- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Дам, те бяха цяла групичка - мартипарти, шам, дъмб...
feeling свежо on a Friday night, защото приятелите са по-важни и по-приятни от ученето за който и да било изпит!
^амин, братко;Д
//всъщност шам е мой акаунт, но ви признавам паметта:Д
аз имам чувството че и другите си ти признай си че си с разчленение на личността
мартипарти не я помня ;/
Оня моя беше прав - цяла нощ има да пристъпям от крак на крак, пиейки кафе и чакайки гадинката с глупава, влюбена усмивка на лицето. :д Хах, сънчото ми той, пропуснал си е уговорката. Аз обаче успях да отида и да се видя с когото се бях разбрала, а разговора с него си беше направо прекрасен. Нямаше бърсане на сълзи, явно сам се е пооправил когато тя си е заминала. Мойто панденце то, на мама си се е метнало.
Още малко, съвсем мъничко. <3
Само за 12 часа разбрах,че нямам истинкси приятели,нали те уж били до теб като имаш нужда от тях...е никои не до мен...само дето толкова съм се хабил да бъда до тях...Ей тва е да си самотен..като разбереш че другите небиха направили нищо от това което ти си правил за тях.Те такива прости оправдания да не се видиш с някои не бях чувал никога,а аз толкова добре ги познавам,че като ми говорят се чудя не са ли си сменшни сами като се слушат...да ми бяха казали поне че неискат да се виждаме,тогава нямаше да се чувствам така....ей тва шибано човешко желание да се чувстваш значим за някои,кога най-накрая ще се отърва от него,че да не ме боли главата излишно...
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
boli me glavata
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ужасно съм нервна, мързи ме да уча, няма да уча, обаче не ме свърта в мързела ми. Тъпо, а?
Майка ми се държи като абсолютен тийнейджър. Сърди ми се за разни незначителни неща, по цели дни не разговаря с мен, а ако случайно се наложи - използва бащата като посредник. Ама то критическата не прощава явно.. Много ме нервира нейното поведение и ако продължава в същия дух, няма да ми види физиономията поне в следващите 2 месеца. Пък да се сърди на който си ще.
You are broken, I can fix you...
Предвид физическото ми състояние съм изненадващо добре с главата :д
Искам да се оправя възможно най- бързо. Имам много планове за идната седмица.
Откъде се натресох на тоА бълвоч за четене... 1/3 от книгата вече я прочетох, нито да я зарежа, нито да я продължа...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аре пак аз виновна,щото по-лесно.
Що не съм му била напомнила,деба и аз забравям...
шит.
maDamn
Днес - мързелива, изгубих си деня общо взето, ама нормално, не спах цяла нощ, събудих се в 2 следобяд, цялото тяло ме боли... и т.н...
Иначе съм доста продуктивна и активна напоследък. Имам социален живот, което винаги е добре. Не си правя илюзии за първи път от доста време, което също ми харесва. Може би съм си научила урока в това отношение.
Настрани от това, чисто емоционално, въпреки приятели и т.н., се чувствам самотна, и това като цяло е окей, даже ми действа конструктивно, а и вчера ми дойде "брилянтната" мисъл, че всъщност не съм готова за нови неща в момента. По този параграф имам предвид. Нали клишето като се разделиш с някого е "не ти липсва той, липсва ти човек" - обаче като я приложа максимата, не е така - не ми липсва човек, само хипотетичното "пробване" с друг човек не ме кефи, не ми стои по същия начин. Не искам друг човек, липсва си ми той, и да, осъзнавам, че от това няма смисъл, ама просто се привързах, к'во да му играя. И си мислех, че е с'я ще дойде някой друг, и то реално дойде, и някак си осъзнах, че се ценя достатъчно да не се хвърлям отново в поредното емоционално фиаско... за к'во? Не съм готова. Не, че не ми се иска, просто не съм готова. Не знам дали има някаква логика в т'ва.
И някак си за първи път телешката ми природа е събрала търпението да изчака себе си.
Мисля, че даже не звуча драматично.:Д + точки в личния ми списък "работя в/у себе си"
Нова коса ( по-къса и не сиво-руса, ами стокхоум блонд , някакво по-бежевко ) .
Много за четене. Много за приготвяне. Трябва да летя в края на седмицата. Как ще се представя, зависи от мен.
Междувременно мога да вдигна кръвното на няколко човека преди да седна да чета.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Объркана. Пак преосмислям много неща. И ще променям още толкова.
Искам само да си го нагушкам.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
атмосферата днес ми е.. странна :д
имам да уча толкова много, а просто не мога да се съсредоточа.. преди да заспя все още го виждам тоя психопат, колкото и да отричам страх си ми е..
а него не съм го виждала от толкова много време, искам да го гушнаа и времето да спре и да си стоим така :д ох, пия едно фрешче и започвам проклетата физика!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Изпратих си говедото преди малко и сега се захващам да варосвам дзверо. Бащата си е в нас и ми е яко, иначе за 45 минути някъде откак си е тръгнал моя здвер, не усещам нещо кой знае какво като липса. Още ми е яко някво, дори нямаше плачещи физиономии. И усещам как малко по малко си преодолявам страха от влакове. Стъпка по стъпка всичко изчезва и се чувствам значително по-добре, сега остава само да успея да се натисна да пътувам малко, за да може съвсем да не ме е страх. Вчера двамата видяхме бившия ми, той ни познава и двамата и дори не се усмихна, само се направи, че не ни вижда. :д Бахмааму и късмет!
Обичам си момчето и го виждам като изпитание за волята и чувствата си. Връзките от разстояние не са чак толкова сложни и непосилни когато става въпрос за двама големи човека, които знаят какво искат и как да го получат. За месец и половина с него съм се променила видимо.
Незaвисимо дaли и хaресвa или не,ще стaвa бaбa,не нa едно a нa цели две момченцa:Д
Хубaво ми е въпреки,жестокият ми грaфик,чaст от плaновете ми се реaлизирaт.