- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Вероятно е имало такива моменти, да. Въпреки че не съм била от много буйните.
Но пък откровено ме дразни така. Прибирам се вкъщи веднъж на няколко седмици, вместо да цари разбирателство между нас, за да е приятно и за двете страни, моментално се стартират излишни дразги.. Отплеснах се и аз с лични драми.
Иначе.. и по-добре съм била. Утре ще е напрегнат ден, ама ще се справя.
You are broken, I can fix you...
хахах милата, пълно е с такива за съжаление и те разбирам, нормално е да ти стане кофти, на мен ми бяха подействали думите на един такъв и известно време не ми беше до нищо сексуално :д ама да не ти дреме, не се товари
на такива им става тегаво, като ги поставиш в неловка ситуация пред други хора и гледай да не ходиш самичка (с момиченце като теб е същото като самичка бтв) в тъмни съмнителн улички и ако си сама бъди по-нащрек и без слушалки и може да си вземеш нато спрей, аз имах, ама ми го конфискуваха ;/ а една приятелка си носеше нож за гмуркане в чантата хаха и може да идем няколко пъти на крав мага за жени, искаш ли, ама по-натам :д
/аз тва още онзи ден го видях, ама забравих да ти отговоря :д
Последно редактирано от galaxy29 : 01-18-2015 на 17:00
оо милата :* няма как да не се товаря за жалост.. :д
Последно редактирано от Dagichka : 01-18-2015 на 19:57
откъде знаеш, може и да я давят? и си върши, дори в ситуации без водно простраснство
ти по-скоро се замисли, че си доста спрял и тъпите ти шеги от тоя тип не пораждат забава, ами фейспалм
мел, виж тва ти е един урок, допреди си се развявала със слушалки в опасни с-ции, а сега ще си по-предпазлива :д
и не ми се обяснявай, че не може, заповядвам ти да не се товариш и точка, просто бъди внимателна и толкоз {P}
Ако ми плащаха да съм забавен, щеше да си в правото си да ми се сърдиш. Пробвай ти цял ден да ходиш след няква и да видим вечерта дали ще си на кеф.
Първо мислех да я посъветвам да излезе през нощта, да го издебне в гръб и да викне силно Баууу, след това се сетих, че ми е слабо сърцето,
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Прекарах си деня чудесно, а от утре се захващам със задачки.
Рулото стана трепач,адски сладко и приятно. Той е чудничък!
maDamn
Много обичам да разпитвам баба ми и майка ми за някакви предишни истории. Особено баба като вземе да разказва... Интересно ми е.
Днес като цяло съм обичлива.
Обичам, когато Той ме нарича по име и ме целува по челото.
Обичам, когато кажа на А. какво ме тревожи. Тя винаги си казва обективното мнение, което доста помага. След това ме кара да се заливам от смях.
Обичам да се глезя, когато съм болна. Правят ми чайчета и ми носят храна, докато чета в леглото или гледам филми.
Обичам, когато майка ми се усмихва срамежливо- като я попитам за гаджето й. Много е сладка.
Обичам, когато имам възможността да се наспя.
Стига толкова.
Вече закривях. :д Гладна съм, уморена и ми е студено. Ако се трупясам обаче, ще ми е криво, щото в леглото ми има само плюшена гад, която нощем не ме развива. Ама предпочитам да има кой да ме развива, определено, вместо да съм сама и на сутринта да го търся. Първите шест дни от срещите ни са най-тежки и най-много ми липсва.
Отново неслуките ми , но този път сама съм си виновна:
Петък - уговарям си среща с инструктора по кормуване за събота. Трябва да му занеса копие от лична карта, копие диплома, 2 снимки, половината такса.
Събота
- Забравила съм си дипломата и копието от дипломата на работа .. Добре, поне пари да оставя
- Забравила съм си дебитната карта ... Добре, че от кредитната мога да тегля , поне 400лв дръпнах
- Прибирам се, намирам си картата, отивам на фризьор, минавам през ДМ да си напазаря .. ок.
Неделя
- В ресторанта на обяд осъзнавам, че ми няма дебитната карта ( отново )
- решихме да изчистим апартамента
- братовчедка ми казва ключовата реплика - колко сме яки, слагаме си боклуците в ДМ чанта.
- Търся ... няма я картата. Братовчедка ми казва - аз вчера те видях да я подмяташ на дивана
- Изравяме дивана и около него - няма я. Казвам й - човек, аз никъде не съм ходила, освен на фризьор, там съм я загубила ..
- Тя казва - не, не , до ДМ ходи .
- Моментът, в който изравям кошчето И СИ НАМИРАМ дебитната карта на дъното.
- Инструктора по кормуване ми звъни да се видим в 08:00 на Опълченска, което означава, че трябва да стана в 6 , в 7 да съм в офиса ( дружба ) , да си взема забравените документи, 8 на опълченска, 9 на работа.
Понеделник.
6:00 - спя и изпускам алармата
8:06 - инструктора звъни - Ева , къде си ? ---- горкия ми сипа много, много тъжно ми стана. Разбрахме се да дойде до летището директно.
8:35 - В офиса съм, но съм си забравила баджа .. Тръгвам да звъня на ранобуден колега но... му нямам номера.
Намерихй му номера от друг колега, звъннах му, слезе и ме взе.
8:45 - взела съм документите и летя към инструктора. Попълваме всичко.
9:10 - осъзнавам, че ми няма личната карта
- И изминавам целия път до срещата с инструктора, до офиса, да си я търся ..
- Няма я ..
- Звъня му да я потърси при него .. каза, че след час ще звънне.
ЛОШО МИ Е. В петък летя, и ако експресната поръчка не е 3 дни, ще ми стане още по-лошо, защото съм на интервю за работа след една седмица на 2к километра от тук.
И трябва сега да пусна не 2, а 4 дни отпуска, и шефката сигурно ще си помисли, че съм ужасен човек.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Продължение
- Инструктора звъни - няма я в колата ..
- тръгвам отново по пътя да я търся - И охраната ми казва, че са му я оставили , намерил я някой на паркинга.
.........................
Не съм с адресна регистрация в София, и щеше да се наложи да си ходя до адресната регистрация ..
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Главоболието не е правилният начин да започна понеделника... още повече, когато имам да уча по френски. И как се нагласих така утре да излизам само за скапаната заверка, защо не я нося тая книжка с мене, поне да имаше още какво да свърша, ами то трябва да се прибера и след няколко часа пак да изляза, тия схемички са ми любимите... Оф, пак го правя това, мисля за глупости и се ядосвам за глупости, че вчера ми казаха датата за едно събитие, пък на мен ДАТАТА не ми харесва, да се бия по главата, 'начи, к'ви са тия простотии, аз с моите аури и суеверия, и ПРЕДЧУВСТВИЯ... и само си измислям за какво да се напрягам... гениално същество съм аз... гениално...
Аз се чувствам влюбена! И гладна, хахаххаОтивам на обяд с любовта, така че се вълнувам, странно как след повече от 9 месеца все още съм като на първа среща и странно как при положение, че сме се разделили преди 4 часа , пак нямам търпение да го видя
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Проглушиха ми ушите с тоя глупав вайбър... Накрая се сдобих и аз с него и какво да стане? Първото изпробване беше, естествено, с приятелка - супер свежо, отдавна не сме се смяли така. Обаче днес сутринта (в 6 и нещо!) роднини, с които грам нямам какво да си кажа, ме събуждат с някакви уж мили съобщения за добре дошла. Все пак да го ползваш явно е манна небесна. Апф, всъщност че само ми липсват общи теми с въпросните е много меко казано...Истината е доста по-филмарска, 'атрактивна'... ии да, не виждам смисъл да навлизам в подробности, постът и без друго ще е хипертоничен. Идеално си личи, че никой от тях не се интересува истински от мен, затова и е дяволски дразнещо като ми пробутват симулации.
После пък почнаха да ме заговарят разни познати, преди имащи потенциал да се превърнат в приятели, и ми заобясняваха неща, които вече са си изгубили значението. Просто защото или правиш нещо когато му е момента, или го зарязваш и не се чудиш какво непоискано оправдание да дадеш. Признавам, че въпреки претенциите си, че 'разчитам' доста добре хората, обективно имам грешки. Вярно, не огромни, със сигурност обаче достатъчно забележими, за да се приземя и да спра да си вярвам толкова. Пак куц момент. Вкарвам прекалено много самориония и прекалено се взирам в евентуалните глупости, които съм правила... докато всъщност е излишно и даже вредно, именно защото е над приемливата граница. Достатъчно показателно е, че от време на време улавям гузни погледи и въобще гузно държание. Ще вземе да се окаже, че фейлвам основно и най-вече когато мисля, че фейлвам. В крайна сметка... да се оправят всички. Ако им трябва нещо и става въпрос за сериозен казус, бих помогнала. Толкова обаче. Не е оферта все да си на разположение, пък ако става въпрос примерно за лежерно излизане да се окажеш последен избор.
Оф, хейтърската вълна стабилно ме е заляла (ако трябва да съм точна, май карам сърф), обаче има защо. Аз съм си спокоен човек съм си, само не и сега. Незаинтересованите 'професионалисти', които все се чудят как да си претупат работата, също имат много комплименти от мен. За тях няма да пиша, че ще съмне и ще мръкне.
Последно редактирано от paradosou : 01-19-2015 на 17:28
He is so cute.
Гушливо ми е, почивка съм, а той е на работа за съжаление. Вчера намерихме майстор (най-накрая), оставихме солидна сума в хипермаркета, въпреки че нищо не сме си купили уж, правих чийзкейк, днес ще готвя в новите ни гювеченца, да ги видим дали ще стават. Като цяло чакам моята шматка да ми дойде на гости , да пием кафе и да ядем бисквити и после ще се къпя и
ще готвя. Дано да се получи нещо хубаво...
: | всъщност точно като 15-годишна се държи последните седмици
Днес ни задържаха, заради тия европейски проекти. И сега обмислят да пращат нашия екип да обучаваме в другите училища. Нямам желание, ама ще видим.
+ това днес ми е някакво много... освободено. И нека срядата побързааа.