- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Отегчена. Скучно ми е в студентски град. На всичкото отгоре е и студено. Поне новата съквартирантка е някаква печена и изглежда няма да имаме проблеми с нея![]()
maDamn
Eм, не може така, като един шизофреник, не може така да си изградиш лесно мнение !!!![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
грехът скрит в сянката на зимните улици
изпочупените шишета на похотта им
едва забележимите стъпки
хорът на топящия се лед
зимна приказка или кошмар
кубрик или алмодовар
куфар или карта
белотче или сварка
изправена съм пред дилема, макар че знам какво решение искам да взема.
обнадеждена и вдъхновена съм, но битът все ме затиска.
това е.
сънищата са моята реалност, бих спала постоянно :д
слънцето ме грее, чакам майка ми да излезе и да си правя жалките опити за йога хаха ако успея да я направя тази поза без да си счупя главата ще съм много доволна. и е крайно време да започна да уча по физика, 20те теми само мен чакат..
Аз пък съм отчаяна, гаджето ми се сърди и не знам какво да направя, че да му минеСтрахувам се да не се откаже от нас, 9 месеца сме заедно и вчера за пръв път отказа да се видим, искал да ме види, но не в същия ден. Утре, демек днес... Стискайте палци да се отсърди, не искам да го губя...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Взех си два дни почивка и всички могат да го духат..
Харесва ми усмивката й.. и сладките снапчатове, които получавам на всеки 15-20 минути, докато е някъде по задачки..
Объркан съм за пореден път, но и това ще мине.. навън е слънчево и след малко ще изляза да потичам, после на сауна, къпя се и ще излизам някъде, само се чудя накъде..
Скарахме се за мотора... Как да не си го купя при такава оферта, ДЕЙБА... Буквално е без пари, за такова чудовище <3, но нея я било страх, а това ме връща толкова назад, в толкова гадна компания, че ме кара да я мразя, само заради тъпото си съчувствие и загриженост, които ме задушават... Разбирам я, но не ми харесва... Не ми пука к'ва ми е... ако ще и майка... искам го, защото само там се чувствам себе си и някак спокоен и свободен, но тя се притеснявала.. ай сиктир.. добре, че ме занимава със снапчатовете и се подмазва..
http://listenonrepeat.com/watch/?v=T...usic_Video_%29
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Цял ден съм крива и сънена, но успях да се захлюпя на чина за час и малко отгоре и да поспя, за да успея да си направя класното някак. Май успях. :д Сега ми е супер - слушах пиянски изцепки от тоя и оня, забавно ми е. Дейба, хората с гаджетата си и пиели, ве. Баси. :д
"Разбрах защо помисли, че не съм добре - защото не си бях оправил косата, ама защо да си я оправям, като след малко или много ще бъде погребана и разградена с мен." Е, как да съм? След тоя коментар, как да съм? Упора, упора, ама не съм от камък, бе, мама му дейба... Още нещо да му се случи? Може би, да падне астероид върху него. И да, аз си изпросих да ми казва всичките си мисли и чувства, ама откачам, бе, откачам. Полудявам. И сега не ми и отговаря. Не, че не ми стигаше това да си убеждавам себе си, че нищо няма да стане и че всичко ще се оправи, ама да убеждавам и него вече ми идва отгоре. И не ми отговаря. Побърквам се, честно. Безсилна съм. Така се чувствам. Какво по дяволите бих могла да направя сега. И защо не ми отговаря на шибаните съобщения. Добре, не мога пък, не мога.
Циганина го дават по новините чак, задето си показал оная работа, щял да получи не знам си колко годни затвор, а Тошко Славков за същото нещо получи джип. wtf...
Най- накрая се освободих. Утре почваме първата сесия, въобще не си разпределихме задачите както трябва. Явно на място ще оправим нещата. Не обичам така, ама може би съм прекалено ентусиазирана.
И днес добре, че го сложих тоя на мястото му, щото тая малоумщина ми бъркаше в нервите отдавна. Как може да са ти възложили нещо, а ти да се чудиш как да избягаш, че и да въвличаш и други с теб?! Поне си седна на задника и млъкна.
Днес май засякох един форумец в 280,ама не съм сигурна.![]()
maDamn
Яд ме е, че пак не я пуснаха... Не е тя виновна, не ми е проблем пътя, но ми е кофти, че пак тъкмо ще се видим и ще трябва да се разделим. Обичам я и искам да сме заедно повечко време...
Пфф, само дето в повече се стреснах. Така, за момента всичко е ок. Чак си се гордея с речта си даже.Ем, така ми, със самосъжаление от негова страна нищо не се подобрява (нито пък от моя, бтв), а има възможностите и методите за всичко да си дойде на мястото, така че, до тук с това. Дано наистина да помогнах колкото си мисля и дано да има смисъл от думите ми.
И все пак, живота ми си тече около мене, така че чаят и учебникът, по средата на нощта ще се учи немски, че тук вече няма кой да ме спасява. Така съм си го направила, сега ще си го изтърпя.
Те т'ва е. Да посрещнеш сръбската православна нова година; да изиграеш няколко хора; да се разбиеш няколко пъти на Калашников!; да хапнеш хубава храна и да си прекараш зверски добре с хора, които са ти толкова близки. Върнах се в детските си години от Белград през 2002-04. Определено незабравима вечер![]()
Ужасно странно ми е. Умряло, болно, пълна трагедия. Липсва ми толкова много, а е едва втория ден... имам и изпити, но дефакто нямам желание за нищо
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Тази почивка ми се отрази чудесно. Видях толкова много места, изпитах такива емоции...прекрасно. И след всичките спа процедури се чувствах толкова добре, обаче вчера седях с мокра тениска 15 минути и заради куриера не успях да се преоблека, при което днес врата ми е ужасно болезнен. Добре че той вчера ми прави масаж малко, та поне мога да се завъртам наляво и надясно.
Той ми е много миличък, искам да е до мен и да ме гушка, но ще е чак довечера..
Липсва ми направо :/![]()
Баси кривия ден, то по-голяма кривотия скоро не е имало. Баси кофти хората покрай мен, искам да легна в ръцете му и да умра до утре по същото време поне. Той също е кривонделест, не ми е кеф така. Искам да сме сладки и милички и двамата.
Цепи не канчето, пробвах да спя- не стана. Опитва се да ме затресе мигрена, а имам да пазарувам и евентуално да домакинствам. Искам да се просна в кревата!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
I knew it
На рабоота съм, почитам от време на време, спичам дали утре ще ми даде заверка, абе рай...![]()
maDamn
Взех си нурофен, че с барбитуратите ми замина пазаруването.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Батенце 100 000 пациента минаха днес на работа,кат парцал съм ако може и на мен някои да ми направи един масаж най-накрая.И мъдрец ми излиза ченето ме боли..дано вземе да спре,че ше тря на касапин да ходя.Време е за една хубава следобедно-вечерна дрямка.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Хоп, хоп, ще си имаме нов хладилник в събота! ^^