- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
an7raks и tori, да не би да сте се взели?![]()
Последно редактирано от TheDevilInMe : 12-11-2014 на 07:38
cuz I swear, I don't care ... ;]]
няя кво да се оправяш няя кво да се оправяш и да се оправяш ... същата си оставаш недей да го забравяш... няя кво да се оправяш боклук си оставаш ляля няя кво да се оправяш да ставаш и да се махаш
От двама ни по-големия фейк си ти, гаден жабок такъв. Иначе ние сме взети от преди 41 години, нищо че той отрича да са „чак толкова много“, аз знам истината.
ОН: Обичам го, ве! Нямам търпение да го видя тия дни. :3 Кара ме да се чувствам по един особен начин, дори нямам дар-словото да обясня как. Иначе ми е такова едно яко, лекичко... Точно се прибирам и мисля след малко да доспя, че в следващите 4-5 дни се очертава максимално пълна седмица и нулев сън. Явно тряа да мина на амфети вече, че да издържа, баси. :д Кафето така или иначе никога не ми е действало. :д Пък по всичките тия излизания и глупости къф кинтаж тряа наглася, чак не ми се мисли. :ддд И все пак не е много смешно, нали, щото... да. :д Понеделник се очертава най-тежък - кофти физиономии, много пиене, затваряне на кръчми и дискотеки, после - даскало на некви нормални работни обороти...
искам разбира се :* и дам, смисъл ходих на лекар тогава за болките, видяха ме на ехограф и имам новичко нещичко там да му се невиди :д но не се знае, след три месеца пак на преглед и тъй
днес видях едно прекрасно оранжево насекомо на терасата, навън изгря слънце в същия момент и се почувствах вълшебно :д цяла сутрин уча по икономикса, сега отивам за математиката на лекцийки и после пак обратно да доуча ии утре е денят на страшния съд :д
Охххх, пак ме болят ребрата. Тъпа невралгия. Не искам да пия лекарства, ама май ще се наложи. И гърба ме боли.
Но вчера станах част от Holiday Heroes и ми е хубаво. И получих първият си коледен подарък. И си купих и прекрасен пуловер ,и лак за нокти, и коледни чорапки, и гащички и купих малко подаръче на мойто мъж и съм доволна.
Вчера цяла вечер си лазихме по нервите и накрая пак заспахме набързо. Оправихме ми лаптопа, което е добре, днеска оня ме събуди рано-рано, та не можах да се наспя. След малко пуша и влизам да си взема вана, че и без това гърба ме боли ужасно. После съм на работа от 4, но му е счупена колата и няма да го видя лялялялял
И утре пак сме в мола за благотворителност...между другото:
ДО 14, В THE MALL НА ЦАРИГРАДСКО, НА ВТОРИЯТ ЕТАЖ ДО СТАРБЪКС, ДО ГОЛЯМОТО МЕЧЕ, МОЖЕ ДА ОСТАВИТЕ СТАРИ И НЕНУЖНИ ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦА ОТ СЕМЕЙСТВА В НУЖДА. ПО ПРАЗНИЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗДАДЕНИ ИЗ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! МОЖЕ ДА ИЗПРАТИТЕ СМС НА НОМЕР 17777 С ТЕКСТ DMS GEROI ОТНОВО ЗА ТЕЗИ СЕМЕЙСТВА! БЛАГОДАРЯ ВИ!
Толкова да ми е топло и уютно леглото, а аз да трябва да ставам. Пф! Ще видим изпита днес как ще е, и неговия как ще мине. А довечера се събираме цялата компания да празнуваме рожден ден, нямам търпение.![]()
И аз това со го помислих,ама ти си ми взела буквите от клавиатурата.
Не се срамувай де и не ни оставяй така да се чудим и гадаем. Вярно ли сте се сгаджили с антракса(всъщност ако е така действително не e нещо,което ще ме изненада чак толкова много като нещо напълно неочаквано от мен
)
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Е, нали ви казахме - женени сме от сумати години и сме най-големия производител на панди в света.
Пандамечка е наше производство.
Иначе не съм лисица, жаба съм.
Аве, не съм нито Митко, нито лисица, нито фейк. Аз съм си обикновена жабка съм си...
и не очаквай да ти звънна втори път... за радост не е толкова малък градът... (sun)
Отмързелувах си днес. Ще е забавно и натоварено идната седмица, но нищо. Ще се справя.
Мога да нищоправя и още...залавям се с това.
Имам храна като за целия китайски народ,филми и youtube.
Прекрасен мързелив ден!
maDamn
и тва контролно мина, хм... повече от добре като се има предвид, че не съм пипнала да чета по тоя предмет :Д /предимството да си редовен на лекции/. накрая ше зема да си повярвам, че може би тва е за мен. или може би се справям с всичко, с което се захвана, ахахаха :Д. другата седмица имам още две. може и да са повече, тези съм запомнила. спокойно ми е. не разбирам що ги правим след като така или иначе ше имаме изпит накрая, ма се тая. имам срещичка с единия през уикенда, другият се прибира другата седмица, хихи.
обещавам си да не гледам новини! протести, загинала жена, изчезналият шеф на данс. драйфа ми се.
допивам си бирата и отивам при баба да гледаме сериали. хубаво е, когато е тук. хубаво е да има някой покрай мен.
Вече е финално. Имаме си нов дом ^^