- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Честито и от мен.
Аз се наспах и натъпках с пица и съм доволно. :3 Работите за днешното излизане се провалиха, но аз си имах едно на ум и им казах, те несъгласни. Ама бях права, а?! Хуахаха! Утре може и да ходим натам ма като се знам колко съм тежка на излизане в студа, едва ли. Тъй или иначе събота съм пак там, не ми се занимава с тия, хаха.
Тия дни ще го видяяяяя. :3333 Бебето то. <3333 Нямам търпение, не ме свърта на едно място просто. Да минава тва време по-бързо, че ще го набия вече. И времето, и него.
просто искам да съм окей и да не трябва да се справям с шитни през 2-3 дни, ама нее.. явно съм толкова самоотровна, че се разболявам и ми има какво ли не..
Пав, благодаря ти)
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Моето рошаво и сънено същество утре ще бъде смачкано от гуш!
Сутрин ми е такъв покемон! Как да не го обича човек.
maDamn
Изкъртих един контакт случайно и сега се чудя как да оправя положението. Баси, бива ли да съм толкова нескопосана.. с моите технически умения ще я докарам доникъде.![]()
You are broken, I can fix you...
Чувствам се напълно заредена емоционално(положително). Усетих се как докато си прибирах тая вечер, в дъжда, с качулката и слушалките, се усмихвах. Сигурно съм изглеждала като луда. Не че някой ме е видял в тъмното, но все пак
Заобиколена съм от мега яките хора. Радват ме. Правят ме силна.
))
И си свърших задачите по вестника, нямам повече работа до следващия брой.
Хаха това. :Д
Ако искам да успея да стана утре, трябва да си лягам, но изобщо не ми се спи. ;с
едит: Никога не е говорил с такава любов за този човек. Знам, че винаги го е обичал, просто никога не е изричал името му с такава пламенност в гласа. Още на обяд като ми каза "Не го е правил от 2 седмици", ми стопли сърчицето. ;3 Много ми е приятно, че това му се случва. ;3
Последно редактирано от Lilanda : 12-11-2014 на 21:15
Честито
//
Ох, леле.Разказва ми играта.
![]()
Нещо съм много социална тези дни, сульо и пульо ми се обади. Идва Коледа, предполагам това е причината, винаги по това време за мен се сещат разни не чак толкова близки познати и винаги това ме е дразнило безкрайно много. Ако си мислят, че ще нося подаръци, хаахаххаа. Не.
Другата седмица се очертава шопинг с гостуване в Глазгоу, нямам търпение.
Само да ми мине и последният изпит охх.
Иии така! Стига толкова хабене на емоции по стари простотии.![]()
голяма смотанячка съм
зле се чувствам, искам да си извадя душата и да я стъпча, ама не става
Последно редактирано от Dagichka : 12-12-2014 на 14:39
екстра всички се връщат от чужбината и да, мн яко
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Утре ще докосна пролетта.
Утре ще съм нова и разлистена.
В топлата утроба на нощта
утре ще съм приказна и чиста.
Утре ще съм цялата живот.
Ще ме вдишват, ще ме вкусват хората.
Утре ще съм слънчев небосвод,
бликнал над лъщящите тополи.
Утре ще съм пламнала ръка,
рукнала в нощта да те докосне,
блеснала във тебе светлина,
лъч живот във вените ти, в костите...
Утре ще огрея вечерта ти,
дишаща, измита от пороя,
лумнала като пожар в дланта ти...
Усмихни се! Утре ще съм твоя.
Нямам търпение просто, хаха. В последната една седмица живота ми е скучен - живея на някакви малки промъждутъци от единия момент, в който сме се видели, до следващия. Останалото е летаргия и нямане на търпение.
Гладна съм, дано е останала неква храна от снощи, че не ми се обикаля по магазини, не ми се готви и още повече не ми се набиват мазни, гадни закуски. На тоя няма да му простя къде ме натика, баси дупката е станало тва заведение след ремонта. И некви тотални откачалници се събират, а менюто им е скучновато и обикновено и нямат интернет, обслужването е под всякаква критика. Повече от една година не бях сядала вътре и май по-добре. Разочарована съм.
Пристигнаха ми моливите за очи, аз щастливу. :3 След малко ще пробвам и дано ми хареса как седят.
той ми писа, вика ела в обедната да се видим, ако искаш.. и аз бях в добро настроение и викам що не.. ем отидох и той беше там с една мега яката мацка, която му е една от 893489 бивши и стояхме тримцата на две пейки един час (ние двете на едната и той на другата помежду ни хах) ебати цирка, аз през цялото време мълчах и си гледах тела общо взето, стисках зъби за да не ревна и да не си тръгна на мига.. ама аз съм си виновна, набий ме моля те!!
-.- пак си направила тъпотия, стига си се самонаранявала, осъзнаваш, че тоя е безмозъчен боклук на 28 или там на колкото е и че те разиграва и въпреки това му ходиш по акъла, ако не го осъзнаваш, разбери, че е така и освен това не искате едно и също, стягай се или аз ще дойда да те стегна с белезници
и дай шанс на онова другото момченце, ако пък не, с далматинчото не харесваме смотаната приятелка на един симпатяга, може да я изместиш, а и ние сме ти навити
измислила съм и как да му отмъстим на тоя, ще съжалява, че те е взел за играчка и ще иска да те има, ама няма да стане, тъпакмръсендолен
Днес установих, че колкото и да мрънкам за разни дреболийки, търпя много на болка. Ходилата ми са целите в рани и имам чувството, че ако направя още 2 крачки, няма да мога да вървя никога повече, но цял ден се тътрих в неговото темпо и бях бая горда от себе си.Е, вярно, че си помрънках малко на края де, ама това са подробности.
![]()
Той пък не спря да се притеснява. На всеки 10 минути ме питаше как съм, искам ли да поседнем, добре ли са ми краката. Дори когато стигнахме до кафето и седнахме, въпросите не спряха. :Д Много ми е миличък. ;3
Плюс това днес намерих още нещо, което обожавам в него днес. Супер сладък е като го направи. ;3
Объркана на 1000%.
Той е емоционален темерут като мен. Не би го казал, ако не го мислеше, знам, че му е трудно. Защо си позволява да ме вдига в облаците, да ме тръшка брутално в земята и сега пак да ме издига и то по този начин?! Не знам какво да мисля. Хубаво ми стана да го чуя това, в трезво състояние, ама... И аз го мисля от толкова време, преди той да каже. И сега, когато ми го каза, аз си замълчах...
Добре бе мама му стара не стига, че вече се бяхме разбрали за нещо, а той реши да отиде при приятелчетата си (и то трябваше да разбера това от един от тях, не от него) ами и сега ми се прави на интересен...пък после не бил правел на пук....пф, да бе
Малеее! Толкова съм доволен! Филма е страхотен, харесах го. Точно така си го представях и беше само за 2 паунда и то 3D! Обичам приятелите си! Цяла вечер не спряхме да си бъбрим за филма и книгите с Мари, хахаха. И не е виждала extended edition-a на LOTR, голям пропуск! Обещах, че ще се джойна за маратона на Толкин след изпитите, все пак трябва да им покажа магията на пайрът бей. Прекарах си супер. ^^ Tака искам да гледам филма с някого, който е "фен" и не е чел книгата. Просто трябва да им видя израженията накрая.
![]()
Магията на PirateBay, сиреч сървърите им в момента са изнесени от полицията. Ще мине време докато те омагьосат пак, ако изобщо го направят. Последно се опитваха да пуснат домейн в Перу.