.
Затворена тема
Страница 175 от 367 ПървиПърви ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 351 до 4 375 от общо 9154
    Мега фен Аватара на an7raks
    Отново сънят е дефицит, но ми е сравнително добре... Утре пак на лов за заверки и те така.
    Маймуната ме ядосва само и ще се бием накрая...

Мега фен Аватара на skatew
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Отново сънят е дефицит, но ми е сравнително добре... Утре пак на лов за заверки и те така.
    И при мен така със съня, а страшно имам нужда от малко време в хоризонатално положение.

Готвиш ли се за сесията ти? А? А? А? :Д

И ми се прецака кафе машината. Супер! С'я как ще се събудя? Тц, тц...

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението

Готвиш ли се за сесията ти? А? А? А? :Д
    Сесията далече, бе! Курсовите и протоколите са ми приоритет, за да си взема заверките.

Мега фен Аватара на Dagichka
    аз си взех всички заверки, доволно и лесно мина, но като ги гледам момчетата от групата ми.. не им е лесно :д
    ох, поръчах си китайско преди час и още го няма веселия китаец разносвач, почвам да се притеснявам :с
    засега ми е уравновесено положението, вчера си писахме доста и в добър тон, така че.. ако може така да се задържим ще се радвам.. утре имам контролно по статистика и от него ми зависи оценката хаха а още не съм седнала да учаа, не мога да се концентрирам, лоша лоша дъгичка :д

Доволно изготвих днес 2 психопрофила даже и похвала получих че били добри .Мъчи ме някаква гадна настинка и побързах да се прибера на топло . Чувставм се някак ами добре съм ще се занимая малко с морзовата азбука и отивам на фитнес .По между нещата се оправиха и съм доволна беше ми тъжно и нещастно да сме скарани с него .

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Утре ми е първия изпит и съм притеснително спокойна... ужас

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Утре ми е първия изпит и съм притеснително спокойна... ужас
    Обикновенно притеснението идва малко преди самият изпит .Гледай да запазиш това спокойствие утре със сигурност ще ти е от полза .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цепи ме кратуната.
    Довърших си книгата, мързи ме да вържа киндъла към лаптопа и да прехвърля още книжки, имам да домакинствам, да пазарувам, а съм уморена, сън не ме лови с толкова кола и кафе, а трябва и да забъркам нещо за ядене.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Сесията далече, бе! Курсовите и протоколите са ми приоритет, за да си взема заверките.
    Говори ми. Зарината съм от контролни и курсови, ни моа.

Оправих си кафе машината, йееей! Досега учех, сега на лекция ще ходя, довечера с него ще излизам. Поне там нещата вървят повече от чудесно!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Цепи ме кратуната.
    А, баш. И хич не ми се харесва къде и как ме боли главата. Ей сега се друсам и засядам със сериала, а пък тая когато е свободна, да идва. Ич ми не е, и без друго деня беше крив и аз съм крива покрай него. Студено ми е, направо пукясах днес от студ, а май се очертавало и по-студено. Честитка. И такоа... тоя лед, натрупан по около 5-6-7 санта по тротоарите, въобще не ме радва. Днес на няколко (хиляди) пъти щях да се простра, а не съм обикаляла въобще - само до училище стигнах и до пазара да си разпечатам домашното. Цял ден правя, струвам и все пари ръся, не олду. Една от малките се одрайфа по коридорите, а аз ядях сладко. АЗ ЯДЯХ, по дяволите! Не можа да изчака 30 секунди да си изям... :д И малко летях във физкултурата, даже не се усетих къде и как се цапардосах.
    Освен всичко, обаче, ми е много влюбено. Утре става месец откакто сме заедно и... уж не ми дреме особено за месеците, а сега се въртя като обран евреин и си мисля за тва. За тоя месец минахме бая километри и двамата (основно той), нервихме се доволно на разни работи, изненадвахме се, обичахме се, опитвахме. Беше интересен месец, определено. Почти не го усетих в нетърпение да го видя и липса. Мойто гадинче то. :3

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Каза ми колко много я дразня и колко много ме обича, въпреки това. Найс. И аз я обичам, много. Ама наистина трябва да бъда по- директна, открита. Вербално и невербално. Ама ми е трудно. Не мога да си показвам обичта. Мн тъпо...
    Много ме радват всички. Мега добричките приятели са.
    И наай- накрая някой да осъзнае истината за онази коза. Не искам да манипулира хората, ужасно същество е!
    И днес се наслушах на новогодишните истории на познати :д
    - единият оповръщал приятелката си
    - другият гледал шепот от отвъдното
    - една се изчеластрила с някакво момиче в тъмен килер
    - друга денсила по сутиен пред майка си
    - а трети се събудил в Пирдоп :д

Едит: с мамчето правихме някакъв тест в нета и отговорите ни са идентични на 90% :д
    Последно редактирано от sl1nceetoo : 01-06-2015 на 16:13

Очертава се супер готиният месец...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Три нощи още. Само още три.
    Вдишай и издишай, шматарочке. Вдишай и издишай.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Освен всичко, обаче, ми е много влюбено. Утре става месец откакто сме заедно и... уж не ми дреме особено за месеците, а сега се въртя като обран евреин и си мисля за тва. За тоя месец минахме бая километри и двамата (основно той), нервихме се доволно на разни работи, изненадвахме се, обичахме се, опитвахме. Беше интересен месец, определено. Почти не го усетих в нетърпение да го видя и липса. Мойто гадинче то. :3
    Радвам се, Тори.

На мен ми е каръшки ден. Ставам - студ, та се не трае. Снощи забравих да си заредя телефона, сутринта осъзнах, че е умрял и реших да го оставя вкъщи. Излизам - сняг, отдолу лед, аз с ботите. Не, че температурите бяха толкова ниски, но тъпия, шибан вятър беше адски студен и силен. Влизам в час и с момичето до мен започваме разговор за аларми и аз се сещам, че мойто Прешъс снощи ми заръча да го събудя в 8:30, защото има много важна работа, а пък има навика да си поспива доста. Е, да, ама Дед няма телефон (човек ще каже да се обадя от нечии друг, ама той само ще затвори и ще се обърне на другата страна) и бегом до вкъщи (добре, че живея наблизо). Success! Успях да го събудя! Имам си отсъствие. И без това с учителя не сме в добри отношения. Не разбрах кога дойде голямото междучасие и изобщо, че сме в голямо междучасие. После почна яко да ме цепи корема, че чак ми се дорева. Най-накрая му избрах подарък! След 10 дена (на 11стия) правим цяла година и ми е много щастливо!!! Кога мина тази година, не разбрах. Само знам, че беше най-прекрасната в живота ми, въпреки че бяхме на 4000 км разстояние един от друг за 5 месеца.

Мега фен Аватара на tori
    Ще си мерим инатите заради простотии, браво на нас.
    Филма беше тъп, но определено трябваше да се гледа, защото е бая прехвален. Все пак го изкарахме на ебавка, забавно беше.

Супер фен Аватара на Jaune
    Искам да заспя зимен сън. Не съм в настроение да се оправям с каквото и да е на тоя етап..

Мега фен Аватара на 102
    нещо ми подсказва че не си опитала с вибратоар

Супер фен Аватара на Jaune

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Аз съм баси каръка.
    Надявам се поне А. да ми отговори за работата.
    А пък тоя пич от къде се появи не знам. :3 Ще го папам.
    *сън*

Вчера бях най-накрая ня Хобит. Яд ме беше, че изтървах премиерата, обаче добре, че го хванах сега. На IMAX се гледа много яко, пък и филмът си беше супер. На мен лично ми е любимият от трите, след това първият, после вторият. Ииии да, ходи ми се пак на кино. Искам да го видя и тоя Игра на кодове какво представлява, изглежда интересен, пък и Кийра Найтли участва, а тя ми е любимка. Хммм, ама не искам да се разсейвам, пък и няма пари за кино вече. :Д
    Мда. Ще си седя на гъза сега, ще си гледам задълженията и ученето, пък после ще се възнаградя с нещо. Само че това възнаграждение ми изглежда тоооолкова далечно, хах. Е, стягаме се и това е!
    Днеска пак се очертава тежък ден.

ЕДИТ: Две минути по-късно се олива с кафе. Толкова съм сръчна!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Утре ще го гледам аз Игра на Кодове.
    Заспивам, на работа съм, като цяло не ми е натоварено днес,но след това отново залавям международното право.
    Искам сън,деба.
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Игра на тронове е невероятен

Мега фен Аватара на skatew
    "Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав…Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва майтапът и откъде почва болката, кое точно е злобата и кое обичта, къде е истинското и къде лъжовното…"
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Притеснена.
    Утре имам колоквиум, организма все по-често започва да ми играе тия номера, сесията започва съвсем скоро
    Ще се побърррркам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си