очаквах по-интересен ден, мърдаше ми се нанякъде,ама нищо.Преживява се.
Искам вече да идва утре и да си го намачкам. В понеделник остарявам, голям праз, така да не се кефя на рождените дни,че няма накъде.
20. Голямото чудо, само заради майка ми го празнувах, но сега няма да съм вкъщи за този паметен за нея ден. Ще си излезнем с него, ще се почерпим , хаха, как звучи, и тва ще е . Не ща ни подаръци, ни нищо.
Иначе работата ми харесва,колегите са супер, като цяло е пълен айляк. Хубавичко.
Добре съм.
maDamn
От 10 минути се мъча да прочета какво пише на рецептата
И гугъл не може да ми помогне. Аааа,хубава работа
Кино/дискотека или просто мятане на крачоли?
Нещо ми върви на сблъсъци напоследък.
Случайно Меркурий да е ретрограден?!
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Да тръгнеш да си купуваш слушалки за телефона и за пръв път от не знам си колко време да го забравиш вкъщи - безценно!
Не ми е толкова емоционално като вчера. Ама пак ми е объркано. Скрила съм се от всички възможни места, по които мога да бъда намерена, докато не реша какво да му кажа.Чувствата ми си играят с мене, но утре ще си избягам малко от тях. Басейни, вода, разходки из Велинград, слушане на музика... Което ме навява на мисълта да взема да си направя един списък с всички песни, които искам и да си ги сваля, че тия на телефона ми жестоко започват да ми дотягат.
Та, да, малко ми е отнесено такова.
Трябва да спра да се отнасям толкова несериозно към материала по информатика, защото сам няма да ми влезе в главата...
Оф, и все пак, тегаво ми е, че няма да го видя 10 дни поне. -.-
А с ония другия пък какво се случи, като потънал в дън земя е.
Едит: Появи се, ъм... изчезналият.И ако като никога интуицията ми е права, то такава хубава каша си забърквам/съм забъркала, че не може да бъде. Ама съм толкова раздвоена или и аз не знам каква, че в момента едновременно ми се плаче и ми се смее. oh.
Последно редактирано от mayaaa : 08-16-2014 на 20:00
I can't stand to be so dead behind the eyes
днес бях акробатка и чистих прозорците :Д
бях си пуснала музика и се вживявах и си чукнах челото в ръба на отворения прозорец и ми се появиха рогче и червенина :д
събота вече е и аз съм на ред
в събота вечер да се праа на поет
пот се лее из ведро
как ми липсва туй школо
а за лафката кажете
кецовете вий ми погледнете
що ли толко не ми пука
цането ме гледа злобно
май съм сгазил лука
ето я и ани се задава
лаина обича да раздава
кой ме би през пръстите
да напиша тези същите
вече няма ги протестите
липсват ми на мен гротеските
не ме интересува, ама тоз път ще ми се получи промяната
и 17-ти е хубаво число
1 е ново начало, а пък 7 си е магическо
оф и аз с тез числа, пълна откачалка :Д
лека нощ
Ми де да знам, яко ми е. Деня беше странен и интересен. Като цяло ми е приповдигнато. Деветнайсти, мамка му, деветнайсти!
Дейба пропиляната вечер...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Ох, искам да си намеря вече квартира. Сериозно ме е страх, че няма да успея и зимата ще се чудя какво да правя.
След като цял ден съм била бясна и съм се чувствала като парцал, той успява да ме усмихне и дори не знам как.
Кога застудя толкова, без да усетя?! Кеф ми е, че захладня, но не ми е кеф, че се прибрах подсмърчаща и трепереща от студ. Но пък снимките си заслужаваха висенето на студа и бруленето от вятъра. Надявам се горките хора, които ме видяха да подскачам около фотоапарата и да му крещя "побързай, побързай", да не са останали с много лошо впечатление.Момчето ми от срам реши да се прави на непознат, непосредствено седнал на пейката зад мен. xD Хубава вечер, нощ, сутрин?!???? Все тая, доволно и позитивно ми е.
Най-сетне малко по-хладно време. Няма слънце, духа вятър - рай. Добре де, рай щеше да е да е с 15 градуса по-студено, но пак е нещо. :Д Изненадващо обаче не искам да вали днес, колкото и да обичам дъжда. А нямам кой знае какви планове, единствено за вечерта.
Мда. Днеска ще е мързелив ден (като всеки друг).