- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Добро утро, деня ми току-що започна. :д Цяла сутрин ходих като ударен самолет от безсъние и псувах и хрантутих на поразия, после хапнах и легнах да спя. Боже, какво правел малко сън! След малко ще тичкам към бабини, може би и ще се видя с някоя от аверките, че и с двете се разбрах да излизам ама ще видим коя първа ще ми върже.
Много добре! Позитивно мислене+положен труд винаги се отплащат!
Започвам да го усещам този Меркурий, а още е в сенки. След 2 дни става ретрограден и тогава съм в стихията си хяхяхх приятни седмици се очертават, въпреки факта, че в момента съм в седмицата за заверки и после влизам в сесия)))
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Оххх, толкова ми е миличък <3
Днес ми каза по един особено мил и прекрасен начин колко много ме обича и ми стана толкова чудесничко ^^
Е, целта на мини изповедта беше друга, но пък може и да си я изпълни.
400лв курс, 400лв наем, 400лв билети, 350лв изпит.
Рязко ми стана лошо.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мерки щяла да взима... Ако не се променят нещата, мерки ще взима, нашата. Моля? Ник'ва не ми е, че да си вре носа където не й е работа, камо ли да си мисли, че може да взима мерки и да се разпорежда... Аааа, не, много се ядосах, значи. Настрана това, че "проблемът" си е мой и нея всъщност не я бърка. С какво право е тръгнала да обсъжда неща, които изобщо не й влизат в работата?! Много, ама много ме ядоса.
може да е всякакъв, ама пусто само в неговите прегръдки се чувствам сигурна и прекрасно.. беше толкова като извадена от картинка ситуация, хаха аз, той, бирите и шоколада и бездомното куче, което се бутна между нас и го галихме един час <3
http://i.imgur.com/g0uA0MT.jpg
Това беше снощната поза за спане![]()
Чувствам, че ще се напия с Руски песни
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Обърква ме, а не ми се мисли. Мързи ме.
Омръзна ми от тия презентации. Добре, че тази утре се отмени.
И днес пак имах момент, в който се смях на тъпотии. :/
Как се чувствам...хммм.Искам да се нарежа,застрелям и да се изгоря до пепел.
После да се събудя ,да разбера че това е било само хубав сън и после да го направя наистина.
Общо взето ми е отегчено,сдухано и самотно...в процес съм на ново вътрешно самоизграждане.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
а, и само да ви се по'фалим - одобриха ме за един проект и края на март ще ходя в Латвия ^^
Липсва ми... Много ми се ще най-накрая да я пуснат при мен... Да отпразнуваме подобаващо заверения семестър.
замота ми се главата
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Точно си взех горещ душ и се чувствам преродена някак. Братче, викам вече да става поне 20тина градуса, че ми втръсна да съм все навлечена с десет хиляди дрехи по себе си и да не мога да мръдна. И все тая, че не е чак такъв студ - аз пак си замръзнах стабиуно днес докато се разхождах. А пък тая шматка... абе, нещо не ми изглежда много прекрасно тва, което е намислила. Ама бих гледала тоя филм, определено. Мойто момче мнооооого си го обичам пък, викам верно да усвявам телепорта.
Хич не ми се ставаше днес, наложи се половинката да ми вземе завивката, да ми издърпа краката от леглото и да ме дръпне за ръцете, за да седна и да се опитам да си отворя очитеДокато крачехме към центъра да хванем такси се разсъних, много студено ми се видя, а пък кафето преди работа си е съвсем, съвсем разкошна идея
И много обичам да ме изпраща до входа на офиса, целувка и хайде, ще се видим после
Много е готино
Малко ме е яд, че няма да може да обядваме заедно, но и утре е ден, а и причината си е доста основателна и неприятна
Поне ще си вечеряме двамцата
![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Добре де, нещата не вървят зле. Добре не, но поне не са зле. Окей. Сега следва да успея да не се поддам на желанието да се просна на леглото, да ударя един здрав сън и да чакам после той да ми се обади да видим какво ще правим. Но не, трябва да пиша 1000 страници за утре. Малко промяна в плановете имаше, петък дано да мога да си свърша нещата до обяд и след това заминавам. Хм, надявам се да съм го измислила добре и после да не съжалявам. Напрегнато е, но много искам да минава вече и това време. Хайде, напред!
ай, скапана съм и съм бясна, как може да има такива хора, които винаги чакат някой друг да им свърши работата, без грам да им мигне окото, направо са за застрелване, търтеи