- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Е, момента в който разбереш, че почти всеки, с когото имаш контакт те използва - безценно. Чудя се какъв смисъл има всичко - оценките си прецаках, всичко си прецаках. Аз ли съм карък, нещо друго ли е?
Супер болно ми е за всичко, ама така е, аз какво ли очаквах просто. Явно трябва всичко да е гадно във всяка сфера на живота ми. И окей, свикнала съм, ама тази малка надежда, дето все я тая, ме преебава.
За кво ли изобщо се опитвам, не знам.
Ок, не знаех, че от киста боли 24h нон-стоп. Ще пробвам да изкарам до вторник.
Взех си изпита на магия ( с тези болки )
Открих нещо. Но сега не знам какво да правя с него.
Всъщност, сега ми трябват мотиви. И се чудя дали още някой знае.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Току що забравих абсолютно всеки път, когато някога съм казвала, че харесвам физиката. Това трябваше вчера да го направя поне, та да го преспя един ден и днес да може да ми се избистри, а не така да се мъча да си го наливам... Как аджеба си мислиш, че за един ден ще мога да мина един раздел. Формули. Прекалено много формули. Да не говорим, че историята още даже не съм я и погледнала. Ох, тая нощ май няма да се спи. Ама то така още по зле, защото за "добро утро" пък ще трябва да си изливам наученото в 7:30. Ох, ох, ох. Тъпа Мая.
Е, как да не я обичам?! Още 24 часа и ще си я намачкам пак...![]()
Не си спомням някога да съм била по-разочарована от себе си. Кога станах толкова зле и аз не знам. Гордостта ми понесе жесток удар.
Meh, малко беше разочароваща срещата, но поне си научих урока, че ако искаш да направиш нещо значимо за младите в България, не трябва да се занимаваш с чужденци. Или поне не с такива дошли тук наскоро и смятат, че нещата ще станат както те си искат. Все пак беше полезно.
Кой пак ще ме целува, бе?! Баси, изядохте ми устните.
Ми да, то да не е за един път?! Пък и трябва да има и за якото червено червило, което Галаксина обича.
Не обичам червила... Оставят петна, създаващи много проблеми в някои случаи... :/
Теб никой не те пита обаче. :д Галаксина ми го харесва, тъй че нямаш думата.
Едит: Ами човечето, което искам да мацам, не се е прибрало още в България... На майната си е, просто няма как да стане.
Хубави са, нда. Всичко в мен е хубаво. Антраксе, от тука ти най-редовно си ме виждал - кажи им, че цялата съм си хубава ако не искаш да ти резна сънната артерия.