.
Затворена тема
Страница 161 от 367 ПървиПърви ... 61111151157158159160161162163164165171211261 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 001 до 4 025 от общо 9154
    Мега фен
    No rest for the wicked.

Мега фен Аватара на pandabear
    Последно редактирано от pandabear : 12-19-2014 на 23:04

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Много обичам, когато не съм добре настроена за нещо и после всичко се опровергава! Яко ми е. Доволна съм. Раздадох се! И след стирптиза А. се прекръсти и каза, че не ме е познавала до сега :д Впрочем гордея се с нея и много я обичам. А, и спечелих бонбони. Играта с краставицата беше... навлизаща в личното пространсто. Но вс беше ок. А тоя тъпчо не то разбирам. Обърква ме.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Уискито винаги ме лекува...Тези дни са ми напечени, дано всички се получи както трябва и да завърша тази година със започването на един нов цикъл в живота ми. Все пак ми е тежко заради поредното разочарование...Мислех, че този път е възможно да се получи нещо, но...Нито за сериозна връзка ставам, ни за мимолетна...Лошо, но има уиски, така че всичко е ок.

Да отвратителна сутрин както винаги но след 1 шоколад се чувствам по-добре и се захващам с писането на доклада.А в Понеделник ще пазаруваме за малките шампиони двамата с него<3

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Навън е ужасно - вятър, мрак, дъжд. Настръхвам, а съм се сгушила в леглото. И с него трябваше да се разделя. Вчера обикаляхме с часове, напазарувахме подаръци, изведе ме на вечеря сякаш вчера се запознахме, запозна ме със сестра си. Ах! Мъчно ми е. Добре, че тя ще идва да спи при мен довечера, че не съм свикнала да спя сама.

И си летя утре сутринта. И ще е интересно. Мхм.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Слънце, омг!
    Не се наспах и ми беше зверски студено, ама голям праз, свикнала съм да съм болна по празниците, ако и тая година стане, няма да е някакво голямо изключение, пък и току виж не се наложило да се занимавам с толкова булшит, с колкото се очертава за момента.
    Учудена съм на себе си и не съм очарована особено в няколко отношения. Дърпа ме ту насам, ту натам и общо взето пак съм в положение на хем ме боли, хем ме сърби. Тъпа работа, кога ли ще ми дойде акъла и на мен.
    Очертава се днес ден на последни няколко покупки, после да опаковам подаръците, да си стегна багажа и утре сутрин мъката започва. Поне ще се яде takeaway, то не че имам и друга алтернатива, след като стола не работи.

Jaa направих си доклада 20 страници не е зле .Сега се отдавам на почивка и приятна книга с ябълков пай .А по-късно съм на baby shower<3 на една от мацките от курса по йога .

Мега фен Аватара на babity
    Бааахти накълваните мисири, майна. Днеска е простено, 'щото демиджа е голям, ама дано утре 'земе да се сети да ми удари едно мъдо. Редно си е.

Супер фен Аватара на paradosou
    '-Какво те спира да бъдеш себе си?
    -Наказателният кодекс.'

Преди малко ми беше прочетено от очевидно майтапчийски сайт и съм на земята, та реших да го споделя.
    По темата: скоро ще остарея с още една година; появи ми се непознато чувство по тоя повод, хаха. Ии да, на 26-ти пътувам^^. ИдЯлно ще ми се отразят ударните излизания.

Мега фен Аватара на Dagichka
    чувствам се добре, когато пробвам и виждам нови неща ^^
    еленчето беше толкоова сладко и неочаквано :д но все пак ми стана гадно, че го държат така за атракция..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Бааахти накълваните мисири, майна. Днеска е простено, 'щото демиджа е голям, ама дано утре 'земе да се сети да ми удари едно мъдо. Редно си е.
    Разби ме.

//
    Оправи ми се настроението. Обожавам го този град, зарежда ме някак си атмосферата, тълпите народ :Д, блъсканицата и гъчканицата донякъде също. Всичко, което трябваше да направя днес, направих, така че съм довооолна.
    И той ми е толкова миличък... Сладур, оцеля в голямото коледно пазаруване днес, хахаахахах.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Саднах, стана ми носталгично. Разболявам се.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Играта с краставицата беше... навлизаща в личното пространсто.

Кажи ми, че нарочно така го написа

Изпратих си го, няма да го видя близо 20 дни. Звучи смешно, ама на мен ми е направо трагично. Още не е захванал да ми липсва де :д , ама си го искам при мен, като си лягам :S

Сегааааа *потрива ръце* захващам да наваксвам със сериалите!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Не знам какво ми стана преди известно време, но оттогава съм станала адски ревнива. Всъщност знам, де, но не ми се искаше да ми влияе чак така. Малко го нервирам заради това, но се опитвам да се контролирам. Но пък днес ми написа (сигурно за 20-ти път ми го казва), че си е само с мен* и ми стана много мило и се поуспокоих малко. На коледен банкет е и много ме дразни, че като знае, че нещо ме тормози, нарочно пуска шегички и само ме ядосва. Днес малко прекали и затова всъщност се помилква.
    *може да ви звучи не много важно и смешно, но всъщност тези думи ми влияят доста положително

Извън любовния ми живот, нещата започнаха да се нареждат. Вече не съм във финансова криза, братовчедка ми си има подарък за рождения ден, Й. ни изненада с един предколеден аванс, така че ще можем да започнем нещата за квартирата по-отрано и въобще започна да ми става леко празнично : )

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Май ще взема да драсна една тема аз в раздела.
    Давай!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ахахахахаха, фб вече ми я предлага за приятел
    Общите ни приятели доста се увеличиха и нищо чудно в скоро време да се засечем. Ще бъде awkward. Обещах му, че няма да му пиша, но просто нямаше как да не споделя това.
    омг, сега се сетих, че може да дойде в неделя на партито :о

Хм, ще бъде интерсно... :д

Супер фен Аватара на Jaune
    Благодаря ти,
    че ме мразиш искрено,
    че хвърляш всички спомени
    зад борда.
    Омразата създава независимост,
    а любовта - заробва.
    Сега от мен
    внезапно се отказваш ти,
    от мойте думи,
    жестове и книги...
    Но вдигнеш ли към мен очите мразещи,
    аз чувам звън
    на паднали вериги.
    Сега живея леко и естествено -
    встрани
    от твоите прищевки странни.
    И пак отляво
    е сърцето ми наместено.
    Лекувам рани.
    Раздялата сравнявам
    със възкръсване,
    със музика на Моцарт, със безкрая...
    Ако не беше твоето отсъствие,
    щях да повярвам,
    че съм в рая.

( :

"Сега имам фрактура на щастието,
    три счупени прешлена на доверието,
    а обичта ми е на командно дишане.
    Ама нали летях...." :S

Caribiana

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    '-Какво те спира да бъдеш себе си?
    -Наказателният кодекс.'
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Давай!
    Направих го вече.
    Оф, голяма съм шматка!
    Знам си.

Снощи измръзнах иначе. Ебаси, защо не предвидих, че е толкова студено. Ама друго си е при такъв клинч да пиеш студена бира на някоя беседка де. Смях имаше поне. Нямам търпение моите душици да си дойдат една по една и да ги нагушкам. И друг индивид ще видя днес вероятно. Ох, туп-туп-туп-туп. Някои неща ми идват too much.

Мега фен Аватара на tori
    Липсва ми. Липсва ми още откакто се качих в автобуса, а не си представам какво ще е докато се видим отново. Сигурно ще минат поне две седмици и аз отсега се мразя, че не изпуснах автобуса. Прекрасен е и всички тия циркове и малки знаци, че не трябва да сме заадно, хората против нас и километрите хич никак няма да ме накарат да се откажа от нас. По никой начин!!! Прекарах си едни невероятни трийсетина часа, така че те ще ме топлят в коледните и новогодишни студени нощи. Обичам го, а сме заедно от едва два седмици. Кой да предположи?!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Прекрасно ми е и в същото време ми е тъжно.
    Тя е най-миличката душица! Вчера така ми стопли душата. Пф, не знам как ще изтрая до януари да не я виждам, мрън.
    В същото време се чувствам адски тъпо, защото се налага да погледна не един приятел в очите и да му кажа: "Сбогом. Надявам се да се видим някой ден." знаейки, че това няма да се случи. Надявам се поне с Кинг да се видя лятото. Каза, че ще се помъчи да дойде насам и с удоволствие бих го приютил.
    Утре по това време ще съм запалил колата към вкъщи, хихи. Даже предполагам какво ще се случи утре вечер. Ще се видя най-накрая с всички, лисваха ми!
    Завърших The Last of Us за по-малко от 3 дена, даже не усетих липсата на лаптопа ми.

Остава да си до оправя багажа и съм чук.

http://i.imgur.com/juuzam0.gifv awww
    Последно редактирано от SonataArctica : 12-21-2014 на 15:23

Мега фен Аватара на Dagichka
    днес ми е тегаво. не много, но все пак, когато се замисля ми става тъжно и то без особена причина :д
    книгите ме успокояват, радвам се, че си накупих 9-10 и то с мои си пари, невероятно чувство е <3
    утре ще се опитам да си изпълня едно от обещанията за тази вече отиваща си година, пък татуировката пак ще я отложа във времето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си