.
Затворена тема
Страница 186 от 367 ПървиПърви ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 626 до 4 650 от общо 9154
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    с една много добра приятелка работим на едно и също място
    и понеже всички сме като едно голямо семейство постоянно си дърдорим и клюкарстваме
    и днес разбрах, че "шефката" ми и една нейна приятелка (32+) са ни обсъждали колко сме смотани и улегнали като лелки за нашата възраст :д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^^Изобщо не им прави чест...

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    честит празник
    наздраве
    Малиии, ш са напия по повод твойта честитка Мерси

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на 102
    за едно от двете са били прави

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

не, аз го разбрах от тях, тук постоянно се обсъждаме и не е било злонамерено по никакъв начин
    просто ни се чудят :д

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    хванА ме шубето
    хахахха
    шматкаа !!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Чувствам се като бавноразвиващ се. Може ли да осъзная, че момичето ме сваляше, половин час след като си заминах...То вярно, че днес не знам къде се намирам цял ден от разкарване и спорене със слабоумни, ама...
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    kalpazanka
    Честит празник, жива и здрава и да продължаваш, да се развиваш в тази област, като добър специалист
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    пространството на Дисе
    Благодаря
    Трогната съм

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Малиии, ш са напия по повод твойта честитка Мерси

Верно, че днес е бабин ден :Д

Честит празник :Д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Честито, калпазанке. ;]
    Welcome to the Jungle...

Град
    пространството на Дисе
    Мерси, мерси, мерси

Мега фен Аватара на tori
    Честито, како.

Иначе плановете ми бяха развалени, но не казах нищо. Пипаше ме по лицето - пак замълчах. Лигавеше се - тишина. Мъкна ме по магазините в студа - мълчание. Звери ми се в ухото - продължих да мълча. Ама като ми го каза тва, направо избеснях. За момент си представих как ѝ извивам врата в най-различни пози и как я удрям със собствените ѝ ръце. Да пием за приятелките, които иначе обожаваме, но на моменти искаме да пречукаме и оставим без дъх. Исках да говорим за нещо сериозно - тя ми се изгаври насреща. Шматка.

Супер фен Аватара на shmatarok
    калпазанке, честит празник

//
    толкова ми е апатично, че няма и накъде повече.
    Беше хубаво да го чуя иначе, да не повярва човек, че се сети да ми се обади без аз да съм го търсила първа :Д
    ама иначе нищо не ми се прави и с нищо не ми се занимава. пф.

Град
    пространството на Дисе
    Благодаря, благодаря!

Мега фен Аватара на skatew
    half man half amazing
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Colouring
    Едва се вдигнах днес в 7 без 15, даже си казах, че няма да го бъде, но при второто позвъняване на телефона станах и все пак реших да удостоя лектора по Физика с присъствието си. :Д Просто знам какво идва - после следобедна дрямка, хах. АКО НЕ ИЗТРАЯ! Иначе не мисля да се поддавам.
    Харесах си часовник, бтв. Мисля си кога да се възнаградя с него обаче. Хмм.... то се вижа, че не е от най-качествените, ама е тооолкова красив. :Д Пък и аз скъпи часовници не притежавам. Та, не знам.. ще си помисля струва ли си.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Защо да не се сетя за крайните срокове,когато е почти невъзможно да ги изпълня. Да,типично.
    И ще си изкихам живота след няколко минути,ако успея да кихна още веднъж. Не искам повече да летят сополи тук и там.Корема ме заболя от напъни да не кихам като
    maDamn

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Странен ден. Станах на бързо, приятеля още по-набързо, защо пък майка ми да не каже , че идва 5 минути преди да е дошла!? Пфффф! Излетя, като тапа човека. На всичкото отгоре трябваше да се мотае 15 минути из улиците, докато аз съм готова да ходим да пийнем по кафе преди работа. Ужас направо, баси началото на деня. Май е крайно време да просветля майка ми, че не съм вече свободен електрон и, че си имам някого... За съжаление тя все още си се надява да се събера с бившия кво толкоз му се кефи, вече почти година не съм с него! Аман!
    Иначе моя го няма на линия у вайбъра, а ми се искаше заедно да обядваме, ама пък не искам да го тормозя по телефона, дилемата е сериозна.... А , появи се, почвам да му досаждам
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на Dagichka
    прекрасно изтощена се чувствам от йогата, жалко, че пак си разпилях мислите и въртя едни и същи неща.. ще видим какво ще стане накрая

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Онова тормозещо чувство на несвършена работа и безцелност в живота изчезна. Ще си напиша курсовите, имам време, а и не са чак толкова досадни май.
    А пък днес вечерта съм на първата си среща за нещо интересно и вълнуващо. Нямах планове това да се случва чак толкова рано, но все пак е хубаво, че планът ми работи)
    Дано наистина е това, за което си мисля и да е постижимо реално. Би било чудесно, ако е така.

Мега фен Аватара на tori
    ДАДАДАДА! Тоя път нещата се подредиха така, че да сме заедно 48 часа. Обичам го и нямам търпение да му отида на гости. И да - мъничко ме е страх, но само мъничко. Съвсем, съвсем мъничко. Знам, че докато отивам при него, ще бъда нетърпелива да го видя и ще имам стимул да стискам зъби, така че ще издържа 6 часа пътуване с влак. Ще покажа точно колко голям пич съм и как мога да се справя със страховете си. Даже след малко ще отида на гарата и ще постоя около влаковете. Сама. Едва ли ще е толкова ужасно и плашещо, едва ли купчината ламарина е по-голяма от мен. Нали не е по-голяма? Кажете ми, че ще успея, моля ви се. Искам да го прочета поне 1000 пъти, защото една лъжа, повторена толкова, става истина. Аз знам, че мога, но имам нужда да го чуя пак и от друго място.
    Освен това, все по-често се замислям как любовта е ебати движещата сила - за три години и кусур в предната си връзка не можах да направя такива промени в себе си, колкото за месец и половина служба с този човек. Някак си ме кара да насоча ината си в правилната посока, а не да го пилея ей така, между другото.
    „... но ти ме обичай и аз ще стана по-добър от себе си.“ е мисълта на... знам ли, годината. :д В него срещам огромна подкрепа, той ме предизвиква, пари ме отвътре, ръчка ме да правя разни неща, да се променям за него. Да ставам по-добра от себе си. Усещам огромна промяна в мен, при това все към по-добро. Ако това означава да обичаш, явно до момента никога не съм го усещала.

Мега фен Аватара на Blab
    Ретрограден Меркурий, here you come again.:Д
    но е забавно, де, освен всичко останало;
    идеален момент за редакция на текстове, чаках го!
    чувствам се добре, даже ми е едно такова мечтателно, да не повярваш:Д

//астро вметка: хубави дни на всички! бекъпвайте си важната информация, не си купувайте техника (дори телефоните ви да дават отклонения), не се ядосвайте на хората за пропуснати обаждания и неуспешна комуникация, не започвайте нови неща, а ревизирайте всичко дотук и правете планове, имайте едно и две наум за хора, с които се запознавате между 22.01 и 11.01, +- 1 седмица; успех!;

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Blab, не знам съвпадение ли е или какво, но екселската таблица с думи и глаголи се беше крашнала тази сутрин и последните ми 3 дни труд заминаха в тоалетната образно казано и не можах да ги възстановя..
    глупав Меркурий, губи ми времето
    и 22.01 и 11.02 вероятно имаш предвид?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Blab
    говори ми.
    от 15 минути се опитвам да си резервирам билети онлайн... |-(

anonymous708973
    Guest
    Това, че се опитвам да си почина и за 30 минути съм изгледала 15 минути от серията, защото цикли нонстоп, брои ли се? Много е нервиращо.
    Къде мога да ги гледам тия ретроградни Меркурии и тем подобни + евентуалното отражение върху живота ми?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си