.
Затворена тема
Страница 165 от 367 ПървиПърви ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 101 до 4 125 от общо 9154
    Супер фен Аватара на paradosou
    Стига бе. Усещам няма и да получа отговор. Каквото стане пък. Достатъчно съм показала.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Свърши се, алелуя.
    Най-накрая ме нахраниха. Мисля, че мога да се търкалям преспокойно.
    Утре се изнасям към бащата, имам чувството, че предпочитам да прекарам вечерта с тая част от родата, може би ще ми е по-малко гадно. Пък и леля готви по-вкусно.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Найс ми е. Вече.

Мега фен Аватара на tori
    Натъпках се като свиня, но ми поспадна храната и след малко си почвам шоколада. Коледното ми настроение си отиде така бързо, както дойде снощи. Ама все тая, дано утре си изкарам добре. Планувам суши с аверките тия дни, но утре няма да успея да се отскубна от нашите, тъй че май остава за петък. Тъжно е, но все тая - все ще се натъпча свински и ще повръщам дъга.
    А той ми липсва. Не много, защото не си позволявам да го мисля, но ми липсва. Дано нервите ми издържат до следващия път, в който ще го видя. Днес съм го чула по телефона за няма десет минути, а сме свикнали да висим цял ден пред фейса или скайпа и да лафим. Ей сега ми издрънча телефона и скочих, щото може да е съобщение от него, а то аверка ми писала. Представете си тъгата в очите ми.
    Отивам да давя мъката в шоколад и цигара, ще изтърпя още малко.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Аз няма да си изливам душата, а ще ви пожелая просто Весели празници!

Мега фен Аватара на tori
    Хахах, когато получиш СМС, знаеш от кого е и се метнеш през леглото да го четеш. :дд И когато дядо Коледа е донесъл подаръка ти на 7ми декември, а не на 25ти. И когато ти също си нечий подарък. :3 Умрях от кеф, не знам.
    Весела Коледа и на вас, де. Дано сте поне наполовина толкова щастливи, колкото и аз.

anonymous708973
    Guest
    Нашите направо се спукват да ме глезят, не е истина^^
    Снимах празничната трапеза и му преведох всяко ядене, пък той каза, че с тия снимки все едно съм била при него. Съвсем скоро ще си имам персонален Дядо Коледа... ама с плочки
    Утре с нашите ще си довършим играта на Монополи, ще излезем с малката да й взема подарък, че не съм; трябва да си планирам излизанията тия дни, а тези дни мисля да отскоча и до София^^

Да ме питаш защо се излъгах да отида.
    Скарахме се с баща ми в първия час още много жестоко, ебаси, нямам думи просто, много ме дразни, ама няма да се обяснявам. Като идва да ми се прави и да говори едни и същи простотии с часове наред, направо полудявам. Писна ми от него. Искал да идвам по-често, ей сега на, с такива изцепки направо ми гърмят нервите, ако идвам по-често ще полудея. Да се чудиш как може възрастен човек да има толкова прецакани виждания. Държи ми се като малко дете.
    Прави ми все по-голямо впечатление, че всичките са големи дървени философи. За какви глупости говорят като се съберат, не е истина. Пък като ми търсят обяснение за това, че смятам да кандидатствам в чужбина, направо искам да ги запаля всичките. Ама как толкова далече съм щяла да ходя, и аз съм щяла да ги оставя, дрън-дрън. Само да се махна (дано, дано, трябва да се стегна, за да стане това) и изобщо няма да се връщам, ако всичко е по план. Само не разбирам за какво трябва да лицемерничат и да се правят на ощипани госпожици после.
    Изобщо не ми е коледно, даже ми се реве. Всяка година става все по-лошо, мама му стара. Ама братовчеда пък ме трогна, не очаквах толкова да ми е слушал оплакванията, пък ми е подарил каквото исках.
    Изобщо...зле е положението.
    Иначе, весели празници на всички

Супер фен
    Град
    Някъде там...
    Празнично

Весела Коледа http://carsmods.net/favourite/241

Весела Коледа на всички.

Снощи ни беше много хубаво и на двамата бяхме си сами,без никой друг и ми беше едно такова мило и уютно .Все едно сме истинско семейство<3
    Днес ме чака един доклад надявам се скоро да успея да отида до библиотеката на академията за да си ксекопирам някои неща защото явно в интернет няма много хубава информация .

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Снощи беше поносимо. Дори мина доста добре всъщност. А най-хубавото беше, че си тръгнах по разумно време и нямаше кога да ме изнервят ^^

А иначе, сега се сетих да коментирам неделното парти. Както си и мислех - тя беше там. Като дойдох и се разминахме и като ме видя така се опули...
    Цяла вечер ми мяташе погледи и щеше още малко да си изяде приятеля, не го пусна.
    Но най-тъпото беше, че по едно време дойде до нас! и си говореше с едно момче от нашата компания (явно се познават) на по-малко от метър разстояние от мен с твърд гръб, дори когато той ни посочи, че е с нас не се обърна.
    Мн ме натовари тази среща и най-гадното е, че се очертава да не е последната.

Но пък танцувах (вярно, че беше чак накрая, но не планувах да танцувам изобщо на първото си парти :Д) и беше мн яко.

Мега фен Аватара на Dagichka
    сънищата са ми страхотни, направо не ми се ставаше :д и навън грее слънчице, ще му се порадвам, че като гледам прогнозата после ще стане мрачно и студено, уфф.
    нямахме дори празнична трапеза снощи, всеки си яде сам когато искаше пхах добре че не ми пука особено, не съм малко дете вече, но самата атмосфера ме товари малко или много.. възрастни хора са, а се държат като деца бахти или да се развеждат, или да си кротуват мирно

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нашите направо се спукват да ме глезят, не е истина^^
    Снимах празничната трапеза и му преведох всяко ядене, пък той каза, че с тия снимки все едно съм била при него. Съвсем скоро ще си имам персонален Дядо Коледа... ама с плочки
    Утре с нашите ще си довършим играта на Монополи, ще излезем с малката да й взема подарък, че не съм; трябва да си планирам излизанията тия дни, а тези дни мисля да отскоча и до София^^
    Звънни,ако идваш да пием кафе ,заедно с мойта мила съквартирантка ако имаш време де

ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МИЛИ ДЕЦА! Дано много да сте слушали и дядо Коледа да ви е донесъл хубави подаръци, вървящи в комплект със здраве , любов и много късмет!

Имам си ново модерно сешоарче аз и съм доволна. Мама не спира да ме тъпче с баници, сарми, пържоли, вафли, шоколади и какво ли още не, вече се чувствам двойно по-тежка :Д ужас
    Днес се прибирам, ще си видя мъжа, утре съм на работа, ама ми е празнично, надявам се хората да не са умрели за 2 дни без нас и да нямаме много работа.
    Ще се гушкаме довечера, и ще е топличко , и празнично, и хубаво <3 eu amo <3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Звънни,ако идваш да пием кафе ,заедно с мойта мила съквартирантка ако имаш време де

ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МИЛИ ДЕЦА! Дано много да сте слушали и дядо Коледа да ви е донесъл хубави подаръци, вървящи в комплект със здраве , любов и много късмет!
    Имам аз ходене до София, замислям го за трети, но чакам потвърждение, че мисля да се самопоканя при едни приятели да им видя новата квартира :д

Иначе откъм подаръци никак, ама никак не се оплаквам, в пъти повече от това, което исках.

Събудих се болна днес обаче, планирам да оздравявам скорострелно, че ще ми отиде и спортът, и обикалянето по магазините с малката.
    Весела Коледа на всички!

Мега фен Аватара на Colouring
    Весела Коледа!
    Аз се чувствам.. преяла. Ей, колко хубаво готви мамчето! Сега релакс с чаша вино, чакам после да излезна и така. Нищо не съм получила като подаръци още, обаче емоционално съм много заредена и ми стига.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Най-прекрасната Коледа. <3 Не мога да се отлепя от единия подарък, даже тати преди малко ме бъзикаше "Не ти харесвал немския, а?" :Д Дори съм си оставила книгата настрана за момента, само и само да уча. :Д

Лин стана ми интересно какъв ти е подаръка

Писането на доклада добре върви и въпреки това се чувствам зле .Собствената ми майка да не ми се обади да ми честити Коледа .Вече трябваше да съм й свикнала е да ама не .Някак липсва ми да знам че никога не се държала като майка с мен но въпреки това ми липсва . И ме боли че никога няма да имаме нормални отношения.Как един път не ми звънна да ме пита как се развива бременоста ми,не получих нищо от нея и въпреки това я обичам.Безкрайно много ми тежи че нито един път в живота ми не ме прегърна или не ми кажа нещо мило .

....

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Лин стана ми интересно какъв ти е подаръка
    То не е точно един де, но да речем..:Д Самоучител + граматика + речник. По немски всичко.

Относно останалата част от поста ти - понеже си ми разказвала, недей да го мислиш толкова, прекарай си празниците страхотно и не ѝ позволявай да ти ги развали!

И понеже сега разбирам, честито и успешна бременност! <3

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Празници,щастие,идиотски усмихващи се хора....отегчен съм до безобразие.Всички са се втурнали да се правят,че живота и отношенията им с хората са чудни и цялата тая работа за 10 дена и после пак всичко е лом.И хората воъбще не ги разбирам..съвсем съзнателно се набутват в някви отношения дето знаят,че ще страдат,страдат и после и мрънкат че страдали...ама си стоят там и са си сложили усмивка върху сърцето.Това да лъжеш себе си и да се самонараняваш е бати лицемерието братче ,но върха на айзберга да е да го наричаш ''любов''.В тоя свят нищо не е наред ,всички го виждат и най-страшното е че всички са го приели за нормално.Настръхва ми косата от такива хора....
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    как се чувствам? хм. на първо място болна. този път интервалът е по-голям. не съм се разболявала от повече от месец може би :Д. благодарение на ваксината го карам по по-леката процедура. гърлото ми се е подуло адски много и дращи. поне гласът ми е дрезгав и секси. или по-точно в случаите, когато успея да го извадя на бял свят, де ;д
    и носът ми, мамка му. тече буквално вода от него. непрекъснато. разранен е от толкова търкане )) :
    тва са ми болежките. общо взето тъпичко така, щото планирах да уча /не че това ми пречи, но ми е оправдание/.
    изпуших една пафка и сега се чувствам по-добре.
    искам да е обикновен делничен ден. да съм в софия. да имам лекции от сутрин до вечер и да нямам време да размишлявам и да се вглъбявам толкова. когато бездействам, се изтощавам емоционално и психически. в един момент решавам едно, след малко зазвучава ''don't go and leave me, and please don't drive me blind'' и вече съм на път да се разрева /не буквално/, защото не съм готова за това. и никога няма и да бъда. защото съм непоправима меланхоличка, носталгичка, романтичка и всякаква друга -ичка. ахахаха, тва ми се получи без да искам :Д :Д :Д
    не съм от хората, които открито показват чувствата си и се разкриват лесно. понякога съм хаплива, цинична, разсеяна, дистанцирана, но пък съм истински привързана към хората, на които държа много повече от индивидите, които казват 'обичам те', 'не мога да живея без теб' и бла-бла. самата мисъл да не го видя повече, ме натъжава безкрайно много. искам да се приключва и същевременно не искам. ОМГ, аз съм много зле. отдавам го на факта, че след два-три дни треа да ми дойде цикъла /оправдания отново/.
    а, да. предната или по-предната вечер, хм, изгубих представа за времето. партито <3

Супер фен Аватара на weheartiit
    Мисля,че ще се побъркам.
    Много ги обичам обаче сме толкова различни.Дано си изкараме хубаво.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Добре съм. Радвам се, че и той е добре. Искам вече да го гушкам, мрън.точка.
    maDamn

Супер фен Аватара на shmatarok
    Много ми е весело и приятно пияно и гушливо.
    Не е късно да ми развали настроението обаче, дано да нарушим традицията този път.

Голяма схема изскочи за нг, нямам търпение.

Както винаги депресията ме преследва през тоя период от годината. Нищо ново...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Натъпках се като свиня.
    Продължаваме напред, както казва Кобрата. Тая година работя за кръгла форма, очевидно. Лелята сииииипва, вааааааааааади разни работи... То да не е черна дупка, ве, то Тори. И хем отказвам, хем пак бивам накарана да тъпча. Изпокарахме се за една пържола и най-накрая котката си хапна. :д Сакън, не можело то да пия вино без мезе. :д
    Ох, пък тва шардоне дето извадиииииии... Окапах от кеф! Ако не ме беше срам, щях да си го изпия цялото направо от бутилката.
    Него пък не съм го чувала от следобед, липсва ми вече. Нямам търпение да го видя и нагушкам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си