- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Да отбележа: DONE. ТОВА БЕШЕ!
Оживях!
Лесен изпит, подготвена аз, разкатах го бееее! 10 минути ми трябваха за 1.0 още, егати малкото време дават за изпитите! И ся като си видя оценката, ще ме е яд, че не е по-висока, пък първоначалната идея беше само да го взема тоя изпит.
МУХАХАХА! Отивам да ям, да пия, да гледам сериал и да се правя хубавааа!! ;3
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-17-2014 на 14:22
Тра-ге-ди-я е днешния ден. Разказаха ми играта, толкова подаръци и карти на клиенти не съм пращала за 5 месеца, какво остава за 2 дни...
Поне спях 2 часа след обед. Медец. Бях забравила какво е. Утре имам презентация за НАТО и проблемите , което се очертава кратко и безинтересно.
maDamn
Всъщност ще споделя и с вас тази прекрасност <3
http://www.jazzradio.com/
Просто ми писна все аз да съм ѝ виновна. Ако ще и да правя всичко както трябва, пак ще се намери причина да ме обвини в нещо. Главата ми ще гръмне...
Баси как Ewok ми направи "публично достояние" фейсбук профила.
Иначе съм извънредно хепи същество днес. ^^^^^^^^^^^^
Не мога да повярвам, че днес станаха 5 години откакто се познавам с него. За толкова време, толкова неща преживяни, толкова безкрайна болка и страдание. И нищо променено. Дали някога ще бъда толкова важна за него, колкото той е за мен от тогава.. може би не. Знам ли, може някой ден щастието да ми кацне на рамото, но уви..
Днес беше АДСКИ тежък ден. От 8 часа до 22:30 вечерта съм учила. Това са едни 14 часа мъчение .. + всичките тези ^ факти.. + че бившия ми някак си днес реши, че ще забележи, че съществувам.. + всичките драми, които ми се случиха вчера. Ох, не знам.. искам да свърши тоя малък ад. Тежко ми е .. Вече започнах да получавам съжаление от приятелите ми, а това най го мразя..
Съжалението е последното нещо, което би ми помогнало.
Утре .. брекети. Ох мале.. дано да не убия някой от болка. Надявам се да го преживея и тва.. Как ще си изкарам концертите и всички останали предстоящи хубави изкарвания... не знам![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Оф, така ми е замаял главата, че направо...
Да се свършва вече, не ми се занимава повече.
Пълен простак.Дано и занапред мнението ми за него остане такова.
Не се нуждая от такива хора в живота си.
Искам нови интересни запознанства и изживявания!
ебал съм му майката на всичко вече и аз![]()
Сериозно започвам да се замислям, че страдам от депресия... известно време се чувствах добре, после бум, пак същата история, въртя се в кръг, залъгвам се и накрая ето излиза така,че състоянието ми е непроменино.Страдам си, всичко отминало ми носи тъга, новото.. ами трудно го смилам. Усещам нещата как се променят с всяка секунда, болно ми е от този факт.... Искам стабилност, стабилност във всичко.... Надявам се новата година ми донесе усещането, за което така бленувам.
О, стига.Стягам се вече, достатъчно депресии за тая година, достатъчно безполезни сълзи, достатъчно любовни стихотворения.
Не съм подготвена за скапаното контролно, няма нищо да направя, ама не ми пука. След като мине то, КРАЙ, настройвам се на празнична вълна, искам да си прекарам добре всичките дни, да съм обградена от приятни, весели хора, да се усъвършенствам, да дишам и живея сама и да си спомня, че съм (си) достатъчна и че колкото и да се опитвам да си втълпя, че няма да се справя, ще, защото винаги го правя.
Точка.
The sun is on my side
Take me for a ride
I smile up to the sky
I know I'll be alright
Ох, тоооолкова е мил, прекрасен и невероятееееен. <333333 Обичам го, бе! Вероятно е най-сладкото същество, което съществува на света. Казвал ми е, че като е влюбен, става мееега досаден и не можеш да се отървеш от него, но аз нямам абсолютно нищо против. В събота ще видя част от хората, които са му най-важни в живота и ми е притеснено дали ще ме харесат, толкова се надявам всичко да мине прекрасно... И също така толкова нямам търпение вече, че не знам. Ще го видя и ще си го нагушкам и нацелувам. :3
Сбогом, приятелко! Надявам се да се видим някой ден отново.. в друго време, в друг свят.........
Честито, жабке.
Бивам, нещата малко по малко се нареждат.
Последно редактирано от DarkTemplar : 12-18-2014 на 16:22
Welcome to the Jungle...
Мерси, мерси.
Последно редактирано от tori : 12-18-2014 на 16:42
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Как е да те викат в IBM, а ти да отказваш хаха. Как само си знаех че така ще стане.
Разбрах, че ми се сърди заради вчерашната простотия. :Д Обитчивото то.Да се надяваме, че ще ми приеме извинението. ;с
От 23-ти започвам да уча немски! Най-после се навих, най-вероятно ще ми е супер трудно, но ще се справя! Да не говорим, че в момента около мен има трима човека, които могат да ми помогнат по всяко време и един от тях е тати.Много се радвам, че ще си намерим още една обща тема, макар и тя да е език.
Направих си класната по БЕЛ и малко след като приключих, госпожата ми върна старото есе /което дори не знаех, че трябва да правя, защото бях болна предната седмица/ и започна да ми се кара, че не съм се справила добре и като видях, че все пак ми е написала висока оценка, онемях. :Д За днес бях подготвена, част от есето дори си я преписах и след часа ми каза, че ме е видяла, но е сигурна, че есето, от което преписвам, също е мое, така че няма проблем. :Д Много е готина, просто съм на седмото небе, че се паднахме с нея.
Ох, имах страхотни два дни. :Д
Добре си прекарах при тях, малко съм обидена на едната, много тъпо се държа и се надявам да е моментно състояние. Естествено в комбинация с двечките се разболях, всичко ме боли в момента и ми е доста гадно, нито горещият душ, нито масажчето ме облекчиха особено, след малко ще си направя и чай, дано поне това помогне. Има парти тази вечер, не съм решила дали да ходя, доста ми е убито и имам чувството, че ще заспя на някой диван. Може и да отида, ако ми е по-добре след час. Хммм.
Леле, как ми беше залипсвал. Не знам 3 седмици как ще ги издържа, за него не знам.![]()
Усещам в момента как вдигам яко температура, май май ще си седя вкъщи и ще спя.
Супер силен ден имах, с много хора комуникирах и не си чувствам ръцете :Д. А с него пък толкова много и непринудено не бях говорила. Суперсуперсупер доволна съм. И като тръгна по едно време ей така от нищото да ми обяснява как се прави, направо щях да припадна. Много симпатично ми стана някакво, направо се усещам как почервенявам, като се сещам.
Майка ми направи силен опит да ми развали деня и в крайна сметка мъничко ми го. Не разбирам защо само ми вика. Пробвала била с добро. Да бе.
Хубав ден, но..защо ми е толкова сиво?
Купувам си една кутия цигари днес, паля една и кутията изчезва... купувам втора не я отворих даже.. и просто изчезна.. Откачих.. купувам трета.. но този път плътно с мен.. Изпуших 3-4 цигари отивам до тоалетна и ми изпадна от ризата в тоалетната.. Е УТФ? Откачих.. Тя ми е прекрасна обаче.. Дойде в обедната да ядем и да пушим... Обсъдихме празниците.. на които аз ще работя.. Та тя ще събере нашите и техните и евентуално аз след работа ще се присъединявам.. След работа поспах малко, събуждам се от нейното "Задник мой, сготвила съм искаш ли да хапнеш", при което аз доволно потрих ръчички и си представих некоа вкусна гозбица.. а тя ми купила дюнер като се прибирала..![]()
Креативност струи от нея... Нещо ми угажда обаче, чудя се к'во ли е направила та е такава ;д
Сигурно ще разбера до няколко дни..Пак е намислила нещо ;д или е сбъркала нещо ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
мъжете като изневерят купуват цветя, жените дюнери, ама неможе да си сигурен докато не ти подари хот-дог
Не не е товаНо съм сигурен, че или ми готви нек'ва изненада или нещо е счупила/преебала/направила и иска да се подмаже..
Предполагам, че с времето ще разбера.. ;д
Последния път при подобно подмазване... Слушалките ми (рейзър) бяха наседнати и счупени, а после грижливо прибрани в бюрото и не разбрах към 2 седмици, к'во е направила, но тя си въртеше очичките.. ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.