- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
стига сте се обяснявали
не видяхте ли колко са вдигнали лимоните ;/
Ще ми се да ревна от яд, ще ми се да му издера очите, ще ми се да му оскубя косите. Ама няма. Щото сама съм си виновна, че общувам с пародии на мъже, а не с мъже. Иначе пред женската сме много ербап, много направени, ама пред мен мяука като шибана котка. Те тия двамата не са двойка, братче, те са пародия. За чий му е на путката недна да ходи да ми развява живота пред непознати? Хем го и предупредих да си държи езика зад зъбите. Дано историята да е в чистия си вид, а не преувеличена и драматизирана, че му се пише МНОГО лошо. И тоя път няма само да си мълча от хорски срам. Пак ме тика в некви интриги, говедаря досаден. Путьо Марийкин. Мисля, че вече е време да си отгледа чифт топки.
живейте спокойно
гледайте само напред
хакуна матата
лека нощ
еби му майката и станишевските номерца
фък лидъл
вива революсион
Много ми е студено. Облечена съм все едно е зима,а претрепервам. Грехота е,ама ще си извадя електрическото одеяло.
И това главоболие не мина. Чудесно,разкихах се. Ще си намеря и шушонките,пък нека ми се смеят.
в такъв случай кво прайм
греяна ракия преди сън и забравям за одеялото
трябва да спя, ама не мога
как да се чувствам
така ли лекуваш настинка
днес цял ден ми се пие нещо
колко ми е акъла да си сгрея ракия
Да, за какво изобщо си лягам рано, като те ще решат все в 11 часа да крякат и пискат и то задължително или под моя прозорец, или пред вратата ми.
И как ясно ми стана, че са ме обсъждали днеска, онази шматка като дойде да наднича специално и да ме оглежда, малее, дано си е прозвучало колко злобно я огледах и поздравих, нали поне съм много възпитана, блааа.
Иначе изкарах хубаво кафе, доживях до момента, в който някой ще се прежали да поиска да прекара с мен няк'во време и си изкарахме яко. Ще се видим пак тая седмица с нея, че в т'ва кафе беше супер шумно. Мразя майки, които си водят непослушните изчадия на обществени места. И реват тея дребните, ама те не ги отразяват, важното е приказката им да си върви, пък че смущават всички останали - ми на кой му пука.
Утре последната му смяна е с мен. Радвам се, ама се и радвам, че не му се вързах първа, че може да има най-разтапящия глас на света и нещо страшно секси в него, ама явно хич не е стока, след всички неща, които тя ми каза за него.
Последно редактирано от shmatarok : 08-18-2014 на 22:12
Ъмм, намерих си някакъв скрит шоколадов десерт в един шкаф, похапнах, изпуших една цигара и съм много доволна. Животът е прекрасен.![]()
Късметлийка.
Малко ми е чумаво още обаче. Не би трябвало да се цупя, 'щото е събиране по мъжки, в пъти по-добре е, че е сред природата, отколкото в някоя дискотека, обаче... Криво ми е. Явно не съм чак толкова великодушна, че да щракна с пръсти и да кажа "Няма проблем". Аз го казвам, де, просто ми личи, че не го мисля.И да осъзнавам, че се държа детински, не сме вързани един за друг, всеки трябва да си има пространство и блабла, ама ми е обидно.
'Щото съм почти убедена, че няма да откаже и другата оферта за събиране с момчетата, най-вероятно до морето тоя път. Болно ми е, защото те му се обаждат с някаква оферта вечерта и той на сутринта е стегнал куфарите вече, докато аз отправям някакви оферти и единственото, което получавам е "не знам, ще го измислим, когато му дойде времето". И това при положение, че времето ни заедно е ограничено. И че всичко е супер неясно за в бъдеще. Все си мисля, че тези фактори са достатъчни, за да си впрегне малко задника и да измисли някакъв начин да прекараме малко време заедно далеч от всичко, като за последно дето се вика. Ама не би. Точно сега се сети, когато наближава с пълна пара времето да си стягам куфарите аз, само че перманентно, да ходи нанякъде си за 5 дни с едната си компания и "може би"(демек "най-вероятно, ама ти казвам така да не се сърдиш") два-три дни с другата. От което аз се изнервям максимално, защото се чувствам пренебрегната и се държа като ощипана госпожица.
Та така. Излях си го в пълен вид и мирясах вече. Това ми е драмата в момента.
Осъзнавам, че в момента съм афектирана, та не мога да преценя грешката в моя телевизор ли е, аз ли реагирам твърде емоционално/капризно/изискващо или съм си права.
скучно ми е, всички тукА спите
добреее, ще се захвана с това
тунджер фикрет али стайл
тази песен не ми омръзва вече втора година
коя ли ще е певица на 2014 на поп-фолк наградите
хм