- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
При нас *кофичките* кисело мляко са по килограм![]()
![]()
Иначе редовно си нося лютеница или врънкам да ми донесат //, суджук, баница. Дядо ми имаше готовност да ми праща домашна ракия и вино дори
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Направо не мога да повярвам как някой който ти е бил супер скъп, супер добър приятел(не само) е способен да те игнорира .. и да не ти каже защо. Вярно, че аз много време мълчах, но сега ми дойде в повече.. и точно тя? как точно тя намира винаги да се бута измежду момчетата, които са ми били супер скъпи. Леле откачих... толкова нерви изхабих, че не е истина....
Не мога направо да проумея с кво заслужих всичко това.
прекалено съм добра, за да направя нещо повече по въпроса..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
мрън-мрън, толкова съм афектирана /положително/ от развоя на мъжкото ски бягане, че сън не ме лови. откога чакам тур-а. остават още само три години до следващата олимпиада в пьонг чанг :Д, а вече нямам търпение. дотогава много неща ще са се променили, което пък от от друга страна не е много куул, щото не си падам по промените. аз ще съм се променила, обстоятелствата, някои великани ще се откажат /примерно бьорндален/. неща, които не искам да се случват. не искам да се разделя един вид с моите любимци, защото сякаш това е единствената връзка, която имам с тях. не искам да ги загубя и да не ги виждам повече. не искам да ги/се забравя/т. е, със старата вражда поаре-бьорндален не съм толкова запозната, щото когато ги даваха, аз тепърва навлизах в този спорт, но пък си обещавам никога да не забравям фуркад-свендсен. няма да забравя 3-те златни медала от сочи на домрачова и финалния спринт на французина и викинга, в който последният щеше да изгуби за малко златото, не знаейки, че отзад го атакува фуркад :Д. няма да забравя любимото ми състезание - 50км свободен стил. трима руснака на почетната стълбичка, борейки се на финален спринт с викинг. мощното взривно тяло на легков надделя и спечели кралската дисциплина. няма да забравя подигравката на норхуг, който финишира демонстративно с гръб :Д ... и още много и много неща. главата ми е пълна със статистики и стартове ;д
ох, разсеях се. дори сега, пишейки за тези неща, се хиля като идиот. достатъчно е само да се сетя и настроението ми се оправя. цупенето се превръща в усмивка.
пак се разсеях. как се чувствам? тъпо разбира се. нямам желание да си занимавам ума или тялото с нещо различно от зимни спортове. фък дъ лав. северната комбинация също започна сериозно да ми харесва, следя и четирите шанци... трябва да избирам: контролните или тур де ски. АХАХАХАХАХАХА! сякаш има място за съмнение. но пък от друга страна не знам дали мога да ги пропусна. много, ама много шибано се получава. искам да гледам тур-а, мамка му. миналата година пропуснах стартовете на живо от сочи, щото шибаните даскали ни искаха присъствие в 12клас, втория срок, втора смяна. поне да кажеш, че учехме. нищоправене, майна. шибани шибаняци. като се сетя и кипя.
въй, пак за тва пиша ;д. животът ми се върти около тези два-три часа през зимния сезон, уикендите. жалка работа.
Накърнена се чувствам. Обидена съм и ми е болно. Не мога да повярвам, че така е говорил пред приятелите МИ. Моите! И все едно не знае, че тя веднага ще ми каже. Ебаси, как е възможно бе?! Не е нещо толкова голямо, но за МЕН си е обида. И то от някой, който ти е бил най-близкият човек някога. Пф, мамка му, тъпо ми е. По никакъв начин не ме засяга в момента, нито ми е в обсега, нито нищо, но аз не бих говорила такива приказки, дори и нещо да ме е било подразнило навремето. Дотук с добрите ми намерения да го потърся и да му честитя именния ден и/или рождения. Изнервих се.
Че той за това го е говорил. Знаел е че ще ти кажат. Ммм днес привечер мисля да се отдам на подреждане на пъзел.
Точно де, явно не му пука. Нищо. То от това човек се учи. Да си гледа работата.
Аз измръзвааам! В София сигурно ще е още по-голям клинч. Home sweet home след 1-2 месеца ще има вече.
иска ми се да бях по-смела.. но не мога, едно е да си го мисля, формулирам в главата, друго е да се изправя пред него, да го погледна в сините очи и да му кажа всичкооо, което си мисля от почти година насам. толкова съм объркана, депресирана и аз не знам кво още, че се ядосвам сама на себе си.. поне "ваканцията" свърши и ще се диша по-свободно в нас, като нашите са на работа.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Добро утро. Последен ден мързел и утре - даскало. Мисля поне утре да не закъснявам, хах. Ама а дано, де. Той ми липсва, но ще се видим края на седмицата, тъй че нямам търпение. Снощи пияницата от кОпоня ми се извинява, че ме е свалял. Хах, не е първия и няма да е последния, който ми се натиска след солидно количество изпит алкохол.
Шефе, мани ги тея кисели млека.
Дай компетентно мнение по един интересен въпрос. Снощи на маса едно приятелче се похвали, че е се е отървал от акт за шофиране в нетрезво състояние, като е отказал кръвна проба на основание приемани лекарства. Общо взето изредил някакви лекарства, при което мед. сестрата вдигнала ръце с думите "Аз на това момче кръв няма да му взимам".
Доста скептично гледам към цялата история и сега ми е интересно дали моя човек наистина не ни е пъралял по тънка лайсна снощи.
Интересно ми е само дали има такива лекарства, не да тръгнеш да ги изреждаш, че тъпанари дето карат пияни колкото щеш.
Последно редактирано от Aeternal : 01-04-2015 на 10:01
Не е особено приятно да поделяш къщата с някого, пък било то и братовчед. И е тъпо да се връщаш веднъж/ два пъти в годината, за по ден, и да обръщаш всичко с главата нагоре.
И именно по тази причина вкъщи, в стаята ми, буквално нахлу непознат. Красив непознат при това :д Търсеше братовчеда на майка ми, явно не му бяха разяснили, че той се разполага само на първия етаж.
Ех, че са ми сладури бе.Как се надвикват помежду си и с телевизора и цвилят като за световно, не е истина.
Не мога да ги понасям. :Д Дано от утре да се връщат на работа, да си изразходват енергията там, че в къщи не се живее. Бива ли една седмица дори до магазина да не излезеш, ужас.
Главата ми ще се пръсне, а е още едва обяд. Местя се при другия лагер по-късно, дано този път нещата да не завършат пак с рев. Ама ще е рекорд, кога съм ходила и да не е имало разревани. Ама нали обещах, като ми е толко акъла, ще си нося кръста.
Тия или се мъчат да ми извъртят гаден номер, или аз съм станала твърде подозрителна. Ама няма да стане тая пък, те тримата си избраха да е с рогата, тъй че ще си трайкат. От друга страна обаче и тримата са глупави, дори такава лесна схема не мисля, че ще успеят да измислят пък ако ще не три, триста мозъка да седнат да мислят с тях. Отделно дето е и смехотворно - за единия разговор с него да ми подмятат запалката като не знам кво.
Все пак кафето не беше чак такава трагедия, и по-ужасни излизания помни историята. Той си мисли, че като съм излязла с него, нещата са оправени ама вече има скъсана брънка. Нищо никога няма да е пак същото.
А сега де
Значи, има разни продукти, които се купуват без лекарско предписание и съдържат алкохол. Но пък да са основание да се откаже проба за алкохол, баси. Шапка му свалям на тва конструктивно мислене
Иначе има хора, при които при процесите на ферментация в стомашно-чревния тракт се образува алкохол в нормални количества, но заради мутации в чернодробни ензими този алкохол не се разгражда оптимално и такива хора биха могли да дадат положителна алкохолна проба, пък да не са близвали с месеци.
имам нужда от някого в този момент. утре ще съм ок но днес не съм
искам не просто някой да ме гушка а да ми даде кураж че няма да е все така
чувствам се предадена, неразбрана и недооценена
и то от най-близките
както и да е
ще си шибна един шамар и...
продължаваме напред
Чувствам се...доволен...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
За много години уеее, сте живи и здрави, прави и корави. Аре кефете се !![]()
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Първоначалният възторг мина (учудващо бързо за такава новина), но все още ми е радостно, че така се случиха нещата. Кой би очаквал? Един огромен проблем по-малко!
Само още нещо да мине и от там нататък всичко е поправимо. И се радвам, че най-накрая спря да се дърпа, така де, ще видим дали наистина е спрял, но има надежда. :d Вярвам си, че знам какво правя ПЪК!
Гррр, не отидох на (след)коледното тържество. Еми, не ми се ходеше. Щеше да е яко... ама здраве да е.
Убито ми е такова едно.. Да минава тая сесия и ще се възстановя мигновено.
Ох, напоследък си мечтая за екскурзийка до непосещавано от мен място, с приятна компания и много положителни емоции. Ама нали новогодишната баница е предсказала пътешествие, значи имам надежда, че ще се осъществи.![]()
You are broken, I can fix you...
За първи от, хм, 2-3 год. може би, усещам наченки на вътрешен мир. Явно не го забелязвам само аз, защото често ми казват, че отдавна не съм изглеждала толкова добре. Но все пак още нещо ми куца. Искам и в професионално отношение да ми се наредят нещата, а и една нова любов няма да ми дойде зле.. искам най-накрая и аз да съм щастлива. Да не мисля за нищо.