- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
не е лош избор.
една от най-бързо развиващите се страни по отношение на зимните спортове.
/това като вметка да не я свързваме само с бирата :д/
продължаваме напред :Д
чувствам се пълноценен, защото за разлика от този предишния пост, последните няколко дена ставам навреме, чета по няколко часа в библиотеката и чак вечер си излизам и си пердаша по старому
а, и научих нови места за приятно прекарване и се запознах с няколко много приятни човечета за една седмица!
happy
kakyv gaf, maina. yavno tryabva da se izrazyavam po-tochno. ne ochakvah tochno ti da se zahvanesh za tova i da priemesh dumite mi tolkova bukvalno i povyrhnostno. kakvi zimni sportove v praga? da si chuval? razbira se, che govoreh za chehiya kato cyalo. kolkoto i da ti e neponyatno, gledaiki tova izkustvo na pisalki, mojesh dosta da si obogatish obshtata kultura.
ама защо ме караш сега да се обяснявам. разочароващ си понякога. както вече казах, в прага зимни спортове няма, а поне достатъчно знания на тази тема мисля, че съм показала. как според теб е възможно да кажа, че прага се развива добре в тази посока при наличието, че там такова нещо не се практикува?
явно тр да се изразявам по-коректно и да обяснявам по-подробно. като на бавноразвиващ.
Най-накрая съм си у нас. Повече от месец скитане, празнуване на Ханука, гръцка Коледа, германска Нова година и доста германски делници. Сега празнувам българския кеф, с което нашият народ е безценен.
Събота, работен ден!? Каква по-лоша комбинация от това? Само един почивен ден утре и моя "убавец" ще работи точно тогава! Какъвто съм си карък, ще вземе да работи и втора смяна, та съвсем няма да имаме време един за друг, отново!
Е, снощи беше хубаво, върна се от бач към 22,30, хапнахме, говорихме си, секс, ала-бала, после си заспахме гушнати, а на сутринта беше толкова сладък и сънен, като звънна аларматаСтрахотен е! Все съм си мислила, че в началото на една връзка са най-любовните моменти и че после нещата стават по-рутинни, но с него усещам как с всеки ден съм все по-влюбена и все по-трудно изкарвам часовете, в които сме разделени..... Понякога това си е стряскащо, защото ми е заложено да си мисля, че щом всичко е толкова добре, скоро ще ме връхлети някоя трагедия. Понякога се страхувам да не стане някоя тъпотия и да се разделим, не мога без него, това е факт....
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Подух се от сън![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не мога да си подредя мислите в главата, а искам днес да приключа с това глупаво нещо. :/ деба.
И пия кафе, ям си сладко , а нещо никак не ми е уикендско, имайки предвид цялата купчина материал , която имам да прочета,запомня и възпроизведа след това в курсова. :/ Разбира се сама съм си виновна, то бива ,бива отлагане,ама моето е за медал. Ако беше олимпийски спорт сигурно щях да съм в челните места.
Ок, оплаках се.
И ми се ходи на почивка.
Ама след 2 седмици ще е най-рано - яко , та ,яко![]()
maDamn
Влюбен!! <3
Но тъпото е, че живее в Германия. Винаги нещо пре*бава нещата, шибан живот..
Предоволно- спах до късно, свърших домакинската работа, пазарувах, намерих си супер готино местенце за дърпане на книжки във формат .mobi и се запасих с литература за месец напред![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Хееее ^ , блазе ти.
Ув да не преявдам, ама ядох чиния ориз с месо, немалко сирене, крем карамел, бискюити с кафе, слънчогледово семе, и сега не знам от преявдане ли ме боли корема, или от нещо друго :Д
Трябюа да чета, ама ми е лошо от ядене и ми се спи.
И тоз кирилизатор си е таковал майката
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това Никълъс Спаркс, Елиф Шафак, Игрите на глада, а-у, 15 парчета съм изтеглила.![]()