- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
https://www.google.com/trends/topcharts
https://www.youtube.com/watch?v=C5scMvrDWY4Most Searched
Kъде е..
1 къде е Минди
2 къде е Дубай
3 къде е любовта
![]()
Иии, връщаме се към това да не ми обръща внимание с месеци. Зависи той колко се задържи вкъщи. Ама поне две седмици без да съществувам (като единственото внимание, което ми бива обръщано ще бъде агресивно) ще се минат. Нищо против него нямам, имам против отношението й, когато е тук. Изобщо не очаквам супер много внимание, ама да не си ебаваш децата изобщо и отношението ти към тях да е отвратително, и после ''Ама вие ме мразите, защо се държите така, само пари искате, егоистки сте вие само, какви ужасни деца съм възпитала''
Не разбирам какво очаква да кажа. Аз си знам просто, че хем съм ужасна, хем съм ненужна, хем нищо не правя, ама трябва ли само да ми се натяква това? И ако очаква като ми говори така да се занимавам с нея...даже и да пробвам пак ще каже че съм я излагала, не знам си к'во си. Ама другите не правели така, аз не съм се била държала както трябва. Ама да бе, нали тя нищо не е направила никога, ми все аз. Все аз. Ама миличкия Г. и отвратителната, ужасна аз. Тцтц, колко съм гадна и лоша.
И после що не съм искала да съм при нея и него на Коледа. Ми поне на другото място ще се наям, ако не за друго.
Иначе съм доволна. Купила съм подаръци на всички (даже и някои не заслужават, ама айде) опаковах ги, всичко е 6. Само дано той да си хареса подаръка, че от един месец се чудя вече дали да не го отложа в последния момент и да купя нещо друго.
Толкова много ми липсва старата ми квартира, където винаги беше супер топло и плащах четири пъти по-малко. Липсва ми и единият ми съквартирант, ама само като си помисля за другия и си мисля пък колко е хубаво, че съм толкова далеч от него.
Крива съм, не се наспах, студено ми беше и си ударих крака, докато спях, чак от болка се събудих, уж нищо и никаква драскотина, а при най-малкия допир с нещо ми изтръпва цялото бедро направо. Много неприятно. Два часа и половина не мигнах, мислих си разни неща, толкова ми е разочаровано, болно и не знам и аз още какво, а само като си помисля, че три седмици трябва да се съобразявам с глупави прищевки и ми се гади направо. Снощи може и да не обърнах внимание, ама толкова ме боли всъщност, толкова ми е гадно, че дори в думи не мога да го събера. Имам нужда да плача, и да плача, и да плача, докато нямам сили за абсолютно нищо вече, ама и това не може, нали бях неемоционално говедо толкова години, та сега просто си седя объркана и незнаеща как да ги пусна тези емоции навън.
Все преди психоложката ме избива на такива мисли. Направим крачка напред и аз после отстъпвам три назад.
След няколко часа ще съм при нея, ама най-вероятно дотогава стената ще е вдигната и пак ще си оставя нещата несподелени, да си ме мъчат само мен.
Яко сдух, м? :Д
Утре с тая математика.... гадно ми е, че една част от плановете ми се провалиха, но нямам нерви и време да се ядосвам. И разбира се, че ще имам за учене точно когато е слънчево, топло и Алисия ще е в Премиум![]()
Много добре се чувствам. Още на обяд беше свършено всичко, което бях поисках. Ето затова обичам да работя с професионалисти. Днес на същата тая работа идва едно много готино секретарче идва и вика "Г-н, Мав......, ще може ли да взема едно подписче от Вас?" И и отговарям "Зависи какъв подпис искаш", хахаха. Още ми е смешно, горката не разбра откъде и дойде.
След толкова години, вещицата се прибира в Пловдив в петък и иска да се видим. Не изгарям от желание да се срещнем предвид това, което вероятно ще стане, но да видим. Месец след втората издънка на Моника, още не сме се чували. Знам, че не е добре (за другите), но съм спокоен и колкото и да е странно, просто не ми пука. Поне в момента. Бутилката Буш ме вика, но не ми се пие. Явно няма да започна новата година "на чисто".
Пак взе да ми липсва... И пак чакам съботата с нетърпение...
Да идва лятото по-бързо само, че да си досаждаме всеки ден!
Тя е красива, забавна, интересна и не е тъпа.Трябва да има повече такива игри.
Макар че ми липсва мега много, съм адски щастлива. Ама адски! Нямам търпение вече. Само да можех да му измисля перфектния подарък... Никоя идея не ми е достатъчно добра, най-накрая ще си вържа панделка на врата и ще му се подаря. :д Говедо такова, аз умирам тук, разкъсвам се, а то се ебава, че иска накладки и зимни гуми за колата. :д
Снощи е завършило с много пияни, хубаво че не останах до края. Ама началото на вечерта беше хубаво. :3
Се тая ми е. Спи ми се. Мързи ме да преговарям по руски. И съм ужасен, гаден и несломим инат :/
Леле... как може да е толкова пропаднала... направо се отвратих! Доста страдах по нея, но явно онзи горе си знае работата![]()
Окей съм, ама това си важи)
http://www.youtube.com/watch?v=Twix375Me4Q
Всичко ще се нареди точно така, както го искам. И да има изненади, знам, ще са добри. Или за добро.
Имам някакво страхотно предчувствие за идната година.
Отивам и го пръскам тоя изпит утре, просто го изнасилвам, да е ясно. Стигнах до момента, в който знам толкова, че се съмнявам дали знам нещо изобщо. Това трябва да е съмнението на Знаещия, нали? Уф, дано.
Само да не сънувам амортизационни методи и да не стана с гъза нагоре. Ставам, един свеж душ, денят ще е прекраааасен и аз ще си чета още 2-3 часа да ми се систематизира всичко и заминавам да го пиша.
6*. Много яко, ще се пръсна от кеф.Предвид, че искам да си изглеждам един епизод от супермегагигаякия сериал и после да си погледна материалите за изпита от лаптопа... Може и изобщо да не ми остане време за сън, което значи, че утре ще съм по-зла от обичайното.
Иначе денят беше много хубав, времето беше прекрасно и си направих суупер яката разходка, ходих и по задачи, успях дори кафе да пия навън, което не ми се беше случвало от седмици.
Утре цял ден съм закотвена да уча от хиляда места за изпита, разногледа ставам вече, ала няма как. Най-хубавото е, че дойде ли времето за изпита, после идва времето и да се прибирам вкъщи. <3 И да го нагушкам, намачкам, нащипя и най-сетне за първи път от месец да усещам сърцебиенето му, докато заспивам и да се събудя в прегръдките му. Нямам търпение вече!![]()
Болна съъъъъм! Така и така ми е тръгнало, тая седмица явно лекции няма да посетя. :Д Днеска ще си стоя на топло и ще се опитам да назубкам още малко за т'ва безумно контролно, въпреки че съм сигурна, че няма голям смисъл да уча...
Толкова смазана/уморена/отегчена от всичко и всички се чувствам, че ако някой от форума реши да ме отстреля доброволно, ще му се зарадвам. Дори не ми е празнично, баси.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Вие сте бахти депресарите, сериозно :Д
много мий айляк, всички приятели си идват от чужбината и се наблъсках на свиня и си гледам хаус и малко трябва да поуча ся, че утре да си пръсна и колоквиума и утре като свърши петък лекцийки и после зимна ваканция перфектния баланс между учене и излизане и трениране и чиллллллин
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Вчера проведох първата си работилница съвсем сама!
Правихме сладки с четвъртокласници и маймай добре мина. Г/д съм доволна, в петък ми предстои още една, този път с големи хора
Щастливо ми е - измислих му подарък, споделих кво съм измислила, съгласен е. Нещата и при него вървят окей, имаме някакъв план уж и тка. Аве, заформя се поредния МЕГА уийкенд, нямам търпение да го видя и нагушкам пак.
ако можех постоянно да се занимавам с нещо, както сега с всички дреболии за унито може би нямаше да премислям до такава степен всичко, че да се отчайвам и да стоя в дупки изкопани от мен самата :д
пак ми се сви душицата като видях, че ми звъни де, ама.. не мога да му вдигна, не искам като знам, че най-вероятно пак ще чуя неадекватния смях и оферта да се видим за малко в обедната му