- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Всичко си е супер! Сега обаче трябва да пътувам самичко :с За целта обаче, трябва веднага да стана и да се оправя, а така ме мързи...
Щастливо ми е като цяло, искам само да го видя набързо преди да тръгна.
И си харесвам новата придобивка. Удобно ми е.
Ох, ставам вече.
Избягвах ученето, ама сега е време да се захвана с учебниците, че иначе лошо ми се пише. Голям мързел съм, позволявам си да спя до 10 и половина, след това с майка разговори с кафето до обяд и то половината ден си отиде. Иначе вчера беше приятна вечер, макар и прекарана навън. То не беше студено де, не се оплаквам. Просто.. радвам се на разговорите.
Сърдита съм му пък - не ми е звънял от вчера. За последно се чухме към четири следобед и оттогава никакъв не се сеща. Снощи аз като звънях нямаше обхват и сега няма да звънна пък! Гад такава, сърдя му се!
Очертава се суши по женски, а аз съм грозна и ме мързи. Освен това ми е студено и никъде не ми се мърда. Трябва да се хвана в ръце и да заприличам на човек.
полудях!!!
може ли да изчистя апартамента от-до и той да се прибере с калните си обувки. да обиколи терасата-кухнята-банята-хола по няколко пъти и да излезе...
мих и трих като побъркана банята и тоалетната. и, разбира се, решава да подмени шибаното огледало в банята. такава гледка заварих, щях да падна... ще кажеш правил основен ремонт на банята, ве..а старото огледало? ами сложил го е в тоалетната на такова място, че като пишкам да се гледам ...изгарях от любопитство да се видя как изглеждам, докато ходя до тоалетна
може ли да си чистиш обувките с гъбата за чинии?!?!?
да правя аз 5 вида салати, пилешки пържоли за едните, свински за другите,няколко часа да се цапам и накрая да се обади в 8 часа и да ми каже''няма да идват гости"
на всичкото отгоре не съм спала от няколко вечери /пмс/
ПОЛУДЯХ
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Meh... Meh. Meh!
Сериозно ли? 40 дни... Сериозно? Предвид обстоятелствата, мисля че трябва малко да забрави за това. Ааа, няма да се разберем така, просто няма! Гррр. Поне да ме отразяваше, пък то... Въобще не знам как го мисли тогава. Офф, раздразних се пак, не е добре. Като бомба със закъснител съм напоследък.
Поне той ми разбули представите за това, че не би направил за мен това, което аз за него. Беше сладко. Хубаво сладко. Даже перфектно.
Ама ми е раздразнено сета пък!
П.П. Усещам как пак ще съм на аналгин. Прекалявам.
Последно редактирано от mayaaa : 12-26-2014 на 11:40
Колкото повече ми наближава рождения ден, толкова по-малко хора се оказва, че ще дойдат. :Д Остават 9 часа до деня и 24 до "празненството", а се очертава да сме 4 човека. :Д Нищо де, не пречи да ни е готино пак. ;3 И без това самата идея беше да събера най-близките си в едно кафе, да ги почерпя по нещо, да прекараме 1-2-3 часа заедно и после по живо по здраво. Сега се получи така, че ще се съберем буквално най-близките. :Д А вечерта ще се видим и с родата...Стискам палци да няма пак интриги, че...
Нямам желание дори тук да се оплаквам.
Няма празник, няма делник, важното е скандали да има и аз да го отнасям. От едната страна заплахи и обиди, от другата страна очакват от мен да им слугувам, докато ми повтарят каква съм егоистка... приказно ми е.
Заклевам се, че повече няма да се прибера.
Супер обидно ми стана. Знам, че не трябва да се занимавам с такива неща, ама то ебаси отбиването на номера, направо...
Това ми е една от най-лошите коледи, ако не и най-лошата. Просто ми се реве някакво от 2-3 дена. На НГ дано да е по-добре, че не ми се започва годината по лош начин.
Колко са различни хората .
Сега разбирам колко малко ми трябва на МЕН ,за да съм щастлива.
Нещо малко,но наистина важно.И точно тази частичка ми липсва.
Как искам да я намеря скоро ...
Приятно и спокойно ми е. Хубаво е да има нови хора в живота, но пък старите дружки са най-ценни.
Welcome to the Jungle...
Ми,спокойно . Хубаво, искам си при него.мрън. Да.
maDamn
Омфг, вали мега красиво! :3 Ама кофтито е, че като изляза, ще ми замръзне самочувствието и ще си припомня отново колко точно мразя снега. :ддд Иначе ми е яко такоа, точно се будя и мисля след малко да изчистя тука мъничко, че хаоса вече е далеч от подреден. Той много ми липсва, но не го мисля много. Ума ми е зает с разни други работи и някак успявам да не задълбавам в чувствата си. Сигурно и при тях вали, дано като се прибира към града си всичко е наред. Иначе вчерашното суши с аверката беше супер, обожавам суши. Следващия път той е с мен, няма такива като „не обичам риба и морски дарове“. :д
Имам най-прекрасните приятели!Много ми стоплиха сърчицето, въобще не очаквах да ми звъннат. Направо ми се плаче от щастие.
И аз така се заклевам всеки път, ама хей на, пак се прибрах и този пъткакво да ги правя...преживяват се
ANDJY ,много са малко мъжете, които наистина ще оценят нещо , не му се нервирай
Лиланда, честит рожден ден! Жива и здрава и всичко най-хубаво!
Он:
Добре съм. Не, не съм добре. Пак се изнервих. Може ли да седи и да гледа филм, докато аз мръзна в другата стая, правейки се че уча и да не иска да изчистим!?!?! Няма пак да чистя аз, няма. Писна ми, не съм женена, не съм домакиня, която няма друга работа. Не мога да чистя мръсотиите на сестра му и децата й.
Да си гледа филм, аз цял ден ще си гушкам мекото одеялце в леглото, гледайки как вали и пишейки думи. Не ми пука пък. Майната му.
И той се бил изморил и имал нужда да си почива. А цяла седмица на работа е играл игри, защото е нямал работа. Е, честно ли е?!
Enough. Гушвам се под завивките.
чакам брат ми да се събуди и дим да ни няма
https://www.youtube.com/watch?v=caEf8A-OuVw
:>
Лин мерси
Ходих на фитнес направих си цели 2 доклада.А сега си чакам момчето да ходим на китайски.
От едната маса на другата... И те така цяла седмица... Жив да ме оплаче човек...
Липсва ми адски много... Постоянно... Няма достатъчно храна и вино, за да спре... :/
Ще копна, каквото постнах във фб, че и тук доста пазарувате от интернетите
Внимание за хората с paypal акаунти!
Днес си влязох в пощата и бях получила следния имейл:
Your Account Will Be Limited.
Dear customer,
Your Account Will Be Limited, Until We Here From You.To Update Your Info .simpler and more convenient for you. This means that from time to time we have to update our customers informations to make sure that they are safe and they can make safty online payments. Simply click on the web address below . To sign in to your account and update your informations to make sure that your account is safe and your payment are secure
Изпращачът е service@customer.com
Усъмних се, защото е написано супер некадърно, но все пак реших да проверя за какво става дума.
Отдолу има бутонче, което препраща към следния линк: http://update-accounts.modchicdesign.../mpp/update/
Изглежда доста достоверно, но ще забележите (освен не-много истинския домейн), че не може да кликнете нищо друго, освен login.
И преди са ми пращали подобни имейли, но обикновено изпращачът очевадно не е пейпал.
Затова гледайте внимателно кой е изпращачът, както и линковете, които са дадени.
Ние омахахме всичко от Бъдни вечер... И сърмичка не остаааанааа...
Виното е малко... :/ има-няма 50 кила...
Обявата е написана супер неграмотно, обаче е чудесно, че има такива мили хора
http://olx.bg/za-vas-abiturienti-i64685808
Нашите пък така готвили и правили, че остана храна за цял футболен отбор, баба още ме гони да дояждам. Аз за тва те каня, все ще успееш да я забравиш тая твоя сииииилно специална женска покрай манджурляците.Пък виното ти казах - с дядото се разбирай.
ОН:
Отведнъж си избрах две рокли и той също много ги харесаааа. ^.^ Щастливо ми е пък! Мнооооогооооооо!